Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
LostBoy
Member
Scoffer
+1. Надо б нам развиртуализироваться и познакомиться в реале. Вижу родственную душу со схожим мышлением
Ты не в Киеве живешь случайно?
_clawfinger_
Есть люди, которым все не так, что по 8, что по 28, что по 2.8
Такой персонаж нас вчера и посетил. И таких, увы, в стране очень и очень много. Ну, собственно, результаты выборов все знают
+1. Надо б нам развиртуализироваться и познакомиться в реале. Вижу родственную душу со схожим мышлением
_clawfinger_
Такой персонаж нас вчера и посетил. И таких, увы, в стране очень и очень много. Ну, собственно, результаты выборов все знают
-
SergN
Member
Ще один приклад технологічних збочень._clawfinger_:От й виходить що норм плата баксів 250-350 притому що проц буде вартувати трохи більше 100 баксів.
Без збочень, коли застосовуємо логіку і думаємо про економічну доцільність - це коли повністю навпаки.
-
Sanьka
Member
SergN:Караул, ломается вся теория по поводу необходимости материнок "баксов за 400 - 500"
-
_clawfinger_
Member
Ага бачу, мені вже Scoffer показав. Й як я це пропустив.LostBoy:_clawfinger_
До чого тут економічна доцільність?!SergN:Ще один приклад технологічних збочень.
Без збочень, коли застосовуємо логіку і думаємо про економічну доцільність - це коли повністю навпаки.
Ось наприклад вбудований аудіочіп ріалтек. Новий чіп коштує 2-5 баксів. Але вони вперто пхають в нові плати а320 й а520 старі чипи. Я не бачу сенсу купляти плату в якій чіп гірше ніж в моєї платі 6 річної давнини.
Я спеціально подивився в а520 тільки одна від гнілобайта має сучасний чіп.
Можна випустити плату з нормальною обв'язкою для тих, кому не потрібен потужний проц. Звісно вона буде коштувати дорожче, але й на такий товар знайдеться покупець.
Якраз логіку виробника можна зрозуміти. Склад завалений шлаком по старим контрактам й його будуть пхати, поки шлак не закінчиться, хіба не так?
-
Scoffer
Member
LostBoy
Я тобі більше скажу, я не випадково не в Києві, я навмисно не там
Я з Дніпра. Київ мене трішки дратує перенаселеністю своєю.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунди:
_clawfinger_
Якщо зроблять норм обв'язку за 100, то не підеш ти купляти материнку за 500 баксів. Маркетологи все прорахували.
PS: нові ріалтеки нічим не кращі за ті, що були 6 років тому від слова зовсім.
Я тобі більше скажу, я не випадково не в Києві, я навмисно не там
Відправлено через 3 хвилини 15 секунди:
_clawfinger_
Якщо зроблять норм обв'язку за 100, то не підеш ти купляти материнку за 500 баксів. Маркетологи все прорахували.
PS: нові ріалтеки нічим не кращі за ті, що були 6 років тому від слова зовсім.
-
LostBoy
Member
Scoffer
Эээх, жаль. Когда в 14м году искал новое ПМЖ выбирал между Днепром и Львовом, с существенным перевесом в пользу последнего
Но, увы, с работой не сложилось ни там, ни там, а тогда это было критично, подушка с деньгами стремительно таяла.
Твой аргумент я понимаю и принимаю - тут действительно тесновато, но я уже как-то привык - и к количеству душ, и к темпу жизни. Человек ко всему привыкает
Эээх, жаль. Когда в 14м году искал новое ПМЖ выбирал между Днепром и Львовом, с существенным перевесом в пользу последнего
Твой аргумент я понимаю и принимаю - тут действительно тесновато, но я уже как-то привык - и к количеству душ, и к темпу жизни. Человек ко всему привыкает
-
_clawfinger_
Member
Отож, я саме про це й кажу, що виробники матплат зажралися.Scoffer:Якщо зроблять норм обв'язку за 100, то не підеш ти купляти материнку за 500 баксів. Маркетологи все прорахували.
Знаю, в мене взагалі цап шііт хел. Я умовно, але ж теж саме можна сказати й про контролер мережі, про юсб то що.Scoffer:PS: нові ріалтеки нічим не кращі за ті, що були 6 років тому від слова зовсім.
-
Scoffer
Member
LostBoy
Львів - дивне місто. ЗП як не знаю, в Кропивницькому якомусь, а житло вартує періодами дорожче Києва.
Саме по собі місто мені подобається, але економічної доцільності в переїзді туди я не бачу. Якби було хоча б як в Дніпрі - давно переїхав би.
Львів - дивне місто. ЗП як не знаю, в Кропивницькому якомусь, а житло вартує періодами дорожче Києва.
Саме по собі місто мені подобається, але економічної доцільності в переїзді туди я не бачу. Якби було хоча б як в Дніпрі - давно переїхав би.
-
LostBoy
Member
Scoffer
Ну не знаю, я тогда с львовским софтсервом разговаривал - речь шла о зп чуть меньше киевской (в среднем по больнице). А жилье да, неприятно ценами удивило.
И узкие улицы с километровыми пробками. Реально надо жить в шаговой доступности офиса или готовься тратить на дорогу кучу времени.
Ну не знаю, я тогда с львовским софтсервом разговаривал - речь шла о зп чуть меньше киевской (в среднем по больнице). А жилье да, неприятно ценами удивило.
И узкие улицы с километровыми пробками. Реально надо жить в шаговой доступности офиса или готовься тратить на дорогу кучу времени.
