Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Junior

MexaHuK_DM
ну слики не совсем то... я хочу по заводу R15 6J et45
вот фото моей хонды на ее дисках)))
спойлер
Изображение
Отправлено спустя 32 минуты 12 секунд:
Martix
только желательно кашияму с беленькими надписями брать...
Scoffer
Member

я думаю треба замовляти, норм варіант
Rabbit-kms
Junior

Scoffer
и вечно в сервисе торчать? :rotate:
dovjik
Member

Scoffer:
я думаю треба замовляти, норм варіант
Я так ржал с комментов))) :beer:
Scoffer
Member

Лукашенко заявив, що Білорусь буде першою країною в Європі, котра відмовиться від автомобілей з ДВС :rotate:
fantomrulezz
Member

Scoffer:Лукашенко заявив, що Білорусь буде першою країною в Європі, котра відмовиться від автомобілей з ДВС
Ну всё логично, как в Северной Корее, нет авто с ДВС, и электроавто нет, и на газу, никаких нет :laugh:
MexaHuK_DM
Member

Scoffer:Лукашенко заявив, що Білорусь буде першою країною в Європі, котра відмовиться від автомобілей з ДВС :rotate:
То есть есть вероятность что к нам понаедут белобляхи? В Украине самый не адекватный авторынок. За тыщу эвро в Эвропе можно найти(товарищ в Польше нашел, ездит по месту) старенькую Audi A3, да и в принципе любое гражданское авто 1995-2005г.в, в РФ за ту же тыщу спокойно находится местный ТАЗ 2110-12 или китаец уровня Chery Amulet, Geely CK с кондиционером и ГУР, но за то у нас за тыщу можно купить Таврию или Жигуль, а та же 2112 будет стоит 3-4т$, китайцы от 3+к$.
Scoffer
Member

MexaHuK_DM
Ага, белобляхи лісапедів марки гном :D
Не далі ніж в 2027, якщо нас не випруть з асоціації, буде впроваджена всеохоплююча вільна торгівля з ЄС на внутрішньоєвропейських умовах.
Угода впроваджується поступово, етепами, і, якщо мені маразм не зраджує, про автомобілі там було щось написано раніше ніж через 10 років з моменту підписання в 2017. 7 років чи щось типу того. Без пруфів бо мені відверто лінь листати багато сторінок угоди.
Alexsandr
Member

MexaHuK_DM: но за то у нас за тыщу можно купить Таврию или Жигуль, а та же 2112 будет стоит 3-4т$, китайцы от 3+к$.
Амулет и подобные 2к вполне реально. Таврич и жигули около 1000 зачастую, без документов 200 у.е.
И да рынок б/у в Украине почему-то слишком дорогой.
Scoffer
Member

MexaHuK_DM
а нє, брешу
Положення глави також регламентують спеціальний захис ний механізм щодо легкових автомобілів. Україна за с тосо ву ватиме його до імпортованих з ЄС легкових автомобілів
впродовж 15 років від набуття Угодою чинності з метою захис ту вітчизняних автовиробників та подовження для них
тер мі нів адаптації до роботи в умовах зони вільної торгівлі
з ЄС.
ну трішки почекаєш :laugh:
SergN
Member

MexaHuK_DM:но за то у нас за тыщу можно купить Таврию или Жигуль
Такое авто "за тыщу" - это так, временно перебиться, или же авто для пенсионера с пробегами пару тыс. км в год по селу/райцентру. Для покупки под серьезную да даже бытовую эксплуатацию абсолютно не рационально (когда на топливо и остальные эксплуатационные расходы ежегодно будет уходить сумма больше стоимости этого уже не авто).
Ну а захламлять страну в добавок к такому местному шроту еще тем, что в Европе "выбрасывают" за тыщу, то будет здесь всеевропейская автосвалка и полный коллапс хоть на дорогах, хоть по экологии.
fantomrulezz
Member

