Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
tablestikus
Member
Субботний вечер принес подарок
WD Black начал сыпаться(

-
Dark-seer
Member
tablestikus
давно эт этого говна(hdd) надо избавлятся
-
tablestikus
Member
А где я могу за 200 баксов закупиться 4Тб ssd с которых за пол года без питания данные не пропадут?Dark-seer:tablestikus
-
WakeMe
Member
В будущем, очевидно жеtablestikus:А где я могу за 200 баксов закупиться 4Тб ssd с которых за пол года без питания данные не пропадут?Dark-seer:tablestikus
-
Dark-seer
Member
tablestikus
понятия не имею, дома люди такие данные не используют, а на работе если оно приносит деньги, то пофиг сколько стоит
понятия не имею, дома люди такие данные не используют, а на работе если оно приносит деньги, то пофиг сколько стоит
-
tablestikus
Member
Если ты не используешь - почему другие не могут? Мне вон 2х4Тб не хватает. Наверное новый на 8Тб уже возьму.Dark-seer:tablestikus
-
Dark-seer
Member
tablestikus
игрушки хранишь? или диал ап?
-
tablestikus
Member
Много софта, Blue-Ray, много рав-фоток, много комиксовDark-seer:tablestikus
Под игрушки у меня отдельный ссд на 480Гб
-
leif
Member
Rise of the Tomb Raider, 1080p:
на мінімалках різниця по відмальнованих кадрах — 49%
на максималках — 17%
детальніше результати процесорного бенчу — в табличці в правій нижній частині скрінів.
в інтернетах в тестах я зустрічав відставання 3700х від 9900к більше ніж 17%, які вийшли тут (на максимальних налаштуваннях), але я списую це на те, що у мене так і не вийшло встановити крякнуту версію іграшки (стім все одно підтягував ліцензію і починав оновлення) і тестування було в різних версіях бенчу.
також знайшов в темі з тестами скрін Макса (Maxhope) з бенчу ларки теж на 9900к + 1080ті + 4000мгц Ram, так там взагалі результат гірше ніж у NetyNicka на 3700х + 1080ті, що, звичайно, не пруфається жодним навіть найбільш нефанатським тестуванням.
тому імовірніше за все ці тести в різних версіях і різних репаках не зовсім тести. але маємо що маємо
на мінімалках різниця по відмальнованих кадрах — 49%
на максималках — 17%
детальніше результати процесорного бенчу — в табличці в правій нижній частині скрінів.
в інтернетах в тестах я зустрічав відставання 3700х від 9900к більше ніж 17%, які вийшли тут (на максимальних налаштуваннях), але я списую це на те, що у мене так і не вийшло встановити крякнуту версію іграшки (стім все одно підтягував ліцензію і починав оновлення) і тестування було в різних версіях бенчу.
також знайшов в темі з тестами скрін Макса (Maxhope) з бенчу ларки теж на 9900к + 1080ті + 4000мгц Ram, так там взагалі результат гірше ніж у NetyNicka на 3700х + 1080ті, що, звичайно, не пруфається жодним навіть найбільш нефанатським тестуванням.
тому імовірніше за все ці тести в різних версіях і різних репаках не зовсім тести. але маємо що маємо
-
tablestikus
Member
Ну Санька скажет что это незначительная разница)
-
leif
Member
tablestikus
Санька в двох попередніх бенчах там де було 20-50% різниці бачив нефанатським оком 10-15%, тут навіть не знаю скільки побачить. не більше 5%, мабуть
але знову ж таки, через те, що у Макса і на кількох ресурсах вийшли інші результати, не схоже, що ми отримали саме в цьому бенчі коректне порівняння.
Санька в двох попередніх бенчах там де було 20-50% різниці бачив нефанатським оком 10-15%, тут навіть не знаю скільки побачить. не більше 5%, мабуть
але знову ж таки, через те, що у Макса і на кількох ресурсах вийшли інші результати, не схоже, що ми отримали саме в цьому бенчі коректне порівняння.
-
tablestikus
Member
leif
Ну он в моем фрактале не видел продува, и не заметил его когда я специально тестил с закрытой мордой и открыв переднюю крушку. Разница была в 4 градуса )))
Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
Цитаты великих людей:
И вообще можно ли брать материнки для майнинга и использовать их для сборки игрового ПК?
Ну он в моем фрактале не видел продува, и не заметил его когда я специально тестил с закрытой мордой и открыв переднюю крушку. Разница была в 4 градуса )))
Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
Цитаты великих людей:
И вообще можно ли брать материнки для майнинга и использовать их для сборки игрового ПК?
-
Deadpool
Member
Щоб не флудити в темі фото, призвав сюди тебе.viperest1:Лише от що упустив, то те що він важить більше 20 кг точно і коли потрібно витягнути, то буквою дзю лізу під стіл, щоб витягнути. Хочу купити відставку на колесах .
Про вагу у нас тут недавно був холі вар в флудилці. В мене самого 20ток КГ важить пк с СВО. Теж не так легко його піднімати
-
viperest1
Member
Deadpool
О, то добре. Я щось навіть і не знав, що є така тема
. А інколи вона так потрібна

О, то добре. Я щось навіть і не знав, що є така тема
-
Deadpool
Member
viperest1 начало дискуса про вес: viewtopic.php?p=2853117#p2853117
-
viperest1
Member
ДякуюDeadpool:viperest1 начало дискуса про вес: viewtopic.php?p=2853117#p2853117
Бо мені таки доведеться щось таке взяти
-
Deadpool
Member
viperest1 там выше Демон уже про колесики говорил 
-
odessitmws
Member
колесики для дотиковDeadpool:колесики
-
Deadpool
Member
odessitmws у меня две ручки типа есть. Доставать один фиг тяжко 
-
Daemon74
Member
Оставьте все эти свои разговоры про "вес". А то я просто покажу фотку "мой упакованный к отправке корпус" и вам станет стыдно.