Последние статьи и обзоры
Новости
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
tablestikus
Member
Scoffer
а я продолжу тестировать вискарные камушки)
а я продолжу тестировать вискарные камушки)
-
_clawfinger_
Member
Scoffer:На домашньому компі вінда пішла в ребут, і вже хвилин 40 там. Як думаєте, натискати педаль?)))
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
Жесть.
А от це вірне рішення.Scoffer: Піду краще смажити стейки
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Sanьka
Member
но в нього не файный проц просто_clawfinger_:Жесть.
-
_clawfinger_
Member
А яка різниця, якщо це витребеньки самого віндовса?Sanьka:но в нього не файный проц просто
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
P.S. Я здивований що майки не зробили як канонікал в убунту. ОС оновлюється перед вимкненням. Вирубаєш комп на ніч (не перезавантаження) він оновлюється а потім вирубається. Потім включаєш й ос вже оновлена, можна працювати й не чекати поки ОС оновиться.
-
DuckRider
Member
эм, 8 винда так и обновлялась. В итоге ночью слушал как ноут гудел_clawfinger_:А яка різниця, якщо це витребеньки самого віндовса?Sanьka:но в нього не файный проц просто![]()
P.S. Я здивований що майки не зробили як канонікал в убунту. ОС оновлюється перед вимкненням. Вирубаєш комп на ніч (не перезавантаження) він оновлюється а потім вирубається. Потім включаєш й ос вже оновлена, можна працювати й не чекати поки ОС оновиться.
-
_clawfinger_
Member
А тепер слухаєш як ноут гудить, ще й чекаєш поки оновиться вінда.DuckRider:эм, 8 винда так и обновлялась. В итоге ночью слушал как ноут гудел
-
DuckRider
Member
с того момента всегда отключаю обновы. Лучше со старыми багами ладить, чем встречать новые и страдать от усановок в не подходящее время_clawfinger_:А тепер слухаєш як ноут гудить, ще й чекаєш поки оновиться вінда.DuckRider:эм, 8 винда так и обновлялась. В итоге ночью слушал как ноут гудел
-
_clawfinger_
Member
DuckRider
логічно
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
логічно
-
Scoffer
Member
коротше вінда так і не розвисла поки я займався більш цікавими справами
бутнув з педалі
в логах написано, що всі обнови встановлено і взагалі все супер![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Відправлено через 5 хвилини 46 секунди:
_clawfinger_
В лінуксі всі пакети можна оновити онлайн, а з патчем ядра - і ядро впридачу. Без ребута.
Це одна з небагатьох технічних перевах ніксів над NT. Я конкретно про технічну сторону ОС, а не втілені закладки і зонди.
Відправлено через 3 хвилини 55 секунди:
Але нічо, он скоро МС візьме, і переведе вінду на лінукс![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Відправлено через 2 хвилини 57 секунди:
До речі це не так складно зробити. Вся ота обв'язка з WinAPI для запуску програмулин - автономна і по суті немає ніякого відношення до, власне, NT, котра оперує Native API. Це свого часу дозволилo індусам з МС пересадити WinAPI з сімейства 95/98 на NT і одночасно на CE, котра теж на своєму особливому ядрі, не схожому ні на 98, ні на NT.
бутнув з педалі
в логах написано, що всі обнови встановлено і взагалі все супер
Відправлено через 5 хвилини 46 секунди:
_clawfinger_
В лінуксі всі пакети можна оновити онлайн, а з патчем ядра - і ядро впридачу. Без ребута.
Це одна з небагатьох технічних перевах ніксів над NT. Я конкретно про технічну сторону ОС, а не втілені закладки і зонди.
Відправлено через 3 хвилини 55 секунди:
Але нічо, он скоро МС візьме, і переведе вінду на лінукс
Відправлено через 2 хвилини 57 секунди:
До речі це не так складно зробити. Вся ота обв'язка з WinAPI для запуску програмулин - автономна і по суті немає ніякого відношення до, власне, NT, котра оперує Native API. Це свого часу дозволилo індусам з МС пересадити WinAPI з сімейства 95/98 на NT і одночасно на CE, котра теж на своєму особливому ядрі, не схожому ні на 98, ні на NT.
