Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

3-14:я тобі скажу, що на шосері по велодоріжках я дуже не люблю їздити. Чекаю зміни ПДР в Польші, щоб тим, у кого є ліцензія велоспортсмена любителя можно було офіційно їх ігнорити. Тому що на велодоріжках, повно всякого сміття, роллерів, дітей + вони часто тут прокладені так, що їдеш слаломом + постійні перепади вистоти + чистять їх часто досить погано. Всі мої небезпечні інциденти на велосипеді сталися саме на велодоріжках, коли я раптово в'їжджав в яму або мене підрізало авто.
у нас з велодоріжками теж купа траблів, особливо коли ці грьобані електросамокати пішли в нарід. але якщо порівняти відрізки які можна проїхати і по них і їзду по дорозі, то головою крутити на велодоріжці треба набагато менше.
Hotspur
Member

Барбарис:А я себе на найнер хочу сварить копию Surly Moloko
хорошая штука :rotate:

Отправлено спустя 4 минуты 29 секунд:
3-14:По місту не зручно з довгим виносом, а не з бараном.
именно потому половина туристов кругосветников на палках и бабочках а не на баране :lol: пиши еще :lol: а еще часть на всяких сурли :lol:

P S баранов около 50 видов. всякие широкие и тд я не пробовал, может оно работает, но классический шоссе - мрак и убожество. в городе он просто опасен
Последний раз редактировалось Hotspur 28.02.2021 20:51, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

Hotspur:на шоссере в Киеве
подивлюсь як воно в Києві буде вже зовсім скоро адже цей сезон буду в столиці катати. я взагалі шосер собі під Львів купував, тут простіше. в крайньому випадку, буду закидати байк в машину і кататись десь за містом по другорядних дорогах, де зазвичай київські шосери і тренуються. а дружина буде їхати за кермом десь поруч як супровід B-) але не думаю, що до цього дійде, щось придумаю.
Hotspur: но меня же никто не слушает
і правильно роблять.
3-14
Member

leif: але треба спробувати.
спробуй, чому б і ні. Можеш ще щось типу bullhorn спробувати. Там якось навіть стандартні шоссерні пістолети на них примудряються ставити.

Відправлено через 7 хвилини 49 секунди:
Hotspur:именно потому половина туристов кругосветников на палках и бабочках а не на баране пиши еще а еще часть на всяких сурли
Кругосветники на палках? Ну, извращенцы бывают, что сказать. Бабочка же — для неспешного туристического матраса подходит просто офигенно.
Но больше всего мне интересна связь "туристов кругосветников" и езды по городу, что было в моей цитате? Ты там уже употребил, что-ли?
Hotspur:в городе он просто опасен
ужас какой :popcorn:
Hotspur:классический шоссе...
...перестали использовать в конце прошлого тысячелетия, а ты и не в курсе :laugh:
leif
Member

3-14:стандартні шоссерні пістолети
у мене 58 domane на 105 а 54 на тіагрі. 105 групу перекинути усю на менший байк, тіагру тоді на більший і як раз тіагра остання шосейна група у шимани під яку є flat bar шифтери. коштують вони щось там типу 60 євро. тобто для цього експерименту мені по суті потрібна тільки сама палка, шифтери, гальмівні ручки і гріпси. ну і механік, який все це поперекидає і встановить. тобто ненапряжно і досить недорого. а якщо класно зайде і сподобається, тоді вже сінгл спереду, ХТ ззаду як наступний крок.
Hotspur
Member

3-14:Но больше всего мне интересна связь "туристов кругосветников" и езды по городу, что было в моей цитате? Ты там уже употребил, что-ли?
во первых они ездят больше всех в нынешней теме во вторых представляешь и по городам тоже
leif
Member

Hotspur:классический шоссе - мрак и убожество. в городе он просто опасен
я не так давно читаю цю тему, але не пригадую щоб за останній рік обговорювались варіанти типу аеро\гірський шосер в місті. йшла мова завжди про гравійник, а це зовсім інша історія по геометрії, посадці і юзер ікспірієнсу.
3-14
Member

leif:іагру тоді на більший і як раз тіагра остання шосейна група у шимани під яку є flat bar шифтери
а там хіба є гальмівні ручки під гідру?
leif:ХТ ззаду як наступний крок
а навіщо?

