Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
Makc1968UA
Member

Alexey1977
Мне показалось или задняя вертушка крепится резинкой с трусов? :laugh:
Есть же силиконовые гвозди для вертушек, стоят копейки, а вибрацию убивают в ноль.
Видяха "потеет" из-за винтов, которые перекрывают доступ свежего воздуха? БП переверни вверх вертушкой - будет дополнительный сквозняк, видяха скажет спасибо, а БП даже не почувствует лишние пару градусов. Проверено на своём прошлом Залмане Z9+.
Alexey1977
Member

_Slavko_
В чем вы правы насчёт винтов со временем их уберу из компа. Телевизорами на новом месте ещё не обзавёлся :)

Отправлено спустя 4 минуты 23 секунды:
Makc1968UA
Шутник вы однако, есть специальные шурупы зачем всякую дичь использовать.
Винты не перекрывают абсолютно ничего, на месте движения воздуха они отсутствуют. В БП температура в среднем 45-55 градусов в пассивном режиме что меня полностью устраивает.
Tesseract
Member

Alexey1977
Порожні лотки для вінтів мали би зніматися. Зараз вони лише дарма потокам повітря заважають.
Alexey1977
Member

Tesseract:би зніматися. Зараз вони лише дарма потокам повітря заважають.
я согласен, но сверху есть заглушки а если эти лотки снять нет, оставил для симметрии.
в любом случае там сетка в них, расстояние до вентиляторов приличное и особого влияния на погоду они не оказывают.
Dub1k
Member

CD привід і HDD наче назад в минуле повернувся )
Корпус класний і такими реарітетами портиш )
Prescott
Member

Alexey1977:моя обновка
Нравится, молодец :up:
Atreydes
Junior

С удовольствием просматриваю фото в теме, сделаю и свой вклад
P.S. Извините за пыль, котейка не одобряет :write:
спойлер
ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
unlnu
Member

Atreydes,
хорош боец!
п.с. а у вас вместо мышки кошка - гламурненько! - хотел сказать я, но понял, что она настоящая... :laugh:
a_z_z_y
HWBOT OC Team

Atreydes:С удовольствием просматриваю фото в теме, сделаю и свой вклад
P.S. Извините за пыль, котейка не одобряет :write:
спойлер
ИзображениеИзображение
Переверни AIO ;)
Stop Doing It Wrong: How to Kill Your CPU Cooler (AIO Mounting Orientation)
Atreydes
Junior

Спасибо, видел это видео :D

По корпусу Cooler Master MasterCase MC500, при установке необслуживаемой сжо всплыл нюанс. Оказывается, установка радиатора с ориентацией вентиляторов внутрь корпуса не предусмотрена, ни в одном из мест установки, как я понял, это касается конкретно этой, бюджетной модели в линейке. Для меня был сюрприз, думал в нем можно организовать абсолютно все)))
Deadpool
Member

Atreydes
стапэ, почему нет?
Atreydes:Оказывается, установка радиатора с ориентацией вентиляторов внутрь корпуса не предусмотрена, ни в одном из мест установки, как я понял, это касается конкретно этой, бюджетной модели в линейке.
надо мб сравнить, но если спереди ставить, то там вообще толстяк даже встанет! у меня пуш-пулл спереди.

нюанс ток если захотите сверху, ибо там надо докупать брекет-рамку и кожух под 240/280 радик, и то это возможно.

у меня похожие шасси, 360+280 радики утсановлены. сейчас передний пуш спереди +пулл изнутри, радик тоже внутри.
фото старое:
спойлер
Изображение
Изображение
Alexey1977
Member

Dub1k
Ну я бы не сказал что диски на 12Тб раритеты :-/ по поводу BD привода тут согласен, но у меня там два ssd 2.5" установлены , корпус всегда с закрытой крышкой и их не видно.
Prescott
:up:
Atreydes
котейке и сборке зачет :super:
Atreydes
Junior

Deadpool
Я тоже так думал :gigi: наверх радиатор вообще физически не становится в нишу крышки, а спереди отверстия не совпадают, в инструкции тоже такого варианта сборки нет
Deadpool
Member

Atreydes
брекет для верха нужен! и крышка, как у меня на фото. я их докупал отдельно.
у меня ж на фото радик внутри корпуса, вертушки уже в кожухе сверху.
спереди не знаю. цеплял все легко. радик изнутри, и спереди вертушки, все это длинными 35мм м3 болтами собираем. изнутри вертушкии через 30мм м3 опять же к радику крутим.
Dub1k
Member

