Sony огласила цены на PlayStation 5 для украинской розницы

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

neo89skynet:Izotop
Как уже писал ранее, этот ваш пс4инюа скатился в помойку и превратился в коммерческий проект, где завелось много кидал и отношение администрации стало ужасное, хотя раньше был отличным сообществом...
Это мое личное мнение и мнение моих знакомых, которые как и я покупал там на протяжении последних двух лет игры/аккаунты. Мне подсказали более лучшую площадку, где ниже цены и отличное отношение, плюс более лучшая и надежная реализация покупки/продажи аккаунтов/игр. А там дело ваше, каждый как говорится хвалит свое болото.
на любому сайто-форумі де йде активна торгівля без кидал ну ніяк!)що тут їх мало? з останнього недавно хлопаки по 7500грн накидали "правереному" комраду за 1080ті!!!)ну шо поробиш буає!особисто в мене в моїх знайомих абсолютно ніяких проблем на пс4.ін.уа я вже писав якщо брати трошки дорожче но з бази то абсолютно ніяких проблем всі дані модерються!якшо брати в новорегів бо халява то звичайно шо можуть нагріти!більшість аків я брав в провірених не з бази ніяких проблем! а де брати то вже ваша справа я лиш поділився своїм досвідом в торгівлі з цим сайтом!і якшо можна дайте лінк шо це за такий сайт де дешевше може я щось подивлюсь?
neo89skynet
Member

Izotop
Линк скину в личку, дело в основном не в кидалах и других юзверях, дело в администрации ресурса, которая никак не хочет с этим бороться...
Streetlord
Junior

46Tolik:Были б игры бесплатные то можно было бы с компа на пс переехать
Зачем же так категорчино. могли бы просто сделать онлайн бесплатным, уйти от подписки для игры по сети ) :beer:
Izotop
Junior

neo89skynet:Izotop
Линк скину в личку, дело в основном не в кидалах и других юзверях, дело в администрации ресурса, которая никак не хочет с этим бороться...
А як з ними боротись)таке не бореться адміністрація не буде сидіти і кожну тему провіряти на присутність розводняка!там вроді і вправлах прописано шо не несе відповідальність за ненадійні аккаунти!все що можуть це вже по факту банити!тут все залежить від юзера!два простих правила з бази або не з бази но в провірених!це зведе до мінімуму спроби нагріти!за ссилку спасибі! :beer:
amarokwf
Member

Просто залишу це тут, може комусь цікаво. Купив сьогодні рдр2 для бокса і стало інтересно яка ціна в пс сторі, на хвилі повишення цін у них.
спойлер
20200928_214824.jpg
20200928_214921.jpg
285гривень xbox, 1000грн. Пс стор. Навіть на пк так дешево ніколи небуло. І такк поголовно в аргентинському сторі, куча ігр за копійки
alexS123
Member

amarokwf Філ Спенсер та MS зараз щось неймовірне показують. І дешевші консолі і Game Pass, який дозволить грати у всі ігри MS і найголовніше - ціна на ігри. А ще вони там більше 20 студій купили і навіть не думають зупинятись. o_O
Проте, як сказала одна людина-мем у ютубі - на іксбоксє нібудет Гад оф вар. :laugh: :lol: :lol:

Дивлячись на цінову політику як ігор, так і консолей я навіть не знаю хто у здоровому глузді на старті буде купляти PS5 і найголовніше навіщо. :-/
Shaolin_Style
Member

neo89skynet: 21.09.2020 15:01 Izotop
Как уже писал ранее, этот ваш пс4инюа скатился в помойку и превратился в коммерческий проект, где завелось много кидал и отношение администрации стало ужасное, хотя раньше был отличным сообществом...
Это мое личное мнение и мнение моих знакомых, которые как и я покупал там на протяжении последних двух лет игры/аккаунты. Мне подсказали более лучшую площадку, где ниже цены и отличное отношение, плюс более лучшая и надежная реализация покупки/продажи аккаунтов/игр. А там дело ваше, каждый как говорится хвалит свое болото.
Во времена 2009-12 годов когда сайт назывался еще ps3inua, был реально теплым ламповым сообществом с отдельными ветками форумов по интересам, прокатом игр для знакомых как в цифре так и на физносителях. Потом все действительно скатилось в перепродажу аккаунтов и продажные модерки для посетителей.
Ответить