Последние статьи и обзоры
Новости
Ethereum установил новый рекорд — курс криптовалюты превысил $2000
-
Vatrushka
Member
Пропоную обговорити Ethereum установил новый рекорд — курс криптовалюты превысил $2000
Якби я раніше мав гроші, інвестував би в Нвідію. 100% у них акції дорогі стали як ніколи, з таким ПОПИТОМ!
Якби я раніше мав гроші, інвестував би в Нвідію. 100% у них акції дорогі стали як ніколи, з таким ПОПИТОМ!
-
Dark-seer
Member
за таким взлетом обычно бывает такие же падения
-
slashoker
Junior
Всі майнять просто так! Слово гарне от і майнять
-
waryag
Member
И не надо забывать об эстетике работающих ферм! Что на этом фоне инвестиции в карты по оверпрайсу?slashoker:Всі майнять просто так! Слово гарне от і майнять
-
Wiolet
Профессор
Ох тяжёлое будет криптопохмелье, тяжёлое.
-
leif
Member
так не перший же ж раз. тільки, на мій погляд, після цієї ітерації циклу надування-здування кріптобульбашки ще більше народу засолять кріпти і карт в очікуванні наступного пампу. а от коли він буде і чи буде взагалі це велике питання. ну хто має змогу і бажання ризикувати — може ризикнутиWiolet:Ох тяжёлое будет криптопохмелье, тяжёлое.
-
Kib
Member
Майнери майнять крипту, овери трафік на новинах про майнінг, синергія.
-
Wiolet
Профессор
Kib
По-моему синергия это 2+2=5. Вся крипта и новости вокруг неё вот это настоящая синергетическая система. Маск купил крипту, твитнул что-то, СМИ раздул новость- курс взлетел не пропорционально.
По-моему синергия это 2+2=5. Вся крипта и новости вокруг неё вот это настоящая синергетическая система. Маск купил крипту, твитнул что-то, СМИ раздул новость- курс взлетел не пропорционально.
-
leif
Member
цю фразу повторюють вже років 7 точно і щось навіть створюють, асіки під ефір, монеро і тд., FPGA карти, а потім наступний памп\нові алгоритми і карти знову стають у нагоді. навряд щось зміниться імхо.MessiaH:Если создадут айсик для остальных валют кроме биткойна, то на картах не будут майнить
-
Wiolet
Профессор
Раз такой курс вангую 3060 будет в Украине по сорокету, не меньше.
-
EvhenS
Member
Я в тобі не сумнівався.MessiaH:Мне вот интересно, а пробовали ли те кто намайнил крипты на пару ярдов долларов перевести эту крипту в бабки реальные? А то все майнят, майнят, а потом окажется что перевести в бабло не выйдет.
-
warp 37
Member
Ну а мы на этом подзаработаем. С начала февраля, старушка RTX 2080 дала выхлоп уже в более 2000 гривен. Я на работе, видеокарта тоже на работе. У нас бездельников нет, нечего тунеядке третий год без игр бездельничать.
-
nazar-pc
Member
Tesla купили на $1.5B USD крипти, хтось же вивів, виходить?MessiaH:Так вот мне и интересно можно ли ярд криптой вывести в долларе. У бирж есть ограничения и я не знаю таких бирж, которые могут вывести за раз такую суммуWiolet:Ох тяжёлое будет криптопохмелье, тяжёлое.
Ще ви не помічаєте очевидних змін реальності: так, більшість людей міряють цінність BTC в USD та UAH, але гляньте з іншого боку на курс USD чи UAH в BTC, частина населення вже дивиться на курси саме з такого боку (і тоді несподівано продукти в магазині стали не дорожчими, а дешевшими останнім часом).
Це ще не буденність для більшості людей, але сперечатись з тим що зміни йдуть повним ходом і дороги назад немає безглуздо.
Але ви вірте сучасним банкам, вони-то точно не луснуть якщо хоч половина вкладників попросять свої депозити назад
-
Kimonoy
Member
MessiaH
Мда уж. Без комментариев.
Мда уж. Без комментариев.
-
alfredhaos
Member
Ну а я думал криптлинвесторы не дурачки и знают как работает биржаnazar-pc: Tesla купили на $1.5B USD крипти, хтось же вивів, виходить?
Але ви вірте сучасним банкам, вони-то точно не луснуть якщо хоч половина вкладників попросять свої депозити назад
Ну а про банки вообще угар, когда биржа лопнет - вы хоть что-то получите? Нет , а когда банк - то 200к на руки оп, а если вы больше закинули - ваши проблемы
Понимать банки и биржы - это не код глазами выжыгать
-
PushKing
Member
А ты хоть раз пробовал получить эти 200к на руки?alfredhaos:Ну а про банки вообще угар, когда биржа лопнет - вы хоть что-то получите? Нет , а когда банк - то 200к на руки оп, а если вы больше закинули - ваши проблемы
-
bigfAN007
Member
Как-то даже и пофиг на такие новости
-
moonlightsun
Member
Навіщо та нвідіа, коли на одному ефірі менжше ніж за рік 20 іксів?Vatrushka:Пропоную обговорити Ethereum установил новый рекорд — курс криптовалюты превысил $2000
-
alfredhaos
Member
Ну 2 раза получал, все работает, если только не вкладывать в Михайловский или Платинум БанкПушкин:А ты хоть раз пробовал получить эти 200к на руки?alfredhaos:Ну а про банки вообще угар, когда биржа лопнет - вы хоть что-то получите? Нет , а когда банк - то 200к на руки оп, а если вы больше закинули - ваши проблемы
-
nazar-pc
Member
Взагалі-то щоб будь-яку серйозну суму крипти тримати на біржі постійно треба бути не дуже розумною людиною, м'яко кажучиalfredhaos:Ну а я думал криптлинвесторы не дурачки и знают как работает биржаnazar-pc: Tesla купили на $1.5B USD крипти, хтось же вивів, виходить?
Ну а про банки вообще угар, когда биржа лопнет - вы хоть что-то получите? Нет , а когда банк - то 200к на руки оп, а если вы больше закинули - ваши проблемы
Понимать банки и биржы - это не код глазами выжыгать
Будь-який серйозний приптоінвестор має апаратний гаманець який ніколи не бував online.