-
_clawfinger_
Member
Так в курсі.Scoffer:В лінуксі всі пакети можна оновити онлайн, а з патчем ядра - і ядро впридачу. Без ребута.
В кожній осі є на жаль зонди й закладки.Scoffer:Я конкретно про технічну сторону ОС, а не втілені закладки і зонди.
Вже давно всі це очікують. Підтримку софта для лінукса в віндовсі уже давно зробили.Scoffer:Але нічо, он скоро МС візьме, і переведе вінду на лінукс
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
Scoffer:До речі це не так складно зробити. Вся ота обв'язка з WinAPI для запуску програмулин - автономна і по суті немає ніякого відношення до, власне, NT, котра оперує Native API. Це свого часу дозволилo індусам з МС пересадити WinAPI з сімейства 95/98 на NT і одночасно на CE, котра теж на своєму особливому ядрі, не схожому ні на 98, ні на NT.
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Історично для Windows NT не планувалось завозити підтримку говнософту з DOS і перших десктопних вінд. На момент рішення про втілення підтримки, ОС була вже на фінальній стадії готовності. Відповідно щоб нічого не переробляти, WinAPI зробили тупим прошарком над Native API. Так воно і залишилось на 30 років
Завдяки тому, що WinAPI - просто прошарок, трішки пізніше MS зробили Windows CE з підтримкою говнософту, але на іншому, абсолютно унікальному для сімейства ріалтаймовому ядрі.
З недавніх напрацювань - SQL Server for Linux теж працює на подібному прошарку але вже прям на лінуксі, там трішки свого блекджеку, сумісність клепається для однієї-єдиної софтини, котра по молодості своїй була портабельною між ОС. Але початок справи вже зроблений і МS в якійсь мірі прямо зараз клепає аналог вайну.
Чи доведуть справу до кінця - не знаю. Але ще пару років назад я б і не подумав про такий розклад, а зараз від тих індусів всякого чекати можна![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
Шкода буде. Ядро NT на 10 голів продуманіше за нікси просто тому, що на 20 років пізніше проектоване, командою котра реально шарила, і у котрої до того був досвід розробки ОС. А лінукс це просто проект студента по клонуванню архітектурно застарілої ще на момент клонування ОС. Хоч скільки бабла не вливай, архітектура є архітектура, нікуди від неї не дінешся.
А вся глючна обв'язка з телеметріями і зондами буде портована в першу чергу. Тобто отримаємо всі недоліки вінд плюс всі недоліки ніксів![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Історично для Windows NT не планувалось завозити підтримку говнософту з DOS і перших десктопних вінд. На момент рішення про втілення підтримки, ОС була вже на фінальній стадії готовності. Відповідно щоб нічого не переробляти, WinAPI зробили тупим прошарком над Native API. Так воно і залишилось на 30 років
Завдяки тому, що WinAPI - просто прошарок, трішки пізніше MS зробили Windows CE з підтримкою говнософту, але на іншому, абсолютно унікальному для сімейства ріалтаймовому ядрі.
З недавніх напрацювань - SQL Server for Linux теж працює на подібному прошарку але вже прям на лінуксі, там трішки свого блекджеку, сумісність клепається для однієї-єдиної софтини, котра по молодості своїй була портабельною між ОС. Але початок справи вже зроблений і МS в якійсь мірі прямо зараз клепає аналог вайну.
Чи доведуть справу до кінця - не знаю. Але ще пару років назад я б і не подумав про такий розклад, а зараз від тих індусів всякого чекати можна
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
Шкода буде. Ядро NT на 10 голів продуманіше за нікси просто тому, що на 20 років пізніше проектоване, командою котра реально шарила, і у котрої до того був досвід розробки ОС. А лінукс це просто проект студента по клонуванню архітектурно застарілої ще на момент клонування ОС. Хоч скільки бабла не вливай, архітектура є архітектура, нікуди від неї не дінешся.
