Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Gavri1a
класні пейзажі :up: я теж відкрив сьогодні, правда в Zwift :D . під актуальну погоду у мене велосипеда немає поки що
спойлер
ИзображениеИзображение
p.s. конфіг з моніком тимчасовий, чисто спробувати, перенесу в іншу кімнату.
Rhizone
Member

leif
Чтобы можно было кататься на велосипеде, пока катаюсь на велосипеде :gigi: :rotate:
Последний раз редактировалось Rhizone 14.01.2021 22:32, всего редактировалось 1 раз.
Gavri1a
Member

leif
ну тоже норм вариант. я себе так и не решился взять велостанок. точнее когда наконец-то решил покупать, то их не оказалось в наличии, а через неделю-полторы появились, а мне уже расхотелось :gigi:
3-14
Member

leif
А чого chimney не відрізав? Там якщо неправильно compression plug поставити, то можна сильно ушкодити вилку.
leif
Member

3-14:А чого chimney не відрізав? Там якщо неправильно compression plug поставити, то можна сильно ушкодити вилку.
хмм, цікаво. запитаю у механіка наступного разу
3-14
Member

leif
рекомендую подивитись того чувака загалом, він на карбоні, мабуть, цілу зграю собак з'їв :up:
leif
Member

3-14
дякую :beer:
Hotspur
Member

3-14:рекомендую подивитись того чувака загалом, він на карбоні, мабуть, цілу зграю собак з'їв
он в Боинге работал. очень толковый
Dark-seer
Member

Gavri1a
Красиво в лесопарке :up:
voodoo
Member

Gavri1a:открыл сезон)
спойлер
ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
Вчора в Києві нарешті випав сніг і ввечорі після роботи вдалося зацінити переваги злих покришок на 4,5 дюймів на наднизькому тиску, це просто нереальний кайф повзти по снігу нібито якась баржа :)
спойлер
зображення_viber_2021-01-15_12-21-15.jpg
_зображення_viber_2021-01-15_12-21-15.jpg
Telcontar
Member

Всім привіт! Вирішив взяти новий велокомп. До цього користувався старенькою Sigma 8.12.
Що зараз є на ринку цікавого і не за овер 100$ ? :beer:
Hotspur
Member

Telcontar:Що зараз є на ринку цікавого і не за овер 100$ ?
те же Сигма :) из тех что подороже. за около 100 можно взять с каденсом, пульсометром и альтметром. SIGMA BC 23.16 STS CAD или чуть попроще версии
leif
Member

3-14:А чого chimney не відрізав? Там якщо неправильно compression plug поставити, то можна сильно ушкодити вилку.
показав механіку цей відос, він відповів, що мужик, безумовно, діло каже. по досвіду з люмінієм, каже, що багато разів просто міняв місцями кільця-виніс не обрізаючи шток і все було нормально. ну не знаю, мабуть дарма, хоч з алюмінієм хоч з карбоном треба різати. поки хоч і на станку велосипед, але я повернув назад в заводський конфіг, на весну вже оберу остаточно правильну висоту і тоді обріжу.

заради цікавості дістав цей якір (compression plug) покрутив його, схожий на той що від спеша на відео, але коротше. виніс 110мм, до слова, приїхав з байк 24 (через день після того як тут поскаржився :D ), обкатав його ~160 км в zwift, задоволений, посадка стала ще зручніше.
Юрій1989
Junior

Gavri1a:открыл сезон)
спойлер
ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
Как на фет по снегу норм?
Gavri1a
Member

Юрій1989:Как на фет по снегу норм?
по ровному супер :super:
по колее - сносит
Hotspur
Member

кто не успел тот опоздал. цены на новые велы в 2021 будут больные. а я еще годик похоже поезжу на 26 :gigi:
Rhizone
Member

Hotspur
Вчера, после просмотра этого видео, решил чекнуть прайс одного магазина и увидел, что один из велов, который меня интересовал, подорожал на 5к. Пусть сами катаются на велах с такими ценами, в общем :gigi:
Hotspur
Member

Rhizone:Пусть сами катаются на велах с такими ценами, в общем
такого же мнения :beer: я против кормления спекулянтов.
mumu
Member

Не буде дешевшати. Зросла собівартість через велику кількість факторів. Дорожчає більшість товарів по всьому світу. Бонус тільки в тому, що зростає вірогідність відновлення виробництв ближче до споживачів.
Юрій1989
Junior

Ну понятно, много заводов по всему миру остановились в период пандемии, а это простой выход из графика прибыли и потеря денег, а их же нужно как-то вернуть, но они индейцы не учитывают одну деталь, простые люди тоже пострадали в условиях локдауна, поэтому много кто откладёт покупку вела из за материального положения + цены подняли, да и магазы цены позадерают, помимо поставщиков.
Ответить