Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 3)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Volodimir
Member
С чего форуму жить? Ну, кроме рекламы.анти__бот:лучше бы барыг запретили
-
leif
Member
та ну шо ти таке кажеш, барахолка оверів це супер
як будуть тут влітку-восени продавати відеокарти після невідворотного чергового крутого піке крипти, візьму собі 3070 за 400$
якби не барахолка я б взагалі жвиване залізо не ризикував би розглядати, хіба що по місцю з перевіркою, але воно і напряжніше і пропозиція по Львову не так щоб дуже велика.
-
WakeMe
Member
leif
К сожалению не все добросовестно продают товар, куча случаев уже было негативных, особенно доставляют моменты в стиле "что ты жалуешься что тебе фигню продали, ты джуниор иди гуляй"
Я на олх карту выставил, меня уже два дня терроризируют сделай тесты на видео что карта в системнике торчит и работает и игры играются, а то мы тебе не верим
Мне доставать карту, ставить старую, накатывать дрова, потом новую карту, потом дрова удалять, наверное ее на полку положить проще и не продавать
главное карты в 5 раз дороже брали без проблем предоплатой, а тут затычка и столько сложностей
К сожалению не все добросовестно продают товар, куча случаев уже было негативных, особенно доставляют моменты в стиле "что ты жалуешься что тебе фигню продали, ты джуниор иди гуляй"
Я на олх карту выставил, меня уже два дня терроризируют сделай тесты на видео что карта в системнике торчит и работает и игры играются, а то мы тебе не верим
-
Vitalio
Member
А зачем он мне ..что бы зря пылился, пускай лучше на других поработает ... Тестил CB R20 многопоток, фикус 1000, руйзен 3600 ...думаю выбор очевиден - ройзен фикусSanьka:А зачем ты его продаешь? Или ты может быть (хоть на долю секунды) предположил что ФХVitalio:fx8300![]()
![]()
Не тянет?
медленно бригада с флюгергехайменами собирается выезжать на адрес строптивого
Ну если бы кто-то с форума удосужился подогнать память на 1800-2100МГц 16Гб (4+4+4+4, 8+8) и то не факт что встанет, ведь суппорт листе - нету вообще високочастотной памяти известных брэндов
-
leif
Member
це правда, але якщо не поспішаєш, можна дочекатись пропозиції від якогось більш-менш перевіреного роками продавана, є і такі.WakeMe:К сожалению не все добросовестно продают товар
мені якось просили зняти відео безперервне яке б починалось від серійника відеокарти крупним планом і потім до монітору на якому ця відеокарта крутить 20 хв фурмарк, я відмовився і продав тут зі звичайним скріном пройденого 3д-марку, бо все таки 35 відгуків в перевірених трохи полегшують питання довіриWakeMe:меня уже два дня терроризируют сделай тесты на видео что карта в системнике торчит и работает и игры играются
-
_clawfinger_
Member
Якщо впаде нижче 10К, а ще у квітні вступає постанова про 3.48 грн за 1 квт після вичерпання 300 квт. То цілком можливо що це стане реальністю, а ще й майнери будуть розпродувати своє залізо, бо виграшу не буде.leif:як будуть тут влітку-восени продавати відеокарти після невідворотного чергового крутого піке крипти, візьму собі 3070 за 400$![]()
-
leif
Member
шо правда? а ну тоді гарантовано. навіть якщо бетховен по 20 буде_clawfinger_: а ще у квітні вступає постанова про 3.48 грн за 1 квт після вичерпання 300 квт
-
Kozakevich
Member
Хоть какая-то польза от отмены ПСО_clawfinger_: Якщо впаде нижче 10К, а ще у квітні вступає постанова про 3.48 грн за 1 квт після вичерпання 300 квт. То цілком можливо що це стане реальністю, а ще й майнери будуть розпродувати своє залізо, бо виграшу не буде.
Отправлено спустя 20 секунд:
Грустно, конечно
-
_clawfinger_
Member
leif правда-правда, такий подарунок був під ялинку перед НР від уряду.
В темі майнерів був "плач Ярославни", але хайп й сильне зростання бітка відвернули увагу від цього дуже швидко. З нетерпінням чекаю березня-квітня.
