Ну три роки тому, ціни були такі самі для 1080ті, якщо не зраджує пам'ятьGrinnie Jax:pe4ivko
не сказал бы, что 100 евро за блок и 30 евро за бекплейт это так уж дёшево, просто на фоне астрономических цен на вк...
Тому не бачу тут зради
Ну три роки тому, ціни були такі самі для 1080ті, якщо не зраджує пам'ятьGrinnie Jax:pe4ivko
не сказал бы, что 100 евро за блок и 30 евро за бекплейт это так уж дёшево, просто на фоне астрономических цен на вк...
Это контролируемая зрада для потребителей / небывалый скачок прибыли для чипмейкеров.pe4ivko:Тому не бачу тут зради
Я думаю EKWB теж попали, якщо при нормальних цінах на карти в них люди могли брати водоблоки, то зараз немає карт - не треба водоблоки, а майнерам в 99.99% водяне охолодження не требаGrinnie Jax:Это контролируемая зрада для потребителей / небывалый скачок прибыли для чипмейкеров.pe4ivko:Тому не бачу тут зради
Cтопудово) тем более, что майнеры не ставят воду.pe4ivko:Я думаю EKWB теж попали, якщо при нормальних цінах на карти в них люди могли брати водоблоки, то зараз немає карт - не треба водоблоки, а майнерам в 99.99% водяне охолодження не треба