Спасибо
В моем случае все значительно проще - всегда надо брать XLvoodoo:Якщо зовсім ретельно підбирати, то треба дивитися на етт/річ тощо
В моем случае все значительно проще - всегда надо брать XLvoodoo:Якщо зовсім ретельно підбирати, то треба дивитися на етт/річ тощо

Mountain biking 1898:dead_rat:Надо добавить слева велосипедистов 60х: Я заеду на эту гору на фикс-передаче
заволав як морж навесніУ Львові було таке, що люди не були дуже уважні. Ти їздиш, наприклад, навіть у Стрийському парку, і тобі просто кидаються під колеса попри те, що ти сигналиш, дзвіночок і таке інше. І ти обираєш: або гальмувати і постирати собі кевларові шини, які ти купив по 700 гривень за штуку, чи просто в’їхати в людину.
Нічого собі вибір у людини. Нормальні такі пріорітети у життіleif: І ти обираєш: або гальмувати і постирати собі кевларові шини, які ти купив по 700 гривень за штуку, чи просто в’їхати в людину.
Найгірше те, що це все вважається у людей в Україні таким-собі звичайним collateral damage, тобто "ну от, люди гинуть, але це ціна прогресу". Може у мене трохи змінилися орієнтири за багато років проживання поза Україною, але для мене такий підхід виглядає дикістю.mumu:У 2020-му в ДТП загинуло понад 200 велосипедистів
За 11 місяців 2020 року патрульна поліція офіційно зареєструвала 2 097 наїздів на велосипедистів, унаслідок яких загинули 210 людей, 1 546 отримали травми.
Тільки 348 із цих випадків, за висновками поліції, були викликані порушеннями з боку велосипедистів
не погоджуюсь. у яких таких людей? у відморозків якихось — можливо, але я особисто таких не знаю. смертність на дорогах не вважається нормальним явищем, запит у суспільстві на покращення цієї ситуації (хоч з велосипедистами хоч з пішоходами) величезний. цього року незважаючи на ковід відбулось чимало акцій велосипедистів з метою привернути увагу до проблеми, спонукати до розвитку вело інфраструктури.3-14:Найгірше те, що це все вважається у людей в Україні таким-собі звичайним collateral damage
Тоді добре, мабуть київські пабліки а також обговорення різних безпекових ініціатив на сайтах подібних до itc.ua мене трохи дезорієнтують у цьому питанні.leif:не погоджуюсь. у яких таких людей? у відморозків якихось — можливо, але я особисто таких не знаю. смертність на дорогах не вважається нормальним явищем, запит у суспільстві на покращення цієї ситуації (хоч з велосипедистами хоч з пішоходами) величезний. цього року незважаючи на ковід відбулось чимало акцій велосипедистів з метою привернути увагу до проблеми, спонукати до розвитку вело інфраструктури.
шоссер в среде обитания3-14:Нічого собі вибір у людини. Нормальні такі пріорітети у житті
возможность наезда авто на велосипедиста в лесу равна 0. просто не ездите по дорогах3-14:Найгірше те, що це все вважається у людей в Україні таким-собі звичайним collateral damage, тобто "ну от, люди гинуть, але це ціна прогресу". Може у мене трохи змінилися орієнтири за багато років проживання поза Україною, але для мене такий підхід виглядає дикістю.
реально ничего не делается. проблема в голове только у людей а не у руководства МВД3-14:мабуть київські пабліки а також обговорення різних безпекових ініціатив на сайтах подібних до itc.ua мене трохи дезорієнтують у цьому питанні.
В золоту рамочку з ліпниною і на стінкуGavri1a:а если покрыха 1400? мне что на ней вообще из дома не выезжать тогда?
Что я прочитал?!leif:або гальмувати і постирати собі кевларові шини
dead_rat:Что я прочитал?!