В темі майнерів був "плач Ярославни", але хайп й сильне зростання бітка відвернули увагу від цього дуже швидко. З нетерпінням чекаю березня-квітня.
-
Sanьka
Member
Сейчас лучше воздержатся от апгрейда, особенно видеокарты.Volodimir:Реддрагон 570 4 гб за 3500 - дичь?
ахахахха 100%WakeMe:что ты жалуешься что тебе фигню продали, ты джуниор иди гуляй
-
leif
Member
_clawfinger_
отакої) так, багатьом невесело стане. ну хто зараз настриг добре грошей на пампі, може реінвестувати, за рахунок цього сплачувати за електроенергію, накопичувати крипту і потім на наступному пампі злити. цей цикл ще повториться, ліміти спекуляції не вичерпано. хіба що раптом все зарегулюють жорстко і контора взагалі прикриється, але на це не схоже.
отакої) так, багатьом невесело стане. ну хто зараз настриг добре грошей на пампі, може реінвестувати, за рахунок цього сплачувати за електроенергію, накопичувати крипту і потім на наступному пампі злити. цей цикл ще повториться, ліміти спекуляції не вичерпано. хіба що раптом все зарегулюють жорстко і контора взагалі прикриється, але на це не схоже.
-
Kozakevich
Member
Я так взглянул, они ещё в цене выросли (то, что я упомянул-цены 6 месячной давности). Думаю можно 2000 грн поставить с небольшим торгом, и будет все гараздVitalio:
ыыы
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Это же всё б.у. железо вслед за Хуаном/Лизой дорожает. Скоро будем б.у. ПК из 90-ых/начала 2000-ых брать
-
_clawfinger_
Member
Згоден, це краще ніж інвестувати в ферми. Тут головне зрозуміти де справді хай, а де низ.leif:отакої) так, багатьом невесело стане. ну хто зараз настриг добре грошей на пампі, може реінвестувати, за рахунок цього сплачувати за електроенергію, накопичувати крипту і потім на наступному пампі злити. цей цикл ще повториться, ліміти спекуляції не вичерпано. хіба що раптом все зарегулюють жорстко і контора взагалі прикриється, але на це не схоже.
Стосовно регуляції, то це вже залежить від країн. В США вже, а інші... Завжди є для таких випадків країни-офшори.
-
Sanьka
Member
Как хорошо что я не продал свою 1080 за копейки так как гретая.
Зато она отлично работает.
Зато она отлично работает.
-
анти__бот
Member
leif
вот как будут 3070 по 400 тогда другое, дело, тогда можно и с барыгами дружбу водить.
вот как будут 3070 по 400 тогда другое, дело, тогда можно и с барыгами дружбу водить.
-
Sanьka
Member
вспомни 17 год. Цены на 1066 были как за Жигули.анти__бот:вот как будут 3070 по 400 тогда другое, дело, тогда можно и с барыгами дружбу водить.
А потом ее продавали за копейки с каждого утюга.
Просто надо понять что сейчас не время покупать видики. На крайняк купить консоль.
-
анти__бот
Member
Sanьka
ну тогда карты было много, а сейчас мало)
ну тогда карты было много, а сейчас мало)
-
leif
Member
10100f прям зараз 2700грн у нас, не уявляю яким треба бути наркоманом щоб дивитись в бік якихось вживаних фікусів а не домазати 800грн на цей мега процесорKozakevich:Это же всё б.у. железо вслед за Хуаном/Лизой дорожает
-
Kozakevich
Member
И GTX 1080 TI по 40000+ грнSanьka: вспомни 17 год. Цены на 1066 были как за Жигули.
А потом ее продавали за копейки с каждого утюга.
Потом, когда всё спало(начало 2019), продавали знаменитую GTX 1080 TI MSI Aero по цене топа времён предмайнинга
-
_clawfinger_
Member
Нащо?!!Kozakevich:Это же всё б.у. железо вслед за Хуаном/Лизой дорожает. Скоро будем б.у. ПК из 90-ых/начала 2000-ых брать
Якщо горить, купи малінку, там 4 ядра хоч й АРМ, та 8гб оперативи, для ютуба й флуділки вистачить.
Гадаю, що у АМД буде фуррор на АПУ за теперішніх умов.