Флудилка (часть 3)

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
_clawfinger_
Member

Sanьka: Так вся суть что ты не любишь стратежки.
Тебе доту и кс го играть надо
Дота :insane: Пробував, через півгодини грохнув, більше до неї повертався. Це дуже-дуже давно було. Кс граю, але не го, а соурс. А так я любитель цивілізації, грав з самої першої й до 6-ї. :)
mumu
Member

А я пів року тому проґавив реліз Desperados III - годна стратегія. З інтересом планую стратегію і тактику виконання місій, варіантів проходження купа: від стелсу до маніакального знищення всього живого, сюжет банальний(сімейна помста, протистояння простих людей корпораціям та протистояння банд) як і у всіх вестернах, але тому це і вестерн, в решті решт.

xcom, gears tactic та phoenix point цікаві поки не зберу убер команду. тоді 99% висадок стають однотипним випилюванням всіх ворогів на локації, і жодну не дограв до кінця, після декількох сесій гри закидував.
надіявся на ламповий гангстерський сеттінг Company of Crime та Empire of Sin, але вони також швидко набридли.
Scoffer
Member

Команда по экономической политике под руководством нового министра финансов Джанет Йеллен дала понять, что это будет первая администрация, которая будет строить экономическую политику вокруг таких ключевых показателей, как расовое и гендерное равенство и изменение климата, а не на основе традиционных показателей, таких как валовой внутренний продукт или коэффициенты дефицита.
Хто там не вірує що бакс просяде? :popcorn:
DuckRider
Member

Scoffer:
Команда по экономической политике под руководством нового министра финансов Джанет Йеллен дала понять, что это будет первая администрация, которая будет строить экономическую политику вокруг таких ключевых показателей, как расовое и гендерное равенство и изменение климата, а не на основе традиционных показателей, таких как валовой внутренний продукт или коэффициенты дефицита.
Хто там не вірує що бакс просяде? :popcorn:
Думал купить, передумал

Отправлено спустя 30 секунд:
Прям по методичке :facepalm:
анти__бот
Member

Scoffer
:gigi:

Отправлено спустя 7 минут 2 секунды:
Пора и оверам переобуваться, нужно принести равенство в форум, какая разница кто какой процессор использует :)
Убрать разгон, чтобы все были равны.
Scoffer
Member

анти__бот
По одному гігагерцю на рило! :laugh:
Sanьka
Member

_clawfinger_:А так я любитель цивілізації, грав з самої першої й до 6-ї.
Тоже норм, но вот как раз цивилку я так себе.
mumu:Desperados III
Хороша, но сеттинг дикого запада не переношу. Наверное по этому послал лесом РДР2
постапокалипсис, киберпанк, фентези, норды это с радостью.

Отправлено спустя 7 минут 12 секунд:
Погамал Феникс Поинт. Да, понятно что сразу идет сравнение с ХКом как с эталонной игрой (пусть и не лишенной недостатков).
Очень ощущается что у игр разное финансирование. Феникс затягивает смелыми решениями, но не уверен что продержит так до конца игры. Так как сюжет очень слаб ((( ХКом же играется словно смотришь фильм где ты главный герой. Везде кат сцены и тп, интересный сюжет, интересные события.
Да, 1 раз за 10 миссий можно промазать во врага в упор, но это не то что бы портило ощущение. Просто рандом. Опять же промазать когда 100% невозможно, а если 95% считайте что 5% сыграли злую шутку. Сколько раз я проходил игру до конца, подобное не чаще чем раз на 10 миссий.
_clawfinger_
Member

