COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Последний раз редактировалось gehka3 02.10.2020 17:46, всего редактировалось 1 раз.
Scoffer
Member

evenmore
І в чому смішно? Львів років з 5 як зрівнявся з Києвом по цінам хат, а місцями і дорожче. Цей факт мене давно забавляє, особливо з огляду на те, що у Львові ЗП мало не вдвічі менші і взагалі більшість контор великі жлоби і платити не бажають. Мені цікаво звідки у населення бабки на житло по таким цінам :rotate:
murzik
Member

ладно в КИєві, але навіть у нас, така діра як я живу, хочуть 5к, за що? :lol: Вона від сили коштує 1кімнатна з ремонтом 400к, виходить власники хочуть за 5 років зістригти вартість своєї квартири
Andrey2005
Member

Львов тур город, снимаешь хату на месяц, а потом сдаешь посуточно туристам, профит 400% :gigi:
leif
Member

Andrey2005:Львов тур город
недодавна таким був :lol: важко спрогнозувати зараз як місто переживе повну відсутність туристів, якщо тільки минулого року приїхало 2.5 млн туристів і багато з яких іноземці. зате як чудово зараз на вулицях без людей, я останній раз Львів таким бачив 2005 року (коли ще не вигадали цей туристичний атракціон)
Scoffer
Member

leif
Рекомендуєш готуватись до покупки нерухомості у Львові? Так це ще один профіт від коронавірусу :laugh:
leif
Member

Scoffer
Ціни вже почали падати, багато хто розраховував на сезон (60% всіх туристів приїздили в травні і в вересні), а вже цілком очевидно що сезону цього року не буде. Коли до решти дійде, що навіть якщо наступний сезон відбудеться, то він буде дуже скромним (м'яко кажучи), то впадуть ще більше. Ситуація сприяє придбанню нерухомості
evenmore
Member

Scoffer:evenmore
І в чому смішно? Львів років з 5 як зрівнявся з Києвом по цінам хат, а місцями і дорожче. Цей факт мене давно забавляє, особливо з огляду на те, що у Львові ЗП мало не вдвічі менші і взагалі більшість контор великі жлоби і платити не бажають. Мені цікаво звідки у населення бабки на житло по таким цінам :rotate:
В центре Львова снимать существенно дешевле, чем в центре Киева. Хотя и обстановка, и общее состояние домов попроще, конечно.
Почему смешно... ну как сказать, субъективно всё очень. Кому дорого, кому дёшево. В городе низкие ЗП и высокая аренда? Окей, а зачем там тогда оставаться, без своей квартиры и с низкой зарплатой? Рыночная экономика > "как должно быть по справедливости".
tw-r
Advanced Member

В багатьох компаніях зарплати у Львові дорівнюють зарплатам в Дніпрі чи Харкові.
Високі ціни на житло в Львові через російські інвестиції в нерухомість та міграцію селян в місто.
Victor Kotyara
Member

Trinity:За копейки работать не буду. Раньше заработок больше был, потом приехали со всей Украины и готовы делать ту же работу, но за меньшую оплату.
Не знаю как в других отраслях, но в моей ваши киевские поцы таки себя дискредитировали по самое нимагу. Мало того, что работодатели платили приезжим больше, чем местным, то и малый бизнес ваших сраных киевлян в партнерах видеть не мог. Одна алкашня и балаболы.
JJ Judge
Member

Sachem:Кто может понять и объяснить не медикам, что стало известно про вирус и про носителей без симптомов.
А то я ничего не понял, видео здесь с 3:25
Без ссылки на статьи-исследования это всё бла-бла-бла по расеянскому ТВ.
Но если исследования будут от расеянских ученых, я бы тоже три раза подумал, прежде чем им верить.
Ivan_ST
Member

Adamantium: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesenn ... 2020-r-211

Читаем, просвещаемся, не паникуем :)
Все таки незрозуміло, яка відповідальність може очікувати, якщо зловлять в лісі (в межах міста це напевно лісопаркова зона) на велосипеді?
leif
Member

Ivan_ST:яка відповідальність може очікувати, якщо зловлять в лісі
У Львові он вже сьогодні хтось дострибався:
спойлер
ИзображениеИзображение
шкода, що не пишуть який розмір штрафу.
NehalemX
Junior

Заборонено гуляти в лісопарковій зоні, але не займатись там спортом на велосипеді :idea:
Victor Kotyara
Member

leif
это только начало.
Ivan_ST
Member

Абсурдна ситуація - їдеш на велі містом в масці і все норм, те ж саме але лісом (де і без карантину менше людей) - ти порушик і тобі штраф. Але з собачкою можна. :dontknow: :facepalm:
Trinity
Member

Ну что, готовы жить как в Северной Кореи? Тотальный контроль. Начало...
murzik
Member

то це й на велосипеді треба маска? якщо я ні з ким не контакую на полях\лісах\річках, я ж здохну в ній. так само як і без катання місяць
Ivan_ST
Member

murzik:то це й на велосипеді треба маска? якщо я ні з ким не контакую на полях\лісах\річках, я ж здохну в ній. так само як і без катання місяць
Теж цікавить це питання. Думаю в місцях де тебе може побачити товариш поліцейський, то краще з нею, щоб не було зайвих питань.
leif
Member

друг з Копенгагену сьогодні вже розповідав, що шведи раптово одумались з приводу карантину. Сьогодні у них вже писали, що очікують "тисячі жертв", "недооцінили загрозу", "мали б реагувати раніше" і в такому дусі :laugh:
snapdragon999
Member

murzik:snapdragon999
интересная логика у барыг. "ктото да купит". зависят от покупателейа столько пафоса .. пффф
главное чтобы производитель не загнулся
киевваш
Барыга это ты и тебе подобные приезжие, а мы бизнесмены предприниматели
Последний раз редактировалось snapdragon999 04.04.2020 21:28, всего редактировалось 2 раза.
Закрыто