Подивись, чи можна так зробити приблизно з пістолетами тіагра, і якщо так, то буллхорн кермо бери :super:
Изображение
leif
Member

3-14:а там хіба є гальмівні ручки під гідру?
так.
https://99spokes.com/bikes/cannondale/2 ... ra-flatbar
3-14
Member

Hotspur:во первых они ездят больше всех в нынешней теме во вторых представляешь и по городам тоже
и из этого следует что? :lol: У меня по городу ездят индусы на ржавых ашанах, развозят еду на убер итс. Проезжают они сотни километров в день и все по городу. Следует ли из этого что ржавые ашаны это лучшие велосипеды для езды по городу?
leif
Member

а стоп, тут пишуть, що це інші гальма, U300, а я колись дивився на цей сінапс флетбар і там була тіагра по колу. треба буде розібратись ще з гальмами.
WalkMan
Member

3-14:Можеш спробувати, але особисто мені палка не підходить категорично, дуже незручно практично у будь-якій ситуації. Дуже шкодую що купив свого часу найнер з флетбаром, тупо не можу довго на ньому їхати, руки дуже стомлюються, посадка ідиотична, весь вітер збираеш, після 50-60 км вже не знаєш за що братися. Одним словом рішення на великого любителя.
Значить з самого початку було не вірним рішення брати найнер, якщо катати далеко, довго і заморочуватись з посадкою при 30-35км/г. :-/
maxn
Member

Неделю назад первый раз за эту зиму выехал. Очень удачно получилось , очень солнечная безветрянная морозная погода, через день все превратилось в грязь
спойлер
Изображение
3-14
Member

WalkMan:Значить з самого початку було не вірним рішення брати найнер, якщо катати далеко, довго і заморочуватись з посадкою при 30-35км/г
Так і є. Мені просто на роботі вивалили купони на велосипед для декатлону в рамках програми мобільності співробітників, я вирішив чому б і ні :D Але рішення 100% було хибним, зараз би я точно взяв гравел під свої потреби.

Hotspur
Кстати, про тех, кто ездит далеко, в страве есть возможность на таких парней посмотреть. Идешь по https://www.strava.com/challenges/Febru ... -Challenge дальше можешь выбрать даже страну и посмотреть, кто на чем ездит. Там у типчика что на первом месте 15к километров проехано в одном только 2021 :D
leif
Member

3-14:Там у типчика что на первом месте 15к километров проехано в одном только 2021
:eek: :eek:

60 днів минуло тільки, це 250км на день. якщо 30км\г середня, то це більше 8 годин кожен день. щось тут не чисто :laugh:
maxn
Member

leif:
Hotspur: но меня же никто не слушает
і правильно роблять.
+1
Каждый пятый пост товарища в этой теме это его душевные переживания по поводу удобства шоссейного велосипеда или какоето нечем не обоснованое технодрочество.
Такому упорству даже проплаченные кремлеботы позавидуют.
Если не затруднит выложи свой самокат или фото с катки?
3-14
Member

maxn:Если не затруднит выложи свой самокат или фото с катки?
пару страниц назад есть ;)
maxn
Member

Hotspur:Открыл сезон :rotate:
спойлер
Изображение
Точно.... не заметил.
Стандартный обычный велек. Откуда человеку на таком диназавре навеянны мысли которые он с таким упорством тут пытается всем доказать?
3-14
Member

leif:60 днів минуло тільки, це 250км на день. якщо 30км\г середня, то це більше
https://www.strava.com/athletes/1128314
Судячи по фотках, дідуля на пенсії.

Я у минулому році побачив під час велопрогулянки діда 70+, що настроював задній перемикач. Я зупинився запропонувати допомогу, трохи розговорилися. По його словам, він робить 100+ км кожного дня чисто по фану, каже що пенсіонер, дружини і дітей нема, робити більше нічого. По його словах він спочатку пив, а потім вирішив катати, так і втягнувся. При цьому їздить на велосипеді, що в цій темі 100% назвали б ашаном.
WalkMan
Member

maxn:Откуда человеку на таком диназавре навеянны мысли которые он с таким упорством тут пытается всем доказать?
синдром вахтьора
Ответить