Лучше двух радиков, только 3 радикаDark-seer:Stamb
2*360 альфакул б-грейд
https://www.aquatuning.de/b-grade/27143 ... ator?c=646
+ 6 штук фобии черной или красной.
https://www.aquatuning.de/air-cooling/a ... 25mm?c=645
лучше ничего не придумаешь
Новости
Последние статьи и обзоры
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
Hack-Stock
Member
-
Dark-seer
Member
Hack-Stock

-
a_z_z_y
HWBOT OC Team
Stamb
Alphacool NB-eLoop 1200rpm - Bionic fan ( 120x120x25mm ) - €6.72
Сейчас по акции чутка дешевле выходят
Alphacool NB-eLoop 1200rpm - Bionic fan ( 120x120x25mm ) - €6.72
Сейчас по акции чутка дешевле выходят
-
Dark-seer
Member
мне альфакулы ненравятся, цвет какойто 
-
_Slavko_
Member
Stamb, все можна впіхнути, лише треба захотіти 
-
Deadpool
Member
Аминь.Dark-seer:Stamb
2*360 альфакул б-грейд
https://www.aquatuning.de/b-grade/27143 ... ator?c=646
+ 6 штук фобии черной или красной.
https://www.aquatuning.de/air-cooling/a ... 25mm?c=645
лучше ничего не придумаешь
Но тут есть нюанс. У парня особо нету ограничесний по бюджету как понял. Он может замахнутся почти на любую фирму. Но! Брать фирму наверное стоит уже в осознано выбраный больше корпус, куда можно установить и большие радиаторы. А пока альфа+фобии просто по затратам+профиту лидеры.
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
_Slavko_:Stamb, все можна впіхнути, лише треба захотіти БОЛГАРКА
-
Dark-seer
Member
ну я не вижу смысла в переплате за хвлабс, 25евро альфа или 65 немезисы - которых кстати нифига нет на акве, разве что с pc-s тянуть
-
Stamb
Member
Врахочуючи що я готовий віддати за відяху ~1.5k$ не бачу сенсу економити 10-20 доларів на радіаторі і тд. Тому b-grade відпадає.
Як тут хтось писав. Купують контури під 500 баксів і потім питають чи можна якусь бадягу за 20 грн/літр лити. Для мене це не нормально.
Як купити спорткар і економити на резині і мати всесезонки
2*360 альфакула виглядають ок
якби не згаданий мною corsair-hydro-x-series-xr5-360-radiator який теж має поміститися і по продуктивності = nemesis gts?
чому не його брати? на ціну не дивимося, хотя він у мене в Польщі дешевший навіть був.
по вентиляторах:
Фобія eloop це то саме що noiseblocker eloop?
Як тут хтось писав. Купують контури під 500 баксів і потім питають чи можна якусь бадягу за 20 грн/літр лити. Для мене це не нормально.
Як купити спорткар і економити на резині і мати всесезонки
2*360 альфакула виглядають ок
якби не згаданий мною corsair-hydro-x-series-xr5-360-radiator який теж має поміститися і по продуктивності = nemesis gts?
чому не його брати? на ціну не дивимося, хотя він у мене в Польщі дешевший навіть був.
по вентиляторах:
Фобія eloop це то саме що noiseblocker eloop?
-
Deadpool
Member
тут такое дело еще, ты прям уверен что оно тебе надо? )Stamb:Фобія eloop це то саме що noiseblocker eloop?
прост фобию взять с альфой это не дорого если не понравится и продать можно не сильно потеряв. а вот влить в это все дело штукарь зелени, уже как бы, может быть сильно ощутимо.
(разница в комплектации, и может ресурсе ток есть)
Сама по себе Альфа не столь уж и плохая. Прост она немногим проигрывает, и за свою цену прям прекрасное решение. в-грейд покупал, разницу вообще не нашел и дефектов, ток мокрые внутри. Видать после АИО возвратку продают в В-грейде. но бывает и попадались людям похуже варианты.
Если бы вы пришли с просьбой собрать ультра дешево, тут бы я и другие четко дали вам 1-3варианта на каждой железке, или вообще суто сказали вот тут и тут купить по списку и будет хорошо. Там особо и выбора нету.
У вас же иная ситуация, есть выбор из любого. Если есть выбор, мб есть смысл забить на производителя и присмотрется на внешний вид. Вам же как понимаю эстетическая часть так же важна будет? Если да, то проще просто пересмотреть все что есть возможность прикупить, и уже в уме сложить контур, и сюда в темку с этим уже в виде списочка. А тут захейтить или вознести железку мы быстро сможем)
Но для вас еще раз подмечу. Есть смысл выбирать сначала что именно вам понравится, а не нам, на наш вкус)
Что откровенно бяка, мы быстро скажем.
Тем более, что даже два 360х30мм для вашего 3700 + условные 250-300ват видяшка, вполне хватит что бы было тише чем воздух, и холоднее чем воздух. Насколько? От продуваемости корпуса, комнатной температуры, розгона, и прочего будет зависить.
-
Stamb
Member
Deadpool
як і писав раніше - можемо на ти, хіба що Пан бажає на ви))
Я і звертаюся за допомогою на рахунку радіатора, бо начитався що nemesis gts - топ для малих обертів.
ок, мені підходить. Почав читати спеки і по спеках не влазить (по ширині). Хотя Dark-seer пише що все ок без пиляння.
Рекомендуєте alphacool st30 - ок, нічого проти не маю
Але. Вже вкотре пишу про замінника gts 360 - а саме CORSAIR Hydro X Series XR5 360.
Він є оем версією hw labs nemesis gts 360 і продуктивність краща ніж у альфи
як і писав раніше - можемо на ти, хіба що Пан бажає на ви))
Я і звертаюся за допомогою на рахунку радіатора, бо начитався що nemesis gts - топ для малих обертів.
ок, мені підходить. Почав читати спеки і по спеках не влазить (по ширині). Хотя Dark-seer пише що все ок без пиляння.
Рекомендуєте alphacool st30 - ок, нічого проти не маю
Але. Вже вкотре пишу про замінника gts 360 - а саме CORSAIR Hydro X Series XR5 360.
Він є оем версією hw labs nemesis gts 360 і продуктивність краща ніж у альфи
- спойлер

