Последние статьи и обзоры
Новости
После установки драйвера во время загрузки чёрный экран (все вопросы по ЧЭ)
-
burningandreas
Junior
Melis
зробив, результата 0, темний екран, роботу диска чути
Отправлено спустя 4 минуты 17 секунд:
почекав трошки запрацювало!!!! ааааааа)))) ввів пароль в сліпу, і мигнуло і все працює!! без фрізів та лагів!!!!! Дуже Вам дякую!
Отправлено спустя 29 секунд:
типу попрацювало 5 хв з включеним інтернетом і само зображення появяилося
зробив, результата 0, темний екран, роботу диска чути
Отправлено спустя 4 минуты 17 секунд:
почекав трошки запрацювало!!!! ааааааа)))) ввів пароль в сліпу, і мигнуло і все працює!! без фрізів та лагів!!!!! Дуже Вам дякую!
Отправлено спустя 29 секунд:
типу попрацювало 5 хв з включеним інтернетом і само зображення появяилося
-
D1mmoN
Member
burningandreas
Драйвер выходит ?
Драйвер выходит ?
-
burningandreas
Junior
D1mmoN
виходить що так, цікаво що навіть значок материнки не було видно і на екрані no signal
Отправлено спустя 35 минут 50 секунд:
тема закрита, всім дякую!
виходить що так, цікаво що навіть значок материнки не було видно і на екрані no signal
Отправлено спустя 35 минут 50 секунд:
тема закрита, всім дякую!
-
DanRub
Member
condor
6+2 это 8 пин
6+2 это 8 пин
-
anatolikostis
Member
burningandreas
у вас самоуправляемая система, которая не управляется пользователем: советую поотключать все автоапдейты, в т.ч. драйверов.
и вообще очень желательно ВСЕГДА новое оборудование нужно устанавливать в Безопасном режиме по нажатию F8 после инициализации биваса.
в Win10 разрабы ЗАБОТЛИВО вызов меню по F8 отключили - поэтому прийдется вам нагуглить, как его вернуть обратно.
у вас самоуправляемая система, которая не управляется пользователем: советую поотключать все автоапдейты, в т.ч. драйверов.
и вообще очень желательно ВСЕГДА новое оборудование нужно устанавливать в Безопасном режиме по нажатию F8 после инициализации биваса.
в Win10 разрабы ЗАБОТЛИВО вызов меню по F8 отключили - поэтому прийдется вам нагуглить, как его вернуть обратно.
-
burningandreas
Junior
anatolikostis
дякую, все працює супер, але замітив що екран засвічується вже при включеному Windows, добре що є SSD і завантаження швидке, стартовий логотип не видно, і не можу зайти в BIOS (дуже треба налаштування скинуті хочеться вернути розгін процесора))). Що тепер можна зробити?)
дякую, все працює супер, але замітив що екран засвічується вже при включеному Windows, добре що є SSD і завантаження швидке, стартовий логотип не видно, і не можу зайти в BIOS (дуже треба налаштування скинуті хочеться вернути розгін процесора))). Що тепер можна зробити?)
-
Argonaft
Member
Я пробовал на своей старой матери Msi 970a-g46 видик сразу стартует с той же самой дисковой системой. Вставлял в другой слот crosshair formula v и через райзера ничего не происходит пищит по-моему 4 раза один длинный 3 коротких. А вот 1070 запросто заработала. На этой матери. Не спорю может проблема в доп питании в разъеме потому как имею тоже vx -700 ужасный блок.MessiaH:У меня на такой мамке отлично работала 1080ти, как на ней не могло работать такое дно как рх 570?Argonaft:У меня были траблы с RX 570 на Asus crosshair formula v тоже черный экран. Ставлю на мать б350 все работает. Итог несовместимость матери и видика. К ак то так.
Подкинь карту в другой системник
burningandreas
скорее всего что-то не так подключил или недовключил кабель подключения к монитору/питание с бп на карту, у меня так было с новым моником, не мог понять чего нет изображения, оказалось дисплей порт до конца не всунул
Итог грешу на мать.
