NZXT KRAKEN G 12

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Ответить
Автор
Member

Всем привет. Вопрос к пользователям сабжа.
После получасвой игры корпус превращаеться в духовку, видик своим выхлопом прогревает все.
Хочу поставить kraken g12 на свою 1080ti в паре с kraken x62, да и тише в нагрузке станет. Не могу решить нужно ли лепить радиаторы на елементы питания и чипы памяти или им обдува хватит? :think:
Может подскажете кто поможет ее установить за долю малую, а то видики ни разу в жизни не разбирал.
Hack-Stock
Member

VRM там обдвувается, а вот чипы памяти нет.
crow38irk
Junior

За 1080 Ти не скажу, на 2080 обычной все ок, уже скоро год, нечего не сгорело, и не отвалилось, правда вентель понял на ноукта ( родной шумин сильно ) и бэкплейт докупил.
Ежик373
Member

Підпишусь на тему. У мене близько місяця стоїть g12 на 1080ti. Температури чудові: на повітрі було близько 77-80, а на воді з кракеном: 56 з двома вентилями і 60-61 з одним, але також переживаю про чіпи пам'яті та VRM.
Перелопатив реддіт та ютуб- дуже багато народу пише, що переживати нема чого і нічого їм не буде, мовляв роками у людей працює в такому сценарії. Також зустрічав думку, що маленькі китайські радіатори відклеюються з часом, якщо посажені на термоскотч.
Для себе викрутив вентиль кракена на 100% і подумую поставити на зворот радіатор-бекплейт від Arctic Accelero Twin Turbo III, але не впевнений чи є взагалі потреба і чи буде толк, так як мені порадили 3мм термопрокладки. Здається, що з таким слоєм, на долю радіатора вже не так багато температур перепаде.
Доречі вентиль кракена я чую, але не сказав би що він сильно вибивається серед інших.
Может подскажете кто поможет ее установить за долю малую, а то видики ни разу в жизни не разбирал.
Гляньте на ютубі просто. Там взагалі не рокет саінс.
__Yoko__
Member

Не простіше замутити Кастом на відуху? І нема за що переживати, все буде ок.
Ежик373
Member

__Yoko__:Не простіше замутити Кастом на відуху? І нема за що переживати, все буде ок.
Ну, я, наприклад, кастома боюсь більше ніж перегріву пам’яті))
Коли все запаяно з заводу- якось спокійніше.

Та і в мій новий корпус не лізе.
DanRub
Member

Ежик373
Не всё, подошва водоблока на винтах, трубки опрессованы
Ежик373
Member

DanRub:Ежик373
Розумію, але всеодно так спокійніше, ніж коли ніколи його в руках не тримав, а на кону ціна системи у 2 кілобакси.
Hack-Stock
Member

Ежик373:
DanRub:Ежик373
Розумію, але всеодно так спокійніше, ніж коли ніколи його в руках не тримав, а на кону ціна системи у 2 кілобакси.
шото я у вас в профиле даже одного килобакса не насчитал))
DanRub
Member

Hack-Stock
Ну 2 года назад мб и больше 2К$ было, мои мать, проц, и память вон 5 лет назад стоили около 250$
Ежик373
Member

Hack-Stock:
Ежик373: Розумію, але всеодно так спокійніше, ніж коли ніколи його в руках не тримав, а на кону ціна системи у 2 кілобакси.
шото я у вас в профиле даже одного килобакса не насчитал))
DanRub все правильно написав.
Сету 4 роки десь. Більшість компонентів купувалась новою, коли це залізо було на піці актуальності. Хоча і зараз просто граючи у ігри я не розумію нафіга люди купують щось навороченіше :D
Ответить