MexaHuK_DM:То есть есть вероятность что к нам понаедут белобляхи? В Украине самый не адекватный авторынок. За тыщу эвро в Эвропе можно найти(товарищ в Польше нашел, ездит по месту) старенькую Audi A3, да и в принципе любое гражданское авто 1995-2005г.в
Это происходит не потому, что у них дешево, а у нас дорого, а как раз совершенно наоборот.
У них за такие смешные цены продают 25-летний хлам именно потому, что стремятся от него избавиться.
Стоимость владения такими тачками у них на порядки выше наших, т.к. действуют драконовские налоги на древние авто, не соответствующие современных экологическим нормам.
Например, в Германии за 2,0 дизель старше 2008 года стандарта Евро 0 (читай то самое говно, что к нам в виде блях везут) нужно заплатить в год 665 евро транспортного налога. За 3,0 дизель - 998 евро.
https://www.bundesfinanzministerium.de/ ... chner.html
спойлер
ИзображениеИзображение
Т.е. ездить на такой авто становится не просто невыгодным, даже тупо простаивая в гараже, оно сосет деньги из владельца. Выкинуть нельзя, сдать на утилизацию - платно. Вот и сливают их за копейки барыгам из разного постсовка, в самой Германии резиденты их в принципе не покупают.
mumu
Member

fantomrulezz,
рівень викидів визначається заводом на момент виробництва автомобіля, в 2008 євро-0 не було. з євро 2-євро6 буде 500євро.
дизель 2.0 до 2008 року з євро3-євро6 = 300євро, більше схоже на правду. бензиновий взагалі в 135 євро стане.
в Іспанії пижик 2.0бенз 2003 року 70 євро збору в муніципалітет містечка, в Мадриді чи іншому місті буде дорожче.

Але здешевіння б/в авто відбувається через нормальну купівельну спроможність і вибір нових автомобілів, велику пропозицію вживаних, у нас купівельна спроможність мала, нові автомобілі також часто дорожчі, інколи суттєво дорожчі, пропозиція внутрішніх вживаних авто недостатня, тому низ ринка визначається вартістю розмитнення. Це було помітно під час піку бляховодства.
Ну і в наших гаражах дешевше обслуговувати. вартість послуг СТО у нас десь догнала, а десь перегнала вартість обслуговування в СТО сусідніх країнах.
Але вища автомобілезація, тим більше за рахунок автохламу, нам сильно нашкодить, сильніше ніж принесе бонусів.

ЗІ: в країнах ЄС через локдауни пропозиція також знизилась, і ціни трохи апнулись.
tcpdump
Member

MexaHuK_DM:а та же 2112 будет стоит 3-4т$,
Две штуки за живую 2110 отдали знакомые. Так шо апдейть цены :)
zmax
Member

mumu
Не знаю как там на налогам, а по деньгам содержат старье очень дорого. Ибо ремонт 20 летней А6 по цене не сильно отличается от ремонта 5 летней, только в сервис ездить нужно чаще раз в 10. Ну и ТО само собой. Либо держишь машину в хорошем состоянии, либо не получишь сертификат. Убитая подвеска = дорогой ремонт, мокрый поддон = дорогой ремонт, гнилой силовой элемент = утиль.
mumu
Member

zmax
можна подумати, до нас їдуть з Європи ідеальні автомобілі, які раптово здохли, підгнили в один міжсервісний інтервал :gigi: їдуть при тому з діючим техоглядом.
SergN
Member

До нас їде все, що завгодно. І загалом, може, було б і непогано, коли 40-річний косміч чи жигулятор змінювався б 15-20-річною аудюхою чи еквівалентом, але ж виходить так, що перші при цьому не виводяться з експлуатації, і далі єврохлам лише доповнює місцевий, збільшуючи кількість корчів.
zmax
Member

mumu:можна подумати, до нас їдуть з Європи ідеальні автомобілі,
так это их уже в Литве доводят))
Scoffer
Member

В Німеччині на сьогодні близько 120 екозон, в котрі не можна заїжджати без зеленої наклейки євро-4.
Тобто покриті всі більш-менш великі міста. Звідси і білянульова вартість корчів. На них просто не доїдеш куди треба. Заборонено.
Хочете таке у нас? От я хочу :rotate:
alfredhaos
Member

Scoffer:В Німеччині на сьогодні близько 120 екозон, в котрі не можна заїжджати без зеленої наклейки євро-4.
Тобто покриті всі більш-менш великі міста. Звідси і білянульова вартість корчів. На них просто не доїдеш куди треба. Заборонено.
Хочете таке у нас? От я хочу :rotate:
Подерживаю, в Киеве очень сложно дышать, не понимаю, как большинство не замечает качество воздуха
Ответить