-
zhekaice
Member
І так історія.
Попали мені в руки 2 карти XFX. Перша HD6790 1gb ddr5. Друга XFX HD7900 series.
Підсвітка екрану є, але зображення немає. Ребут допомагає. На 3-х різних машинах! (1155 / 1150 / FM2)
Став читати, і дійшов до того, що потрібно зменшити частоти.
Вимкнув у Win7 всі красоти і встановив розширення 1440х900. Встановив MSI Afterburner. Зменшив частоти по ядру з 840 на 760. По пам'яті з 1050 на 960.
Вернув назад всі красоти, розширення 1080р. Запустив Furmark - 6 хвилин, 76° і все гуд. Ігри йдуть і все ок.
От тепер перше(і) питання: Що з нею? Як лікується? І чи довго проживе після можливих маніпуляцій? (пломби на місці, нічого не вскривалося! )
(відповідь на одне з питань знаю. Модифікувати біос. дійти до максимальної заниженої частоти, щоб стабільно працювало і замінити частоти в біосі, щоб щоразу не гратися з Афтебурнером)
Друга карта працює без артефактів без проблем до встановлення драйверів. Після встановлення драйвера, доходить до "приветствия" після чого чорний екран і така ж історія: підсвітка екрану є, вінт жужжить клава не реагує. І тут важливий момент! Після вимкнення ПК і наступного включення, BIOS матюкається на "розгін" чи зміну якихось параметрів на завищені.
Це наводить мене на думку про те, що і BIOS-і відяшки зашиті завищені параметри чи то по вольтажу, чи то по частотам. (або я помиляюся і це банальний відвал чіпа і її спасе лише здача на метали).
Друге питання: що це, все ж таки, за проблема? Як її подолати, якщо реально.
Я спробував вийняти з неї БІОС, для модифікації, за допомогою GPU-Z. Вийняв. Потім утиліткою (вже й не помню, бо не всі канали) відкрив біос і замінив частоти (без дров їх глянути не вийшло, тому знайшов в неті) з 975 по ядру на 900, і з 1250 по пам'яті на 1150. Ці маніпуляції робилися ДО перезагрузки, після встановлення драйвера. ПІсля ребуту - чорний екран і висячий комп.
Критикуйте, сильно помідорами і тапками не кидайте...
Попали мені в руки 2 карти XFX. Перша HD6790 1gb ddr5. Друга XFX HD7900 series.
- спойлер
Підсвітка екрану є, але зображення немає. Ребут допомагає. На 3-х різних машинах! (1155 / 1150 / FM2)
Став читати, і дійшов до того, що потрібно зменшити частоти.
Вимкнув у Win7 всі красоти і встановив розширення 1440х900. Встановив MSI Afterburner. Зменшив частоти по ядру з 840 на 760. По пам'яті з 1050 на 960.
Вернув назад всі красоти, розширення 1080р. Запустив Furmark - 6 хвилин, 76° і все гуд. Ігри йдуть і все ок.
От тепер перше(і) питання: Що з нею? Як лікується? І чи довго проживе після можливих маніпуляцій? (пломби на місці, нічого не вскривалося! )
(відповідь на одне з питань знаю. Модифікувати біос. дійти до максимальної заниженої частоти, щоб стабільно працювало і замінити частоти в біосі, щоб щоразу не гратися з Афтебурнером)
Друга карта працює без артефактів без проблем до встановлення драйверів. Після встановлення драйвера, доходить до "приветствия" після чого чорний екран і така ж історія: підсвітка екрану є, вінт жужжить клава не реагує. І тут важливий момент! Після вимкнення ПК і наступного включення, BIOS матюкається на "розгін" чи зміну якихось параметрів на завищені.
Це наводить мене на думку про те, що і BIOS-і відяшки зашиті завищені параметри чи то по вольтажу, чи то по частотам. (або я помиляюся і це банальний відвал чіпа і її спасе лише здача на метали).
Друге питання: що це, все ж таки, за проблема? Як її подолати, якщо реально.