Scoffer:Хто там не вірує що бакс просяде?
Ключове питання: просяде проти чого?
DuckRider: Думал купить, передумал
Дивлячись для яких цілей. Якщо збирати на апгрейд, то так. Адже ціни на залізо у нас так чи інакше прив'язані до курсу валют.
Якщо купувати для захисту капіталу від інфляції, то купівля будь-якої валюти взагалі погана ідея.
Sanьka:Тоже норм, но вот как раз цивилку я так себе.
Тут вже кожному своє. :beer:
Sanьka:Да, 1 раз за 10 миссий можно промазать во врага в упор, но это не то что бы портило ощущение. Просто рандом. Опять же промазать когда 100% невозможно, а если 95% считайте что 5% сыграли злую шутку. Сколько раз я проходил игру до конца, подобное не чаще чем раз на 10 миссий.
Хком так, але Хком 2 там вже рандом більше. Я перший пройшов повністю, а другий якраз покинув так й валяється непройдена. Мене вибісило коли сталось декілька промахів одразу. Була тактика зформувати загін з переважно снайперів, які здалека відстрілюють, а штурмовики розвідують навколишню територію й підсвічують ворогів для снайперів. Ситуація коли три снайпера й жоден не попав одночасно. Це було щось з чим-то. Причому таке повторювалось неодноразово. Це було на початку релізу гри, я пам'ятаю що в коментарях було багато скарг на рандом тоді. Можливо вже виправили, хто зна. Треба буде спробувати на дозвіллі... Буде нагода порівняти й перевірити зміни в грі.
Sanьka
Member

_clawfinger_:Хком так, але Хком 2 там вже рандом більше.
Я говорил именно о ХКом 2.
Его прошел 3 раза от начала до конца, притом на высоком уровне сложности.
Единственное что делал это правил реестр что бы увеличить таймер миссий. В остальном - высокий уровень сложности и промах в упор крайне редкий и по сути не влияет на игру даже на выс уровне сложности.
З,Ы, не стоит забывать что некоторые твари имеют прокачанную увертливость и там даже с коротких дистанций процент попадания может быть 65%
К примеру Архонт та еще дрянь.
Последний раз редактировалось Sanьka 20.01.2021 11:44, всего редактировалось 1 раз.
Scoffer
Member

_clawfinger_:Ключове питання: просяде проти чого?
Ми вже визначились тут в темі, що найбільш стабільний курс має кізяк.

Відправлено через 50 секунди:
Проти чого-чого. Та проти вартості товарів. Знову все подорожчає :-/
Sanьka
Member

А так то да, система прицеливания и попаданий у Феникс Поинта конечно продвинутей чем у ХКома, и более похожа на реальную.
DuckRider
Member

_clawfinger_:
Scoffer:Хто там не вірує що бакс просяде?
Ключове питання: просяде проти чого?
DuckRider: Думал купить, передумал
Дивлячись для яких цілей. Якщо збирати на апгрейд, то так. Адже ціни на залізо у нас так чи інакше прив'язані до курсу валют.
Якщо купувати для захисту капіталу від інфляції, то купівля будь-якої валюти взагалі погана ідея.
Скажем так, покупка сегодняшних странных оверпрайс железял не со вторички для меня не является приоритетной :gigi: А вот не терять каждый раз на курсе куда интересней
Sanьka
Member

О, случайно увидел что идет разработка Механоиды 3.
Помню в 2002-2006м мне зашла эти игрухи.

Тогда же еще была игра ЕксМашина. Баговая и с кучей недочетов, но что то в ней было.
_clawfinger_
Member

Sanьka про Архонта пам'ятаю. Треба буде таки переграти, бо дуже-дуже давно було це.
Scoffer:Ми вже визначились тут в темі, що найбільш стабільний курс має кізяк.
:lol: :lol: :lol:
Scoffer:Проти чого-чого. Та проти вартості товарів. Знову все подорожчає :-/
Ну а що ж, інфляція. Тільки в одних країнах вона більше, в інших менше.
анти__бот
Member

В плюсе будут только власники говнокачок, и паны с ураламы в гаражах, одни добывают кизяк, а вторые по нему ездят.

Отправлено спустя 7 минут 53 секунды:
Тренды 2021го:
Майнинг на кизяках.
Как купить говнокачку.
Купить ЗИЛ недорого.
_clawfinger_
Member

анти__бот
Зил бяка, розоришся на солярі. От як би його тими кізяками можна було б заправляти... :laugh:
анти__бот
Member

_clawfinger_
Тот кто работает с кизяком, на солярку не скупится, это для него копейки.
Scoffer
Member

анти__бот
На кізяк треба не тільки говнокачку, а ще і говноформовку, говносушилку і склад готової продукції.
Там технології куди серйозніше цих ваших біткоінів :nunu:
Sanьka
Member

Деньги не пахнут.
Теперь я понял про что это )))
_clawfinger_
Member

Sanьka :lol: :lol: :lol:
Закрыто