Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Telcontar
дякую :beer:

мені пощастило вдало зробити передзамовлення, тому сам велосипед 78к (зараз вже коштує 86 навіть по передзамовленню) + ще 7,5к гума + педалі + обклеювання антигравійкою.

до речі, ще взуття взяв під контакти Shimano SH-CT500MN SPD, сьогодні також отримав. не сильно жорстке, по якості сподобалось. для перших контактів має бути норм.
murzik
Member

А що, катання на шосері суттєво відрізняється від мтб?
Dark-seer
Member

murzik
Конечно
murzik
Member

Dark-seer
Крутиш - їдеш, не крутиш - не їдеш :laugh:
Dark-seer
Member

murzik
На мтб крутиш так что устаешь через час, держишь среднюю 20, на шоссере крутиш на раслабоне держишь среднюю 25-27
murzik
Member

WalkMan
мій не підійде? такий https://www.facebook.com/roweryuzywanez ... 4909735506
тільки сідло чорне.
6000 грн, але потрібно зробити сезонне ТО, замінити рубашку і трос заднього перемикача (інерція при скиданні, я приловчився дожимати), в найближчий час може знадобитися заміна касету, цепок, це враховано в ціні.
брав за 7000
Hotspur
Member

дичь. не 1 компонента не описано.
leif
Member

cідуха топова :laugh:
спойлер
Изображение
якщо продає саме з цією (бо на фотках то одна то інша) — треба брати

Відправлено через 5 хвилини 33 секунди:
взагалі, не в сезон щось велосипеди слабенько продаються, я на свою меріду ціну вже скинув до 17к, і все одно нуль реакцій. при тому що крадені аналогічні меріди продають поруч всього на 500 грн дешевше. мабуть треба закривати оголошення і чекати до весни.

Відправлено через 7 хвилини :
або розписати як цей наркоман в оголошенні скинутому вище:
Этот велосипед убивает сразу двух зайцев.
і оце от все, тоді краще піде :lol:
murzik
Member

leif
яка меріда? розмір?
leif
Member

murzik
ти вже питав :)

big nine 400, 2020 року, XL рама, 21"
murzik
Member

leif
а, ну рама велика, а люди у нас маленькі :laugh:
у начальника галоші 45, а самі ходові 41-42
Gavri1a
Member

leif:big nine 400, 2020 року, XL рама, 21"
ну, с такими размерами всегда проблема
нет смысла объяву закрывать - пусть висит себе. а то кто-то может смотрит, собирает деньги, а ты объяву закрыл и человек пойдет в другом месте покупать))
WalkMan
Member

murzik
та то мав бути жарт… :D
3-14
Member

leif

Топчик, мої вітання! :beer:
leif:так, не знаю як саме вони це зробили, але всі оці слогани, під якими трек просуває domane серію, що типу комфортний-універсальний шосер і все таке, я був готовий що вони трохи прикрашають дійсність, але виявилось навпаки.
Це, власне, мої враження від зміни алюмінієвого шоссера на карбоновий. Переваги в жорсткості не відчув, переваги у вазі — тим більше (півтора кіло це не різниця взагалі) а от те, що відразу було помітно, що набагато більш м'яка їзна на нерівностях та зменшення стомлюваності загалом.
dead_rat
Member

leif
Велик - огонь, мои поздравления :beer:
leif
Member

3-14
dead_rat
Дякую, панове :beer:
Gavri1a:с такими размерами всегда проблема
Це правда. Я вже думав може навіть докупити виніс 40-ку і встановити замість рідної 100-ки і дописати, що з таким конфігом він може і на 180-182 цілком підійти.
isshin
Member

кто чо накупил в черную пятницу аутдорного? :rotate:

Отправлено спустя 1 час 50 минут 53 секунды:
murzik:А що, катання на шосері суттєво відрізняється від мтб?
ну да, на шоссере ты катаешься по двору или на станке, а на мтб по нормальным трекам.
murzik
Member

isshin
ну людина пише "вчити їздити на шосері". що це означає? це ж не з машини на фуру сісти
3-14
Member

isshin:ну да, на шоссере ты катаешься по двору или на станке, а на мтб по нормальным трекам.
О, сажала подтянулся :lol: Много людей посадил за прошедшее время? Что то давно тебя не было.
murzik:"вчити їздити на шосері". що це означає?
Поведение велосипеда другое — база короткая, вынос длинный. Ехать медленно банально неудобно. Тяжелее встегиваться в контакты. Нужно привыкать к манеткам, они сильно другие, немного отличается диапазон передач и подход к их подбору, очень важен стабильный каденс. Нужно внимательней относиться к дороге. Ну и самое сложное — езда в группе, с указыванием помех, соблюданием интервалов и дистанций, правильной сменой и.т.д. В деталях отличий довольно много.
В целом, езда на шоссере намного менее технична, чем на МТБ, но при этом это, в определенном смысле, командный спорт, где твои результаты сильно зависят от твоей группы и умения езды с ней. МТБ — намного более индивидуальный спорт.
Ответить