Я спробував вийняти з неї БІОС, для модифікації, за допомогою GPU-Z. Вийняв. Потім утиліткою (вже й не помню, бо не всі канали) відкрив біос і замінив частоти (без дров їх глянути не вийшло, тому знайшов в неті) з 975 по ядру на 900, і з 1250 по пам'яті на 1150. Ці маніпуляції робилися ДО перезагрузки, після встановлення драйвера. ПІсля ребуту - чорний екран і висячий комп.
Критикуйте, сильно помідорами і тапками не кидайте...
-
goldenvirus
Member
Вторая карта хд7850.
Пробуйте залить в нее оригинальный биос с стоковыми для 7850 частотами.
-
zhekaice
Member
7850, побачив.goldenvirus:Вторая карта хд7850.
Але питання: як і чим правильно залити біос. ЧИ пройде така маніпуляція в SafeMode, бо з Дровами не робе..
-
goldenvirus
Member
пройдёт, шейте через командную строку либо через ДОС
Второй вариант предпочтительнее
-
zhekaice
Member
От тепер прошу ткнути мене носом в правильну утиліту, щоб не "окірпічити" остаточно відяшку.goldenvirus:пройдёт, шейте через командную строку либо через ДОС
Ну і вдячний був би на посилання зі стоковими БІОС-ами.
** Просто ця тема, для мене, відносно нова.
-
goldenvirus
Member
-
zhekaice
Member
Біос вже знайшов.
Флешер скачаю, зараз спробую.
Відпишуся!
Наразі вдячний!
А ще питання: а вольтажі? Чи вони там одразу мають бути по замовчуванню?
У! Момент. Після першого прошиття БІОСА. Комп завис. То нормально? Чи варто було чекати?
Флешер скачаю, зараз спробую.
Відпишуся!
Наразі вдячний!
А ще питання: а вольтажі? Чи вони там одразу мають бути по замовчуванню?
У! Момент. Після першого прошиття БІОСА. Комп завис. То нормально? Чи варто було чекати?
-
goldenvirus
Member
нет, не нормально...чтоб такого небыло шить желательно через ДОС
Последняя версия АтиФлеш которая работала в ДОС вроде 2013 года
Отправлено спустя 34 секунды:
ну если прошивка не поможет, тогда на металл
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
Помнится XFX и гиги первые ревизии даже на стоковых частотах без разгона грешили чёрными экранами
Последняя версия АтиФлеш которая работала в ДОС вроде 2013 года
Отправлено спустя 34 секунды:
ну если прошивка не поможет, тогда на металл
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
Помнится XFX и гиги первые ревизии даже на стоковых частотах без разгона грешили чёрными экранами
-
zhekaice
Member
Отаке
-
melya-2013
Member
Не совпадает ID карты с ID зашиваемым биосом, была идентичная ситуация с 588, тут только программатор в помощь, или если найдёте оригинальный Биос с идентичным ID картыzhekaice:Отаке
Последний раз редактировалось melya-2013 16.05.2020 00:00, всего редактировалось 1 раз.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Шить с ключем -f. Либо через ДОС либо создай батник “atiwinflash.exe -f -p 0 bios.rom”
0 - номер адаптера. Если карт больше одной, смотри номер с помощью ключа -i
-
zhekaice
Member
goldenvirus
Думки?
GPU-Z показує Subsystem Id: 1682 3262
Я такого не знаходжу. Або 1682 3264 або 1682 3260
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Чи все ж грузитися якось з під DOS?
Думки?
GPU-Z показує Subsystem Id: 1682 3262
Я такого не знаходжу. Або 1682 3264 або 1682 3260
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Просто з командної стрічки?Ray2000gt:Шить с ключем -f. Либо через ДОС либо создай батник “atiwinflash.exe -f -p 0 bios.rom”
Чи все ж грузитися якось з під DOS?
-
Ray2000gt
Advanced Member
С чего это? Atiflash позволяет заливать что угогодно, просто ключ -f нужно ставить.melya-2013:тут только программатор в помощь