Флудилка (часть 3)

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
Scoffer
Member

leif
Буває всяке. У мене падає раз на місяць регулярно, і особливого вибору серед провайдерів у мене немає.
А був прецедент коли взагалі вирубили з чверть міста більш ніж на добу. Рубонули магістральну оптику на мосту через дніпро :laugh: Тоді ніякі резервні канали не допомогли. Навіть 3ж не працював.
Volodimir
Member

_clawfinger_:Про проблеми з вайфаєм всі в курсі.
Там немножко настроить ручками - и все ок.
_clawfinger_
Member

Scoffer отже Фрегат, це катастрофа вселенського масштабу, а не тільки мого міста))) :lol:
До речі, у мене провайдер раніше був один з кращих в місті, але за пару років інфраструктуру уграли...
Volodimir:Там немножко настроить ручками - и все ок.
Вже все, немає вже в мене мікротіка.
Scoffer
Member

_clawfinger_
мікрота LHG 2 стоїть на гаражі мостом, від дому метрів так 200, може 250 точно не заміряв, вдома ruckus 7982, там правда навантаження не яблофон, а одна камера і перешкоди в вигляді мимо пролітаючих ворон, але працює нормуль, не скаржусь

може проблем немає бо у мене яблофонів не водиться? :laugh:
Vitalio
Member

в теме по мышках заметил конечные посты, уже люди научились чуствовать разницу между 70 и 100гр мышкой (а удобность(эргономика)уже не в счёт) ... эхххх ...
Физика :lol: ....

Я тоже иногда ложкой замечаю что набираю на несколько грамм меньше либо больше, видать надо идти в ветку "сервировка и кулинария"
Последний раз редактировалось Vitalio 06.01.2021 16:42, всего редактировалось 2 раза.
Scoffer
Member

_clawfinger_:Фрегат, це катастрофа вселенського масштабу
та полюбому :laugh: "у нас збій на сервері авторизації, почекайте два тижня і проблема буде вирішена"
_clawfinger_
Member

Scoffer:може проблем немає бо у мене яблофонів не водиться?
Може бути.
Volodimir
Member

Vitalio:уже люди научились чуствовать разницу между 70 и 100гр мышкой
Так чувствуется разница, да.
Vitalio
Member

Volodimir:
Vitalio:уже люди научились чуствовать разницу между 70 и 100гр мышкой
Так чувствуется разница, да.
Ну так 100гр не плохо, руку накачешь ...это же 30гр от эталона 70грамм, но подняв 300раз ты считай на 3кг поднял вобщем больше, и на 3кг будешь ближе к Шварценегеру :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Правда праворучному Шварценегеру, но всё же ... можно и на левую руку мышкой поработать для пропорции :gigi:
_clawfinger_
Member

Scoffer:та полюбому :laugh: "у нас збій на сервері авторизації, почекайте два тижня і проблема буде вирішена"
:lol:
Vitalio
Member

После таких заяв можно и пакеты с АТБ курьером до дому доставлять либо на такси (это же может утомить)
Scoffer
Member

_clawfinger_
У яблофонів взагалі вафля в собі
вони формально вміють в справжній роумінг зі 802.11k/r/v
а в реальності так залипають до точки, що краще б не вміли
WakeMe
Member

Scoffer:
_clawfinger_:Фрегат, це катастрофа вселенського масштабу
та полюбому :laugh: "у нас збій на сервері авторизації, почекайте два тижня і проблема буде вирішена"
Было недавно, пришлось всю ночь удаленку на телефоне раздавать :laugh:
Scoffer
Member

у мене два провайдера: фрегат і вега, обидва калічні, але більше без варіантів
благо що падають не одночасно
WakeMe
Member

Я хотел киевстар вторым завести, но на нашем районе он такой калека, что даже без сбоев еле работает :laugh:
Scoffer
Member

А давайте побалакаємо на тему IPv6. Що з ним робити пересічному люду? :laugh:
От я наприклад не справжній сварщик в мережах, але на IPv4 таки можу файрвол налаштувати. А з v6 вже зовсім не впевнений :rotate:
_clawfinger_
Member

Scoffer:У яблофонів взагалі вафля в собі
вони формально вміють в справжній роумінг зі 802.11k/r/v
а в реальності так залипають до точки, що краще б не вміли
Це багато чого пояснює...
WakeMe:Было недавно, пришлось всю ночь удаленку на телефоне раздавать :laugh:
Ну й я так само коли провайдер падає))
WakeMe
Member

Scoffer:А давайте побалакаємо на тему IPv6. Що з ним робити пересічному люду? :laugh:
От я наприклад не справжній сварщик в мережах, але на IPv4 таки можу файрвол налаштувати. А з v6 вже зовсім не впевнений :rotate:
Зачем обычному человеку вообще все это знать и уметь. Это же касается и срача в теме роутеров с миллионом настроек. Купил лучший роутер, на который хватило денег, настроил один раз и забыл нафиг это все. Играй себе в каэсочку и качай аниме, жизнь налажена :laugh: :lol:
leif
Member

WakeMe:пришлось всю ночь удаленку на телефоне раздавать
:horror:
у мене якщо 15 хв немає інтернету це вже щось типу надзвичайної пригоди, трапляється раз на кілька місяців, швидкість стабільний 1Гб\с, коротше немає у мене претензій до львівських провайдерів. якби мені розповіли років 15 тому , що таке буде зовсім скоро доступно за 10$ на місяць я б навряд повірив.
Volodimir:Так чувствуется разница, да.
реально відчувається, і чим легше тим краще. особисто у мене справа не в тому що втомлює чи не втомлює, а в тому що в швидких мультиплеєрних шутанах з меншою вагою зростає чіткість прицілювання. важко сказати наскільки, але ефект є, не вигадка маркетологів.
WakeMe
Member

leif
У нас в Днепре 2 суток без интернета нормальное явление. Причём знаю пачку мастеров которые проводят провода и чинят обрывы, у них нормальная практика при обрыве вечером забить болт и пойти бухать, а утром как проснутся починят, если не забудут.
Закрыто