Alexey1977:Dub1k
Ну я бы не сказал что диски на 12Тб раритеты :-/ по поводу BD привода тут согласен, но у меня там два ssd 2.5" установлены , корпус всегда с закрытой крышкой и их не видно.
Для початку потрібно мати поняття що ХДД на 12 тб не зовсім для середньостатистичного юзера.
1. Це доволі не дешеві накопичувачі і їхня ціна перевалює ціну процесора чи відеокарти. А ці компоненти ставляють приорітетом номер 1 в домашніх ПК.
2. Оскільки ці накопичувачі здебільшого використовуються у корпоративних цілях для них остновна критерія це надійність та довговічність/зносостійкість. Дані критерії дають можливість не просто зберігати інфу великої ємності а й безпечно зберігати, відповідно швидкість там далеко не важливий параметр.
3. Для домашнього ПК швидкість накопичувача відіграє далеко не останню роль тому низькошвидкісні накопичувачі будуть досить проблемними та шумними у використанні. Що тут говорити Голдові ВД на 2 тб шумлять жахливо, а про більшої ємності взагалі мовчу це просто перфоратор ...
4. Ціна відграє основний поріг входження. Ще років 5 тому ціна одного гіга на ССД накопичувачах була дорогою і скажем так не доступною для більшості. Зараз же на бу ринку є чимало пропозицій із гуманною ціною. І якщо врахувати ціну ХДД відносно ССД, то перехід більш доступний чим був він раніше.
5. Переосмислення свого простору та необхідність більшості мусору на ПК. Років 15 тому була необхідність в накопичувачах великого об'єму, оскільки інтернет був дорогим і не стабільним. Швидкість була малою і контент та файли було знайти складно. Тому більшість тримали все на свому ПК, а що не поміщалось записували на СД чи ДВД диски. Зараз в епоху швидкого і доступного інтернету тримати файловий мусор не має змісту. А із приходом хмар, які дають можливість слухати музику / дивитись фільми / чи скачувати ігри / зберігати робочі файли потреба у об'ємі відпала суттєво.

Звичайно можна зберігати фільми та серіали на своєму ПК. І якщо в момент ядерної війни відключать інет ти себе будеш чудово відчувати в плані автономності інформації із власними запасами контенту. Але зрозумій в такий період швидше за все у тебе виникнуть проблеми із електроенергією і ПК буде мебілю.
Alexey1977
Member

Dub1k:5. Переосмислення свого простору та необхідність більшості мусору на ПК. Років 15 тому була необхідність в накопичувачах великого об'єму, оскільки інтернет був дорогим і не стабільним. Швидкість була малою і контент та файли було знайти складно. Тому більшість тримали все на свому ПК, а що не поміщалось записували на СД чи ДВД диски. Зараз в епоху швидкого і доступного інтернету тримати файловий мусор не має змісту. А із приходом хмар, які дають можливість слухати музику / дивитись фільми / чи скачувати ігри / зберігати робочі файли потреба у об'ємі відпала суттєво.
как показыает практика в некоторых странах Западной Европы интернет может быть очень дорогим и не стабильным ;) :D
Dub1k
Member

Alexey1977: как показыает практика в некоторых странах Западной Европы интернет может быть очень дорогим и не стабильным ;) :D
Не розумію про що ти взагалі говориш і до чого клониш. У західній європі купівельна спроможність на порядок вища за купівельну спроможність українця. Звичайно за бугром інет в рази дорожчий. Але вони заробляють значно більше і дозволити собі нормальний інтернет тариф із нормальною швидкість не проблема для них.
Для зручного користування не потрібний гігабітний інтернет достаньо 50-100мб, якщо ти убер задротний юзер із кучою дівайсів та сімєю із 4 чоловік та смарт телевізором тобі в прайм тайм у вечірній час коли всі дівайси грузять інтернет канал 200мб із головою під любі задачі вистачить. І це при тому що буде працювати одночасно 4 телефона, 1-2 ПК та на ПК можна ще буде запустити Нетфлікс. І навіть якщо в цей момент тобі потрібно буде щось скачати більшість ресурсів буде рубати твою свидкість, тому інші юзери в твоїй свії не відчують дискомфорту при твоєму юзу інтернет каналу.

Це ще із солдепії закладено тримати не потрібний хлам на балканах та у кладовах. А вдруг пригодиться 20-ти річний телевізор чистарий стілець викинути ж шкода ...
спойлер
Изображение
Такий сетап у ПК у мене викликає асоціації із солдепівськими балконами.

А коли народ ще й починає випавдовувати свій хлам на балконі (у нашому випадку хлам на ПК) ви як мінімум виглядає дивно.
Якщо підійти більш упоряджено до воєї файлової системи, та ще й користуватись стрімінговими сервісами і хмарами для файлів. Тобі і 1 гіга вистачить із запасом. А якщо ти убер юзлес юзер то 2ТБ ССД чи 1+1ТБ тобі ну просто під любі задачі.