-
yurasic park
Member
Hack-Stock:Лучше двух радиков, только 3 радика
-
Stamb
Member
так
можу ще 3 рад на 120/140мм на задню стінку причепити
можу ще 3 рад на 120/140мм на задню стінку причепити
-
_Slavko_
Member
Stamb, так, а ще зустрічались і такі, що робили з радіаторів "бутерброди" 
-
Deadpool
Member
у мене на руках 360тки є і Альфакул (30мм), і мій самий перший Магікул г2 (27мм) і ХSPC (38мм наче). Всі радіатори +/- однакові, Лише ХSPC товстіший, через те що має по пів сантиметра відступ від кріплень вентиляторів, вглибину. Радіатори як радіатори. У магікула немає захисту ребер під отворами для кріплення вентиляторів, але є в комплекті силиконові рамки для гасіння вібрацій і 12 болтиків. Зато у Альфи покраска більш якісна, є захист над ребрами шоб не пошкодити раптово канали, два набори болтиків під різні вентилятори, і шістигранник для них. У ХSPC, який мені б.у. дістався від гарного знайомого, є перевага (але він 38мм товщиною) що в ньго є певна відстань від вентилятора до ребер, з обох сторін, що зведуть до нуля шанс на паразитні звуки в ПУШ або ПУЛ режимах на деяких вентиляторах. І можливо покращить його ефективність початкову.Stamb:Він є оем версією hw labs nemesis gts 360 і продуктивність краща ніж у альфи
Маю також і немезіс GTS 280 x-флоу. Він мені б.у. дістався. Ставив його, так як це саме більше що можна встановити зверху мого корпусу. І зараз якби круто, бо він таки буде краще за 240мм, але маю проблему з тим як кого продути в пулл режимі дешман вентиляторами.
Радіатор хороший. Просто бюджетні збірки на 140мм для мене стали доволі сумнівними тепер. Хіба брати арктіки р14 і фіксувати на 700обертів. Інакше стане доволі дорогим задоволенням.
Сумнівне рішення. Хіба там міні-кейс, де умовні лише два 240 стають, то розширитись до 5 секцій можна. А так, краще норм видув залишати.Stamb:можу ще 3 рад на 120/140мм на задню стінку причепити
Так як, яким би крутим не був контур, а якщо немає нормального притоку і відтоку повітря, вже неважливо який по ціні там буде контур. Воно буде жаритись, і акумулювати температуру всередині. І толку буде небагато)
-
Stamb
Member
Це я жартую на рахунок 140/120мм на зад. Без сенсу. Так тільки розмову про 3 радіатори підтримати 
-
Hack-Stock
Member
1300 rpm - середнi оберти (с) a_z_z_y

-
yurasic park
Member
Это уже очень громко жжжжжжжжж.....Hack-Stock:1300 rpm - середнi оберти
-
_Slavko_
Member
a_z_z_yочень интересные результаты у 30мм радиатора, почему тогда делают толстые радиаторы?)