А вся глючна обв'язка з телеметріями і зондами буде портована в першу чергу. Тобто отримаємо всі недоліки вінд плюс всі недоліки ніксів
-
_clawfinger_
Member
Тепер зрозуміло.Scoffer:Історично для Windows NT не планувалось завозити підтримку говнософту з DOS і перших десктопних вінд. На момент рішення про втілення підтримки, ОС була вже на фінальній стадії готовності. Відповідно щоб нічого не переробляти, WinAPI зробили тупим прошарком над Native API. Так воно і залишилось на 30 років
Про мускул в курсі, хоча ним ніколи не користувався, не було потреби. Я json юзаю, проте там своїх тарганів вистачає.
Стосовно аналогів вайну, дивлячись на віндовс для арм стає зрозуміло що у них фіг що вийде.
Тільки на жаль все.Scoffer:Шкода буде. Ядро NT на 10 голів продуманіше за нікси просто тому, що на 20 років пізніше проектоване, командою котра реально шарила, і у котрої до того був досвід розробки ОС.
Ну тут вже очевидно між злом й ще більшим вибір стає очевидним на користь меншого зла. Так архитектура не ахті, але яка є.Scoffer:А вся глючна обв'язка з телеметріями і зондами буде портована в першу чергу. Тобто отримаємо всі недоліки вінд плюс всі недоліки ніксів
ЗІ: Давно зрозумів що не варто прив'язуватись до осі, з можливістю віртуалізації, просто вибирати конкретну для конкретних завдань. Правда маємо в купі трабли з віртуалізацією.
-
анти__бот
Member
так паны а какой блок +- нормальный с 500+ бронзы, что посоветуете в дешман пэкэ.
Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
короче интересует меня нормальный блок, вы поняли![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
короче интересует меня нормальный блок, вы поняли
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
anatolikostis
Member
двумя сообщениями выше вы прослушали пересказ мнения этого
- человека
-
анти__бот
Member
anatolikostis
ну лучше нормально пересказать, чем как я, отсебятины добавлять к супу из прочитанного.
ну лучше нормально пересказать, чем как я, отсебятины добавлять к супу из прочитанного.
-
Scoffer
Member
anatolikostis
Якщо ти про мене, то я з цим типом не згоден, я вважаю, що лінукс архітектурно саме гівняне з розповсюджених ядер за увесь час. Але дивлячись на те, як МС встандалює його в вінду, переводить браузер на хроміум і дотнет в опенсорс, то цілком допускаю заміну ядра з NT на лінукс в якомусь майбутньому тому, що архітектура ОС Windows дозволяє заміну ядер на інші, а MS заполонили прибацані менеджери.
А тим часом гугла пилить своє ядро з власним блек джеком.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунди:
І ще не плутайте ОС і ядра. Від того що ОС Windows почне працювати на ядрі Linux, краще не стане. Стане гірше.
Якщо ти про мене, то я з цим типом не згоден, я вважаю, що лінукс архітектурно саме гівняне з розповсюджених ядер за увесь час. Але дивлячись на те, як МС встандалює його в вінду, переводить браузер на хроміум і дотнет в опенсорс, то цілком допускаю заміну ядра з NT на лінукс в якомусь майбутньому тому, що архітектура ОС Windows дозволяє заміну ядер на інші, а MS заполонили прибацані менеджери.
А тим часом гугла пилить своє ядро з власним блек джеком.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунди:
І ще не плутайте ОС і ядра. Від того що ОС Windows почне працювати на ядрі Linux, краще не стане. Стане гірше.
-
DuckRider
Member
viewtopic.php?f=26&t=239570
забавный клоун
забавный клоун
-
Vitalio
Member
![help :help:](./images/smilies/help.gif)
![lamer :lamer:](./images/smilies/lamer.gif)
картинка 2 очень большая, можно открыть в новой кладке и приблизить - будет чёткая
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
- панель Realtek
- Система инфо по драйверам
-
Volodimir
Member
Как соединить (удлинить) антенный кабель с минимальной потерей сигнала? Пайка или сгонка (переходник)?
-
WakeMe
Member
Vitalio
Тебе нужна карта с ртх для отсечения внешних звуков или изначально хороший микрофон, который не фонит, смотря какие шумы ты собрался подавлять. Средствами винды ничего не выйдет толкового
Тебе нужна карта с ртх для отсечения внешних звуков или изначально хороший микрофон, который не фонит, смотря какие шумы ты собрался подавлять. Средствами винды ничего не выйдет толкового