Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur:вообще больше 180 не надо ездить
маленький ньюансик заключается в том, что максимальный пульс зависит от возраста. Если грубо, то начиная с 30 лет каждый год уменьшает максимальный пульс на 1. Т.е. 180 для человека 40+ лет это уже очень-очень много.

Для взрослых есть такая эмпирическая формула: ЧССmax= 220 - возраст
murzik
Member

а 32х42 вистачить для гірок\помірного піску?
Bublik
Member

murzik: 30.03.2021 09:29 а 32х42 вистачить для гірок\помірного піску?
Для не крутых холмов, 32/42 хватит. Сам ездил на таком соотношении около года.
Не хватало только в горах
leif
Member

сиджу замовляю тут наступну пачку запчастин для унівеги:
спойлер
ИзображениеИзображение
обода таки вирішив інші взяти, під безкамерку.

Хотспур, у тебе там каталог шимано є під рукою? підкажи, будь-ласка, ручка Shimano Deore BL-T610 чорна нічим не відрізняється від Shimano BL-M610 DEORE, а то немає правої-лівої однакової моделі. виглядають ніби ідентично, на сайті шимано взагалі такої не знайшов :dontknow:

Відправлено через 10 хвилин 10 секунд:
про оцих хлопців що фарбують рами ніхто нічого не чув гарного\поганого? по профілю в ФБ працюють дуже непогано. вирішив перефарбувати раму, замінити виніс-підсиділ-кермо і т.д. щоб був взагалі повністю як новенький.
mumu
Member

яка унівега?

виглядає, що з покраскою рами, вартістю робіт можна взяти по знижці на драйвспорті новий велік, ще й на кращому обладнанні.
leif
Member

mumu
Univega terreno 2015 року, гібрид.

Так, звичайно, що за ті гроші які я в нього вкладу можна купити набагато кращий велосипед, але я не з раціональних міркувань тут виходжу. Тим паче, що вилку вже ж купив, процес пішов.
Hotspur
Member

leif:на сайті шимано взагалі такої не знайшов
скорее всего в несерийных компонентах

Отправлено спустя 6 минут 15 секунд:
leif:Shimano Deore BL-T610 чорна
туричтическая линейке Deor каталог 2014 года. ручка под 2 пальца, совместима с I - spec, внутренний упругий упор для бесшумного возврата ручки, 205 грамм
Dark-seer
Member

Ребзи кто баран юзает, обмотка Брукс норм вариант или на что-то другое смотреть?
3-14
Member

leif:підкажи, будь-ласка, ручка Shimano Deore BL-T610 чорна нічим не відрізняється від Shimano BL-M610 DEORE,
Судячи з фоток на сайті одна чорна матова а інша чорна глянцева. Зверни увагу приотриманні ;)
Ти думаєш що ручки алівіо будуть принципово відрізнятися? :)
Dark-seer:обмотка Брукс норм вариант или на что-то другое смотреть?
Брукс не юзал, но в свое время много разных перепробовал из стандартных однослойных. Разница, имхо, только во внешнем виде. Если ездишь в толковых перчатках бери тупо чтоб выглядела хорошо и не супер-тонкая была :)

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Кстати для обмоток ценой 10-20 евро самая заметная разница после внешнего вида это были, как ни странно, липкая лента, которая у дешевых обмоток бывает не очень липкая и любит отклеиться в неподходящий момент, и пробки на оконцовки руля.
leif
Member

Hotspur:туричтическая линейке Deor каталог 2014 года. ручка под 2 пальца, совместима с I - spec, внутренний упругий упор для бесшумного возврата ручки, 205 грамм
Дякую, але я мав на увазі в першу чергу зовнішній вигляд. Як підмітив 3-14 вони на фотках виглядають як матова і глянцева. Але по формі один в один, тому і запитую.
3-14:Ти думаєш що ручки алівіо будуть принципово відрізнятися?
Думаю ні, але по 150 грн за напис deore і трошки більш приємне виконання (по фотках) готовий накинути B-)
mumu
Member

leif
а на нову вилку гідравліка не стає? В мене так на гібриді було. Передній тормоз ефективніший за задній. І по грошам вийде не сильно дорожче, якщо не в одну ціну.
leif
Member

mumu
там є інша версія цієї вилки під дискові гальма, навіть в ту ж ціну. я дивився на неї з думками зробити таке комбо, але повернувся до початкового варіанту з вібрейками спереду і ззаду. з естетичних міркувань.
Dark-seer
Member

3-14:внешнем виде.
Из за этого беру :gigi:
Не ну я думаю есть разница в обмотке за 10баксов и за 30
leif
Member

домовився з цими фарбувальниками рам, надішлю новою поштою їм на Київ.

хочу зробити отаке кольорове рішення, як на норці:
спойлер
Изображение
чорна вилка + гірчична рама.
Барбарис
Member

leif, що за фарбувальники? В мене є бажання зі свого старого туриста зробити фікс або щось дивне.
leif
Member

Барбарис
DDbikecustoms
Барбарис:зі свого старого туриста зробити фікс або щось дивне
це як раз за адресою, там покрути стрічку у них вниз, україни фарбують чудово просто, як на мене:
спойлер
Изображение
Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
це, звичайно не Україна, але є і вони
Барбарис
Member

leif, спасибо.
leif
Member

лол, дарма я навіть шукав різницю між цими ручками T610 і М610 і хотспура просив свої каталоги підіймати, вібрейків M 610 тупо не існує в природі :laugh: це на велоонлайн так заповнюють сайт.

і з ободами халепа, в описі вказано, що вони під 32 спиці, але індекс моделі в замовленні натякає, що 28. уточнюю при підтвердженні замовлення — і правда, "ой знову помилка на сайті".

і відмазки класні: "та ну це просто така категорія товарів, ви розумієте, це вже застаріле все, вони зараз нікому не потрібні" :rotate:

на щастя, dt swiss r460 на 32 спиці знайшлись в якійсь чернігівській треш велокрамниці (принамні з сайту складається таке враження) :laugh:
Gavri1a
Member

leif: 30.03.2021 13:48про оцих хлопців що фарбують рами ніхто нічого не чув гарного\поганого? по профілю в ФБ працюють дуже непогано. вирішив перефарбувати раму, замінити виніс-підсиділ-кермо і т.д. щоб був взагалі повністю як новенький.
этот чувак ОЗЗу красил обода. чего-то там накосячил и потом перекрашивал)

Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
leif: 30.03.2021 18:34"ой знову помилка на сайті".

і відмазки класні:
у нас народ никогда не научится нормально продавать через онлайн магазины. постоянно косяки, постоянно обломы :gigi:
leif
Member

Gavri1a
Хмммм :think:
Ответить