миллиардер в треде
Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
isshin
Member
покупать велы в сезон?
миллиардер в треде
миллиардер в треде
-
Hotspur
Member
+1isshin:миллиардер в треде
-
leif
Member
ага і скільки ж меріда mission road 4000 коштувала по знижці в твоїй уяві цього року? 
давай я нафантазую теж знижку на прайд "не в сезон" і порівняємо тоді
давай я нафантазую теж знижку на прайд "не в сезон" і порівняємо тоді
-
Dark-seer
Member
на ходовые модели не будут большие скидки это очевидно, 10-15% максимум, развечто на раму S
-
leif
Member
та мова взагалі не про це була, тут же ж порівняння саме про порядок цін (меріда на 50%+ дорожче ніж прайд сабжевий). це вже перевод теми, коли нема чого по суті сказати про "угар меріди з цін прайду".
-
Dark-seer
Member
та эти любители ломать руки-ноги падая на трещинах асфальта, потомучто не на двухподвесе всегда аргументируют верно 
-
WalkMan
Member
Dark-seer
Але ж і платити за 105 гідравліку – зашквар.
Але ж і платити за 105 гідравліку – зашквар.
-
leif
Member
коротше, так я задивився на конкурентів цьому прайду, якого Dark-seer огляд скинув, що аж вирішив, що мені і гравійник не потрібен, а ризикну я замість нього купити endurance шосер, на який стане 30-32 чи навіть 35 гума
скоріше за все наступного тижня вже буду щось брати. якщо пощастить встигну пару тижнів покатати поки остаточно не впала температура і сніг не випав
поки основні претенденти на покупку (в порядку привабливості):
CANNONDALE SYNAPSE DISC TIAGRA CARBON
Merida Scultura Endurance 4000\5000
GIANT DEFY ADVANCED 2
Cube Attain GTC SL
на жаль, жодного Specialized Roubaix не знайшов в потрібному розмірі.
Відправлено через 1 годину 56 хвилини 21 секунди:
на кадейлі, звичайно, одразу в процесі першої збірки треба буде замінити гальма. це ще +10к до ціни, але він є у львові зі знижкою за 57к, тож вийде після такого апгрейду +\- в ціну інших кандидатів
скоріше за все наступного тижня вже буду щось брати. якщо пощастить встигну пару тижнів покатати поки остаточно не впала температура і сніг не випав
поки основні претенденти на покупку (в порядку привабливості):
CANNONDALE SYNAPSE DISC TIAGRA CARBON
GIANT DEFY ADVANCED 2
Cube Attain GTC SL
на жаль, жодного Specialized Roubaix не знайшов в потрібному розмірі.
Відправлено через 1 годину 56 хвилини 21 секунди:
на кадейлі, звичайно, одразу в процесі першої збірки треба буде замінити гальма. це ще +10к до ціни, але він є у львові зі знижкою за 57к, тож вийде після такого апгрейду +\- в ціну інших кандидатів
-
isshin
Member
Можно уточнить, что это за гидравлика по 400 баксов за комплект?
-
mumu
Member
типу Sram Apex, це ж на шосейний байк треба буде, вони капєц які дорогі. аби в 10к вкластись щоб на два колеса.
-
dead_rat
Member
Вычеркивай Куб.leif:CANNONDALE SYNAPSE DISC TIAGRA CARBON
GIANT DEFY ADVANCED 2
Cube Attain GTC SL
Катался на таком и совсем не понравился, ощущается тяжелым и неудобным.
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Зачем? Там же гидро стоит?leif:на кадейлі, звичайно, одразу в процесі першої збірки треба буде замінити гальма.
-
leif
Member
по гальмах орієнтувався приблизно на:
https://www.bike-discount.de/en/buy/shi ... set-870488
там отакі гальма в тій комплектації, що у нас продається:
https://www.universalcycles.com/shoppin ... ?id=101977
і прочитав на них чимало скарг
а по спеках вага кубу 8.77кг, що не сильно вибивається з цього списку, але по відчуттях може, звичайно, бути інша справа. giant — 8.52, меріда — 8.48.