-
Scoffer
Member
LostBoy
Я ж не з галер, а з кривавого ентерпрайзу. Там трішки інші реалії. І львівський ентерпрайз в ну дуууже дивному стані знаходиться
Наприклад нікому не відома контора, котра на О починається, на О закінчується, а посередині дві літери К і торгує бензом по всій країні, мусолила мені мізки місяці півтора, щоб в результаті вирішити, що я їм не по карману. Це при тому, що вони самі на мене вийшли, а не навпаки, і скільки я хочу я одразу назвав.
А потім я випадково дізнався який у них бюджет на ту вакансію був. Та з таким бюджетом їм не кожен джун по карману буде
Я ж не з галер, а з кривавого ентерпрайзу. Там трішки інші реалії. І львівський ентерпрайз в ну дуууже дивному стані знаходиться
Наприклад нікому не відома контора, котра на О починається, на О закінчується, а посередині дві літери К і торгує бензом по всій країні, мусолила мені мізки місяці півтора, щоб в результаті вирішити, що я їм не по карману. Це при тому, що вони самі на мене вийшли, а не навпаки, і скільки я хочу я одразу назвав.
А потім я випадково дізнався який у них бюджет на ту вакансію був. Та з таким бюджетом їм не кожен джун по карману буде
-
LostBoy
Member
Та пофиг на самом деле, в Киеве зп, по моим наблюдениям, сближаются и вращаются вокруг общего центра масс. Такова тенденция последних двух лет где-то.Scoffer:Я ж не з галер, а з кривавого ентерпрайзу. Там трішки інші реалії. І львівський ентерпрайз в ну дуууже дивному стані знаходиться
Когда бизнес сферы ТЭК говорит, что у них нет денег, то я громко и долго смеюсь.щоб в результаті вирішити, що я їм не по карману
Вспомнил, кстати. В 18 году с моей тогдашней работы (ритейл оптики) в упомянутый тобой ОККО ушел паренек из техподдержки. Из скиллов - установка виндоуз в графическом интерфейсе и настройка интернета с впном на микротике, тоже руками. Ушел на зп в 18К после испыталки, с ходу 15. Я бы его взял к себе только с доплатой с его стороны, ибо толку от него... сам понимаешь, в общем
-
анти__бот
Member
Да все плохо, звонил в Лиссабон Рембрандта продавать не хотят, я уже бартер предложил, упёрлись, жуть.
Говорят что доллар поднялся, наверное хотят наварится побольше.
Говорят что доллар поднялся, наверное хотят наварится побольше.
-
Scoffer
Member
LostBoy
Коротше те ОККО в принципі прицюцьнуте. Там ще в одному конгломераті з ними рівно такі ж самі Хлібопром чи якось так. Забув вже, то був десь 17й рік чи щось таке. Вони що ті, що ті намагались хантити мене, але хлібопром був досить швидко посланий на пропозиции заповнити психологічний тест на 400+ питань з варіантами відповідей, жодна з котрих мене не влаштовує. А, і ще якісь картинки малювати зі звірьками.
Одразу видно, що HR нічим зайнятись, і треба їхній штат скоротити раз в 5 мінімум
Коротше те ОККО в принципі прицюцьнуте. Там ще в одному конгломераті з ними рівно такі ж самі Хлібопром чи якось так. Забув вже, то був десь 17й рік чи щось таке. Вони що ті, що ті намагались хантити мене, але хлібопром був досить швидко посланий на пропозиции заповнити психологічний тест на 400+ питань з варіантами відповідей, жодна з котрих мене не влаштовує. А, і ще якісь картинки малювати зі звірьками.
Одразу видно, що HR нічим зайнятись, і треба їхній штат скоротити раз в 5 мінімум
Последний раз редактировалось Scoffer 19.10.2020 11:56, всего редактировалось 1 раз.
-
Sanьka
Member
Классический туристический город.Scoffer:Львів - дивне місто. ЗП як не знаю, в Кропивницькому якомусь, а житло вартує періодами дорожче Києва.
Бабло в сфере обслуживания/торговли
Думаю владельцы какого то Локаля не жалуются на доход
Последний раз редактировалось Sanьka 19.10.2020 11:57, всего редактировалось 1 раз.
-
анти__бот
Member
Может им предложить мою фулл купер ватер систем?
-
LostBoy
Member
ОгоньScoffer:заповнити психологічний тест на 400+ питань з варіантами відповідей, жодна з котрих мене не влаштовує. А, і ще якісь картинки малювати зі звірьками.
-
анти__бот
Member
О кст у меня несколько их заправок подключено 
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Я вот согласен пахать, вот только на себя
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Я вот согласен пахать, вот только на себя
-
leif
Member
айтішка теж не скаржиться і в відсотковому відношенні до загальної кількості населення її тут дофіга, навіть не враховуючи таких кочовиків як ми з дружиною, які не відображаються в статистиці.Sanьka:Классический туристический город.
Бабло в сфере обслуживания/торговли
Думаю владельцы какого то Локаля не жалуются на доход
-
LostBoy
Member
А кто не дает?анти__бот:Я вот согласен пахать, вот только на себя
Если кто-то когда-то запланирует к посещению этот город, то не повторяйте моей ошибки - не берите больше 2-3 дней в нем. Мы с женой проторчали там 2 недели, от скуки можно повеситьсязвонил в Лиссабон
-
Sanьka
Member
а с чего бы ей жаловатся? ЗП то явно не относятся к нижнему уровню. Там средний и выше.leif:айтішка теж не скаржиться і
Но ИТ понятие растяжимое, сейчас каждый второй который вообще не занимается непосредственно ИТ, а моет полы в офисе, управленец или финансист в ИТ компании мнит себя ИТшником.