Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Scoffer
Member
Дивлячись якого звіраSanьka:на ней без масла можно пожарить яйки что бы не приставали?
Не знаю, не займаюсь такими збоченнями.
-
Sanьka
Member
може ти і м'яса не їси?Scoffer:Не знаю, не займаюсь такими збоченнями.
-
Scoffer
Member
Sanьka
Не бачу не обхідності смажити яйця без масла. Як мінімум вони від цього не добрі стають. Так що я реально не в курсі пристане чи нє.
Не бачу не обхідності смажити яйця без масла. Як мінімум вони від цього не добрі стають. Так що я реально не в курсі пристане чи нє.
-
quadrotony
Member
а что скажете за керамическое покрытие?
-
Sanьka
Member
я когда то пробовал чугунку. так там не то что масла надо. там надо его наливать, так как оно пристает ужасно.Scoffer:Не бачу не обхідності смажити яйця без масла. Як мінімум вони від цього не добрі стають. Так що я реально не в курсі пристане чи нє.
Отправлено спустя 32 секунды:
ничего плохогоquadrotony:а что скажете за керамическое покрытие?
-
Scoffer
Member
quadrotony
Якщо тефлон облазить, до то кераміки все з самого початку пристає. Я так і не зрозумів в чому її понт. Пішла на смітник разом з тефлоновими.
Якщо тефлон облазить, до то кераміки все з самого початку пристає. Я так і не зрозумів в чому її понт. Пішла на смітник разом з тефлоновими.
-
Sanьka
Member
Чугунка хорошо, когда это эмалированная гусятница и ты хочешь стушить кролика.
Если надо жарить - то чугунке место на свалке. Если тушить - самое оно.
Если надо жарить - то чугунке место на свалке. Если тушить - самое оно.
-
Scoffer
Member
Не наливати, а накидувати. Найсмачніші смажені яйця на вершковому масліSanьka:там надо его наливать
Відправлено через 34 секунди:
Нічого подібного.Sanьka:Если надо жарить - то чугунке место на свалке
-
Sanьka
Member
Только тефлоновые . В идеале вог это почти что универсальная. и яйко/ножку/ можно и картофана на семью.Scoffer:Нічого подібного.
Под отбивнушки не очень правда ((( У меня 3 сковородки покрывают по сути все нужды. блинница, большая с низкими бортиками и вог.
-
Scoffer
Member
Sanьka
Я не згоден. Тефлонові лайно включно з тефалями. Я стільки з ними намучався, що більше не хочу і не буду. Вони ВСІ облазять.
Після тойго як перейшов на чугунки, готувати одне задоволення.
Я не згоден. Тефлонові лайно включно з тефалями. Я стільки з ними намучався, що більше не хочу і не буду. Вони ВСІ облазять.
Після тойго як перейшов на чугунки, готувати одне задоволення.
-
Sanьka
Member
чугунки хуже лайна ибо пристают.Scoffer:Тефлонові лайно включно з тефалями.
-
quadrotony
Member
как оккуратно не мой = облазят, да
ну есть вариант мыть оккуратно и забить на то что не отмывается, но тогда сковородка превратится в чертзнает что
ну есть вариант мыть оккуратно и забить на то что не отмывается, но тогда сковородка превратится в чертзнает что
-
Scoffer
Member
Sanьka
Якщо збоченнями не займатись, то не пристають
Якщо збоченнями не займатись, то не пристають
-
Sanьka
Member
3 года не облазят уже, думаю еще 3 года вытянут. А там выкину и куплю новые если облезут.Scoffer: Вони ВСІ облазять.
Это лучше чем все эти года мучатся с чугуном приставучим.
Отправлено спустя 41 секунду:
ну да заливать все жиром что бы оно там плавало в нем, не спасибо!Scoffer:Якщо збоченнями не займатись, то не пристають
Единственный плюс чугуна - цена раз в 5 ниже. Но купить дешевое говно или норм но дороже...каждый решает себе сам.
Это как спорить что зачем покупать кастрюлю Бергоф если можно взять Маестро )))))
-
leif
Member
холівор чавун vs тефлон на оверклокерс.юа)))
я, звичайно, на боці чавуна, хоча сам вже 6 рік нічого не готую і не планую починати. але до цього досить довго сам жив, готував собі кожен день і по пательнях різницю нормально відчув з власного досвіду
https://rozetka.com.ua/berghoff_ron_3900041/p14431154/
є ще дорожче
я, звичайно, на боці чавуна, хоча сам вже 6 рік нічого не готую і не планую починати. але до цього досить довго сам жив, готував собі кожен день і по пательнях різницю нормально відчув з власного досвіду
це дивлячись який чавун.Sanьka:Единственный плюс чугуна - цена раз в 5 ниже.
https://rozetka.com.ua/berghoff_ron_3900041/p14431154/
є ще дорожче
-
Scoffer
Member
Sanьka
Нє, просто в когось лапки
Повторю, на чавун я перейшов відносно недавно, а до того у мене були всі варіації всіх цінових категорій, і чиста сталь, і тефлон, і кераміка, і навіть коли по походам шарився титан. Титан правда ще не викинув, може ще в який похід виберусь. Але до нього теж пристає.
А чавун ідеальний.
Нє, просто в когось лапки
Повторю, на чавун я перейшов відносно недавно, а до того у мене були всі варіації всіх цінових категорій, і чиста сталь, і тефлон, і кераміка, і навіть коли по походам шарився титан. Титан правда ще не викинув, може ще в який похід виберусь. Але до нього теж пристає.
А чавун ідеальний.
-
анти__бот
Member
я тоже за чугуний 55, хоть на костре жарь, и для самозащиты пойдет.
-
Scoffer
Member
leif
Та чавун пофігу за яку ціну. Чавун він і в африці чавун, нема різниці. Хоч 140-річний від прапрабабці, ефект однаковий.
Та чавун пофігу за яку ціну. Чавун він і в африці чавун, нема різниці. Хоч 140-річний від прапрабабці, ефект однаковий.
-
WakeMe
Member
Моя какие-то kohen сковороды купила, правда печка электро. Вообще все жарится без масла и ничего не пристает. Я правда только духовкой пользуюсь, ото жарить еще стоять, нафиг, засыпал мясо и ушел на час мультки смотреть, а оно само готовит 
-
Sanьka
Member
чугун по цене тефлонки хорошей это вообще эпик фейлleif:це дивлячись який чавун.
Отправлено спустя 38 секунд:
а мне вообще не зашел, так как я не люблю пищу что купалась в жиру. Кроме как фритюрнице, но там ее суть такая.Scoffer:А чавун ідеальний.
Повторюст, я не против чугуна. но я против чугуна в качестве сковородки. Тушить в чугуне самое оно.