Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

спасибо огромное!
Hotspur
Member

dim_rom:кто где черпает информацию?
https://www.pinkbike.com https://www.mtbr.com
Hotspur
Member

Снег выпал, сезон можно считать закрытым. :beer:
Crossbow
Member

Hotspur:Снег выпал, сезон можно считать закрытым.
неа, я катаю. :rotate: Снега нет. Дождь? какой дождь? -- я еду ! :gigi:
Crossbow
Member

сегодня дождь легкий.
но я: "не, не слышал".
Приехал на работу (сори за качество)
спойлер
Изображение
На вопрос: "почему без заднего крыла?"
отвечаю: хотел купить уже 10 раз, но каждый раз забивал ибо почты нет смысла в нем. Еду 12-15км\ч и заднее не закидывает, если поставить крыло и ехать быстрее, то уже переднее забросает. Потому и не ставлю.
Hotspur
Member

Crossbow:сегодня дождь легкий.
но я: "не, не слышал".
монияк :beer:
leif
Member

Нарешті приїхав мій трек у Київ, вже оплатив, але поки у Львів ще не їде, передали людині що зробить повне обклеювання антигравійкою. По ціні, до-речі, антигравійка 3400грн за повне обклеювання рами і вилки. В одному місці, куди одразу звернувся, коли подивились вже на сам велосипед відмовились робити повне обклеювання запропонувавши натомість часткове (за 1500грн) бо типу занадто складні вигини на рамі :-/ але інший майстер більш досвідчений і погодився.

Педалі взяв Shimano T421 (для знайомства з контактами) і гуму гравелкінги сліки 38-мі, з коричневим бортом :gigi:

Не знаю що там з закриттям сезону, але поки снігу немає у Львові я буду катати :)
mumu
Member

почав дивитись канал Two Wheel Cruise і собі шоссер/гревел захотів, аби ще в нас дороги хоч приблизно такі
веломаршрут прокладений по старій вузькоколійці
або ось:
Він в Нагої живе, там є відоси з щоденних поїздок на роботу, навіть по дорогам загального користування значно безпечніше виглядає їздити ніж у нас, і це при тому, що смуги там вузькіші.

leif
в цю гамняну погоду, імхо, з педалями зручніше катати, а в трекінгових черевиках ще й тепліше :gigi:
leif
Member

mumu:в цю гамняну погоду
та я на шосері не буду виїжджати по поганій погоді, тільки якщо зловлю якісь дні, коли сухо і більш-менш тепло. якщо вже сильно припече в гімняну погоду виїжджати то або на меріді катну (яку досі ніхто не схотів у мене купити :weep: ) або на унівезі.
mumu:почав дивитись канал Two Wheel Cruise
прикольний канал, не бачив ще таких з Японії :up:

я тут, до слова, думаю дружині перший велосипед купити на наступний сезон. вона ніколи в житті навіть не каталась, але оскільки я останній рік сильно вчадів по вело-темі, їй теж стало цікаво.

поки дивлюсь в декатлоні по знижках на дві моделі:

1) https://www.decathlon.ua/ru/p/302724-15 ... hen.html#/
по відгуках стає 32 гума, а у деяких навіть успішно з 35 виходить.

2) https://www.decathlon.ua/ru/p/302301-15 ... ami.html#/

цей не жіночій, але теж є XS розмір, який підходить. тут більш розслаблена геометрія, що для початківця буде плюсом в теорії, і точно стане без проблем ширша гума. але все інше (обвіс, гальма) — гірше.

тому, якщо встигну забрати по розпродажу, то мабуть все таки перший візьму.
Dark-seer
Member

я уже не выезжаю, у нас холодно -2.. -5
leif
Member

Dark-seer
у Львові останні два тижні погода для листопада просто прекрасна, сухо і вдень до +11. але от сьогодні-завтра вже обіцяють похолодання, поки без снігу. а десь через тиждень і сніг наздожене, напевне :(
3-14
Member

Я тоже почти перестал ездить. По страве, за последние 4 недели всего 133 км в среднем :( На этой неделе работы было навалом и не выезжал в будние дни, а на выходные обещают ветер с моря, 2-4 тепла ("филс лайк -2" :laugh: ) и дождь. Не люблю такую погоду: едешь быстро — потеешь, едешь медленно — замерзаешь. Как будто мало этого, так еще и темнеет в три.
dead_rat
Member

Приехал для жены Rose pro sl.
Внешний вид - огонь, по качеству все отлично, даже доставили не за 14 недель, а за одну, видимо накопали на складе.

На днях буду учить жену ездить на шоссере, до этого она только весной горный освоила.
WalkMan
Member

dead_rat
Вітаю, у них гарні вели. :super:
Hotspur
Member

dead_rat:Приехал для жены Rose pro sl.
красивый :beer:
leif
Member

дочекався таки, приїхав трек, сорі за якість фото, може пізніше ще пофоткаю при денному освітленні.
спойлер
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
сьогодні ввечері тільки забрав з майстерні, але проїхався лише кілька кілометрів бо холодно ввечері, мінус 3.

одразу встановили 38 гравелкінги, але поки з камерою, безкамерку вже на сезон зроблю. Isospeed + геометрія + ширша гума дали ефект навіть краще ніж я очікував. їхав по бруківці потім спеціально звернув проїхатись по розбитому асфальту в парку і взагалі не міг повірити що ендуранс шосер може так їхати. тобто я начитався в оглядах, що має бути досить норм і був готовий в принципі до чогось такого, але реальність виявилась ще цікавіше.

якщо буде норм погода завтра то ще більше покатаюсь, допишу вражень.

p.s.

до речі обклеювання антигравійкою майстер зробив дуже професійно, просто чудова робота. всім рекомендую :up: якщо що, контакти в скину в ПП.

байк фемілі, у яких купував велосипед теж можу сміливо рекомендувати, класна крамниця, було приємно мати справи, все чітко як домовлялись, приємні люди.
Dark-seer
Member

leif
Поздравляю :beer:
mumu
Member

leif:Їхав по бруківці потім спеціально звернув проїхатись по розбитому асфальту в парку і взагалі не міг повірити що ендуранс шосер може так їхати. тобто я начитався в оглядах, що має бути досить норм і був готовий в принципі до чогось такого, але реальність виявилась ще цікавіше.
так класно їде? пушка-ракета?

гарний байк :up:
leif
Member

Dark-seer
дякую :beer:
mumu:так класно їде? пушка-ракета?
так, не знаю як саме вони це зробили, але всі оці слогани, під якими трек просуває domane серію, що типу комфортний-універсальний шосер і все таке, я був готовий що вони трохи прикрашають дійсність, але виявилось навпаки. куди воно з'їдає стільки вібрацій від нерівностей, як це відбувається взагалі не можу уявити. просто магія якась.
Telcontar
Member

leif:дочекався таки, приїхав трек, сорі за якість фото, може пізніше ще пофоткаю при денному освітленні.
Шикарний вел! Вітаю! :beer:
Скільки обійшовся?
Ответить