Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

murzik
якщо пробіг 200 км і все в ідеалі, то чом би і ні :)
murzik
Member

Hotspur
я ще геко не зробив ТО і не продав його, нема що вибирати
Dark-seer
Member

бюджетная мерида на сингле с тормозами механикой 40к :eek:
https://velogo.com.ua/velosiped-28-meri ... rREALw_wcB
с велами беда...
murzik
Member

Dark-seer
було 27к осінню
Hotspur
Member

murzik:було 27к осінню
он и 27 000 не стоит а 40 000 - только купить попкорна :rotate:

Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
murzik:я ще геко не зробив ТО і не продав його, нема що вибирати
как раз время делать ТО пока не сезон :) в велокиеве 500 пока что до 15 февраля.

P. S. Я свою прелесть сдал на ТО, как раз и безкамерку поставят.
leif
Member

за 28500 був сайлекс 200, трьохсотий коштував 33500, тобто + 20% до ціни. на передзамовлення сайлексів скоро аукціони почнуть влаштовувати: хто більше дасть того і божественний сайлекс :pray: меріда прям зірвала джекпот з цією моделлю.

мої треки додали в ціні по 15% рівно за останні місяці, я встиг вихопити обидва по старих цінах. трохи менше ніж меріда здорожчали, але трек і були недешеві відносно конкурентів.

Відправлено через 26 хвилини 30 секунди:
приїхав ще один винос з bike 24.
спойлер
ИзображениеИзображение
якось на станку здається, що я міг би трошки далі витягнутись на меншій рамі, але не впевнений, що так треба робити. як мінімум цікаво спробувати і тепер у мене набір виносів bontrager аж 4шт: 90, 100, 110 і 120мм. через місяць переїжджаю зі Львова назад в Київ, велосезон на вулиці вже буду там відкривати, а перед тим піду на байк фіт запакований і підготовлений до будь-яких рекомендацій B-)
Dark-seer
Member

leif:до будь-яких рекомендацій
не переезжай в Киев ;)
leif
Member

Dark-seer:не переезжай в Киев
несподівана байк-фіт порада :)
з точки зору вело активностей там, звичайно, доведеться звикати після Львова. але принаймні бруківки не буде, вже плюс :idea:
Gavri1a
Member

Dark-seer:бюджетная мерида на сингле с тормозами механикой 40к :eek:
https://velogo.com.ua/velosiped-28-meri ... rREALw_wcB
с велами беда...
пусть растет. может и на бу велы цена подрастет и я тогда нормально свой кадейл забарыжу)))
Dark-seer
Member

Gavri1a:я тогда нормально свой кадейл забарыжу)))
шо такое, гревел тема надоела?)
leif
Member

Gavri1a
Ти ж тільки-но нові колеса і grx 810 на нього поставив і вже думаєш продавати ?
Hotspur
Member

с каждым годом лучше и лучше. через 5 можно брать будет
Gavri1a
Member

Dark-seer
leif
я про хардтейл))
Dark-seer
Member

Gavri1a:я про хардтейл))
правильно, бесполезный вел :)
leif
Member

зацініть, мій друг, що живе в Копенгагені скинув фотку (знято восени 2020):
спойлер
ИзображениеИзображение
везуть велосипеди, що були зібрані по вело-паркінгах і різних стоянках в місті як "покинуті". типу якщо вирішив позберігати велосипед у громадському місці\паркінгу, раз на кілька місяців тобі на колесо наліплюють таку стрічку і якщо ти її не зриваєш, вони забирають байк на аукціон або на переробку.
Юрій1989
Junior

leif:зацініть, мій друг, що живе в Копенгагені скинув фотку (знято восени 2020):
спойлер
ИзображениеИзображение
везуть велосипеди, що були зібрані по вело-паркінгах і різних стоянках в місті як "покинуті". типу якщо вирішив позберігати велосипед у громадському місці\паркінгу, раз на кілька місяців тобі на колесо наліплюють таку стрічку і якщо ти її не зриваєш, вони забирають байк на аукціон або на переробку.
Мой знакомый тож такое видел, и розгрузку видел говорил что там реально дикие ашаны, ну и так понятно что хороший байк там не оставят, норм байки там и без наклеек "забирают", все мы знаем куда :gigi:
leif
Member

нормально так у нас снігу підсипало і мінус 6, але люди катають все одно. ось тут хлопець навіть відео записав як воно по Львову на велосипеді зараз:
https://t.me/lviving/13208

доволі екстремально, як на мене, хоча з іншого боку висока ймовірність впасти під колеса трошки компенсується невисокою загальною швидкістю руху трафіку.
Gavri1a
Member

leif
не, нафих такой экстрим... тут летом страшно иногда по дорогам ездить, а зимой так тем более)
Jeron
Member

leif:нормально так у нас снігу підсипало і мінус 6, але люди катають все одно. ось тут хлопець навіть відео записав як воно по Львову на велосипеді зараз:
https://t.me/lviving/13208

доволі екстремально, як на мене, хоча з іншого боку висока ймовірність впасти під колеса трошки компенсується невисокою загальною швидкістю руху трафіку.
У меня коллега по работе после вчерашней поездки на веле с центра на Троещину, сегодня приехала общественным транспортом. Под снежной кашей льда не видно, очень сильно водило...
Dark-seer
Member

Gavri1a:leif
не, нафих такой экстрим... тут летом страшно иногда все время!по дорогам ездить, а зимой так тем более)
/fxd
Ответить