ну в принципі невелика втрата, він мені найменше сподобався.
https://www.bike-discount.de/en/buy/shi ... set-870488
на жаль, ні.dead_rat:Зачем? Там же гидро стоит?
там отакі гальма в тій комплектації, що у нас продається:
https://www.universalcycles.com/shoppin ... ?id=101977
і прочитав на них чимало скарг
отакоїdead_rat:Вычеркивай Куб.
Катался на таком и совсем не понравился, ощущается тяжелым и неудобным.
а по спеках вага кубу 8.77кг, що не сильно вибивається з цього списку, але по відчуттях може, звичайно, бути інша справа. giant — 8.52, меріда — 8.48.
ну в принципі невелика втрата, він мені найменше сподобався.
-
dead_rat
Member
Я поехал по магазинам и покатался на всем, что было в моей ростовке.leif:отакої
Scott addict - очень понравился, его и взял, легкий и чуть «нервный» вел, очень чувствительно реагирует на управление
Bulls harrier - тоже очень понравился, алюминь, но легкий по ощущениям
Bulls falcon - тоже гут, едет прямо как по рельсам, стабильность круть, посадка высокая, прямо гревел.
Cube gtc - вроде карбон, но по ощущениям будто на горном поставили узкие колеса, единственный, кто произвел негативное впечатление
Cannondale sistemsix - брал на прокат с Тормозами крабами, очень понравился, даже на бездорожье
-
leif
Member
ех, я б теж так зробив, але у Львові про таке можна хіба що помріятиdead_rat:Я поехал по магазинам и покатался на всем, что было в моей ростовке.
з перелічених тобою моделей, Bulls у нас не продається, Scott можна лише передзамовити і довго чекати. зараз реально купити лише Cube, який тобі не сподобався
sistemsix виглядає круто, але це не те що я шукаю.
так виходить, що оптимальним вибором знову буде меріда, хоча по дезігну вона мені найменше до вподоби. хочеться cannondale через шильдик і привабливий для мене зовнішній вигляд
-
dead_rat
Member
leif
Ты смотришь только карбоновые модели? Я бы предпочел алюминий, там нет большой разницы в весе или ощущениях, но в цене она большая.
Себе взял карбон с крабами, друг за те же деньги алюминь с дисками.
Ты смотришь только карбоновые модели? Я бы предпочел алюминий, там нет большой разницы в весе или ощущениях, но в цене она большая.
Себе взял карбон с крабами, друг за те же деньги алюминь с дисками.
-
leif
Member
dead_rat
з усіх відгуків, що я бачив, по наших дорогах і зокрема львівській бруківці на велосипедах з карбоновою рамою кататись сильно приємніше ніж на люмінієвих. типу кажуть, що вібрацій передається менше, відчуття більшої стабільності і все таке. на ідеальних дорогах воно може менше відчувається
з усіх відгуків, що я бачив, по наших дорогах і зокрема львівській бруківці на велосипедах з карбоновою рамою кататись сильно приємніше ніж на люмінієвих. типу кажуть, що вібрацій передається менше, відчуття більшої стабільності і все таке. на ідеальних дорогах воно може менше відчувається
-
Hotspur
Member
у Куба очень старые рамы по годам разработок, там ничего смотретьdead_rat:Cube gtc - вроде карбон, но по ощущениям будто на горном поставили узкие колеса, единственный, кто произвел негативное впечатление
-
dead_rat
Member
Для шоссейников дисковые тормоза это новая The Big Thing.isshin:Можно уточнить, что это за гидравлика по 400 баксов за комплект?
В среднем доплата за гидравлику против крабов примерно 500-700 евро
И рост массы тоже на 500-700 грамм
-
ViktorUA
Member
Народ передняя перекидка 3х9 будет адекватно работать с 3х8?
-
Hotspur
Member
да. и задняя тоже. главное манетки 3х8. и я про Шимано говорюViktorUA:Народ передняя перекидка 3х9 будет адекватно работать с 3х8?