Виправдання виликої кількості косіїв (пам'яті) є тільки монтажні робочі станції, які юзають одиниці для роботи із монтажом відео. Їхня спицифіка вимагає використовувати накопичувачі із великою ємністю із за роботою із великими файлами в RAW. Складні проекти монтуються із десятків нарізок RAW файлів. Які сумарно потрібно розмістити по мірі використання. І все це може займати десятки гігів. Тоді це оправдано і раціонально. А для середньостатистичного юзера задрота накопичувачі із великою ємністю це не більше чим накопичення хламу і не бажання навести порядок на своєму ПК.
Alexey1977
Member

Dub1k
я не понимаю в чем ваша претензия, поживите в Европе а потом пишите свои высеры, я вас оскорбил где то или как, желчь прет из всех щелей.
фото своего балкона под спойлером оставьте лучше своим родителям, может пожалеют вас и купят будку по просторней.
свой конфиг собирал под свои задачи, и комп у меня не только для развлечений, сделайте несколько виртуалок с рабочими базами (размерами в сотни гиг) к ним снепшотов с 10ок и запихните все в ваш жалкий террабайт, умник :facepalm:
Dub1k
Member

Alexey1977:Dub1k
я не понимаю в чем ваша претензия, поживите в Европе а потом пишите свои высеры, я вас оскорбил где то или как, желчь прет из всех щелей.
фото своего балкона под спойлером оставьте лучше своим родителям, может пожалеют вас и купят будку по просторней.
свой конфиг собирал под свои задачи, и комп у меня не только для развлечений, сделайте несколько виртуалок с рабочими базами (размерами в сотни гиг) к ним снепшотов с 10ок и запихните все в ваш жалкий террабайт, умник :facepalm:
https://svspb.net/karta/mir.php?l=internet
Ось приклад людина, яка живе в Польщі. Звичайний користувач інтернету. Швидкість йому потрібна виключно для домашнього користування. Брав такий пакет не для якихось особливих робочих задач. А просто для комфортного користування. Скрін прикріплю нижче.
Шо по цінам ? https://www.upc.pl/internet/kup-internet. Нічого особливого звичайний оператор. Із дорогою ціновою політикою, оскільки інет трішки за містом відповідно тарифи будуть за вищені відносно локального розміщення.

Проблем із інтернетом не має взагалі хіба що у тебе в дома. Весь світ вже давно забезпечений ним практично в любій точці світу. Ціна інтернету залежить від купівельної спроможності населення. Відповідно в країнах із високим рівенем життя середня швидкість інтернету значно більша. Оскільки інтернетом користуються всі і якщо є в цьому потреба то користувач підбирає оптимальний пакет для своїх потреб. Згідно із цінової політики даного регіону та своїх фінансових можливостей. І це Польща, у якій рівень достатку далеко не наближується до тієї ж Франції із західної Європи про яку ти там щось говорив.

Проблема із інтернетом виникає тільки в тому випадку якщо ти турист. І приїхав в країну із ціновою політикою до котрої твій рівень забезпечення не готовий.
Відповідно твій оператор у роумінгу буде здирати із тебе дуже не малу суму за гіг нету. А варіант перейти на регіонального оператора тебе також значно приземлить своєю ціновою політикою. Але для місцевого населення це норма.
Якщо ти перебуваєш в готелі / апартаметах / хостелах у більшості випадку у тебе також буде обмежана швидкість ще й через вай-фай. Тут також не розгуляєшся. Але це типово для всіх бюджетних варіантах. Якщо посиляєшся у сімцях іншої цінової категорії швидкість інету буде відповідною.

Але ми ж не про тиризм. Тому не розказуй байки. Інтернет є всюди, і він доступний всім масі населення, його швидкість та ціна залежить від рівня забезпечення населення.

П.С. Я не ображав особисто тебе. Просто дану ситуацію я бачу так як вказано на фото. Вроді не дешевий ПК і такі рудименти, які оправдовуються складним становищем із інтернетом в 2021 році ) Ну не сміши мене )) В Європі не має проблем із інтернетом ) А якщо особисто в тебе є і ти запасаєшся із за цього хардами )
То повір проблема далеко не в інтернеті, а в іншому )

П.С. виставляючи свій ПК на показ не дивуйся, що його будуть критикувати. Це ж нормально. Чому ти так не адекватно відносишся до цього ?
Ти думаєш своєю критикою я тебе хотів образити ? Ні, я просто цікавлюсь у тебе для чого простому корисувачу накопичувати зайві жосткі диски, які вібрують та шумлять ? Внятної відповіді не оримав.
Вложения
Без имени.png
alfredhaos
Member

Dub1k
скидку на мониторы самсунг дайте лучше
Ответить