Kib: Знати англійську навіть не зважаючи на те, що вона ̶р̶а̶х̶у̶є̶т̶ь̶с̶я̶ вважається однією з найпростіших для вивчення...
...але вже проскакують не дитячі терміни, ̶в̶ ̶т̶о̶м̶у̶ ̶ч̶и̶с̶л̶і̶ зокрема з правового поля...
Новости
Последние статьи и обзоры
Wolcen: Lords of Mayhem. Сравнительное тестирование видеокарт
-
Shade
Member
-
Kib
Member
Постійно потрібно вчитисяShade:Kib: Знати англійську навіть не зважаючи на те, що вона ̶р̶а̶х̶у̶є̶т̶ь̶с̶я̶ вважається однією з найпростіших для вивчення...
...але вже проскакують не дитячі терміни, ̶в̶ ̶т̶о̶м̶у̶ ̶ч̶и̶с̶л̶і̶ зокрема з правового поля...
-
forger33
Member
Ні, це означає, Павле, що ти обісрався трошки. Kib усе вірно написав.Павло:Kib: Все вище вказане можна охарактеризувати фразою «поток сознания»...
-
Павло
Member
Ну так це уже классика) Навіщо стежити за собою якщо можна кинути камінь в сусіда?Shade:Kib: Знати англійську навіть не зважаючи на те, що вона ̶р̶а̶х̶у̶є̶т̶ь̶с̶я̶ вважається однією з найпростіших для вивчення...
-
dead_rat
Member
Это ничего не значит, я пять лет работаю и общаюсь с коллегами исключительно на английском, но от сериалов и кино регулярно выпадаю в осадок.Павло:Наприклад я знаю англійську, мені приходиться на роботі її використовувати.
Даже рдр2 регулярно вводил меня в ступор когда ГГ что-то бурчит, а я не могу ничего разобрать.
Знание языка в профессии, в повседневной жизни и в «перетереть с братками» это три непересекающихся области.
Отправлено спустя 20 секунд:
Есть такоеforger33:Ні, це означає, Павле, що ти обісрався трошки. Kib усе вірно написав.
-
PpsspP
Junior
Хм, на моей RX 580 в wolcen FPS на максимальной графике 75. Редкие просадки до 58. И то, 75 FPS потому, что FreeSync. 
-
Hotspur
Member
Грим Давн отличная играnochnik89:Игра то хоть норм ?
Я вон недавно решил побегать в титан квест и случайно узнал ,что те разрабы создали Grim Dawn . Купил .Вошел в игру и 5 часов не выходил )) такое со мной наверное впервые за эти лет 5 )))
-
Aivers
Member