Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

leif:а якщо там суха трава а я на алівіо?
50-50. Аливио получше NX в плане прочности
Последний раз редактировалось Hotspur 31.03.2021 19:12, всего редактировалось 1 раз.
murzik
Member

ось відповідь, чому я так купую велик :lol:
https://www.tiktok.com/@aleksandr_karp/ ... 5726259458
Hotspur
Member

mumu:став алівіо за 3к і на здачу їдь в Кападокію з веліком, поки там спека неймовірна не почалась
ну и костюм ОЗК от коронавируса :gigi:
mumu
Member

leif:в коробці вести велосипед якось стрьомно, нє? я б чохол взяв би на прокат вже в такому випадку.
і в коробках возять, і просто плівкою стрейчевою обмотують все загалом (вєлік, в трикутник рами ще якісь продукти, одяг чи інші речі влазять)
звісно, знімаються колеса(щоб по габаритам вліз), педалі(або можна навпаки їх прикрутити всередину), перекидка всередину пір’їв, руль.
leif
Member

групсет SLX 7100 з шатунів, заднього перемикача, шифтера, касети і ланцюга (правда також по передзамовленню, але без ризику що відправлення десь загубиться чи буде лежати 1.5 місяці на митниці) — 415 баксів: https://bikeup.com.ua/products/grupset- ... -slx-m7100
вигода, навіть якщо брати чисто по грошах, при купівлі на аліекспресі, якщо вона взагалі і буде, то мізерна.

Вилку підвезли, на вигляд прикольна штука, якісна:
спойлер
ИзображениеИзображение
Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
mumu:і в коробках возять, і просто плівкою стрейчевою обмотують все загалом (вєлік, в трикутник рами ще якісь продукти, одяг чи інші речі влазять)
звісно, знімаються колеса(щоб по габаритам вліз), педалі(або можна навпаки їх прикрутити всередину), перекидка всередину пір’їв, руль.
та стрьомно. хоча якщо недорогий велосипед, то я б ризикнув.

ось наприклад, Двоколісні хроніки як везли свої байки в туреччину. таймкод:
https://youtu.be/s7XKz2DgUlQ?t=265

а якщо б це не педаль була :-/
mumu
Member

leif
вони трохи недбало упакували.
тому я про педалі і написав. Руль краще до верхньої труби рами тією ж плівкою примотувати.
за всі рази упакування в плівку, що я знаю, один раз трохи півника погнули, бо з.перекидку не знімали. Якщо заднє колесо так як вони не знімали, краще хоча б перекидку з півником відкрутити.
Hotspur
Member

mumu:вони трохи недбало упакували.
согласен. нубы на прогулке. вел разобрать надо а не засунуть в мешок с неснятыми педалями. даже производитель педали снимает в коробке :rotate:
leif
Member

mumu:вони трохи недбало упакували.
тому я про педалі і написав.
так, педалі зняти цілком логічно. дивно, чувак ніби ж чимало подорожував з велосипедом, а так помиляється.
murzik
Member

Набор звезд: 10-12-14-16-18-21-24-28-33-39-45-51T
и что, это комфортный шаг?
leif
Member

murzik:это комфортный шаг?
абсолютно. але це далеко не бюджетна касета буде
murzik
Member

leif
сама дешева шимано деор 2700 :mad:
Hotspur
Member

murzik: 31.03.2021 21:09 Набор звезд: 10-12-14-16-18-21-24-28-33-39-45-51T
и что, это комфортный шаг?
у меня сейчас 11-13-15-17-20-23-26-30-34. все очень хорошо. в твоем варианте тоже кроме 45 и 51 они чуть много но в пределах разумного

Отправлено спустя 55 секунд:
murzik:сама дешева шимано деор 2700
а что ты хотел :gigi: ет тебе не 8 скоростная :gigi:

P S все что выше 10 скоростей очень дорого. кроме кассеты добавляем цепь и звезды
leif
Member

murzik:сама дешева шимано деор 2700
якщо тобі такі цифри по витратних частинах напряжні, то краще забити на ці оверпрайснуті 12-швидкісні системи і подивитись на 1х10 чи 2х10. для матрацного катання це цілком припустимий варіант і нічого особливо не втратиш. а по цінах буде поприємніше. касета SHIMANO DEORE CS-M4100 11-46 вже 1600грн, ланцюг HG54 — 680грн
murzik
Member

leif
на драйв спорті не має пропозицій по 2х10 на 29 колесах
leif
Member

murzik
ти стільки разів скидав сюди весь їхній асортимент, що я його вже вивчив
https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1238546.html

оцей же є.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
а, сорі, погано вивчив. це і правда 27.5, переплутав щось.
murzik
Member

leif
ну є цей https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1238756.html але комплектуючі занадто дешеві (каретка, втулки)
leif
Member

А точно, з оцим я і переплутав.

Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
murzik:але комплектуючі занадто дешеві (каретка, втулки)
Покатаєшся сезон заміниш, дві втулки типу як у хотспура деор м525, це 1700грн. Як одна касета на 10шв. Хоча і не думаю, що стокові вже настільки погані будуть, що ти це якось помітиш і будеш мати дискомфорт від цього. Хіба що в голові ;)
Armagedon
Member

Долго не заходил, думал мурзик уже вел взял :D
а тут все без изменений :idea:
murzik
Member

Armagedon
зараз ще Київ на карантин закриють і всьо
3-14
Member

murzik: але комплектуючі занадто дешеві (каретка, втулки)
А що в ньому не так з кареткою та втулками? Neco, як на мене — найкращі каретки по співвідношенню ціна/якість. Joytech теж не можна сказати що нонейм. Якщо ще й на промах, то взагалі топчик.
Ответить