![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Для мене це не зовсім дешеві речі, от і вибираю, хочу щоб все було до ладу, як кажуть сім раз відміряй, однин раз відріж
Вчора вже купив кулер, сьогодні замовлю проц, материнку і пам'ять, то може на вихідниз зберу все, тоді відпишусь.
Помоєму ТС купив Thermalright MUX-120 і Kingston HyperX DDR3-2000 4GB PC3-16000 (Kit of 2x2048)Mahaja:так какой кулер то взял все таки?
а память какую решил? =)
http://download.gigabyte.ru/memory/mb_m" target="_blank ... a-ud3r.pdfVasyl: Може хтось підкаже?
Ну в мене материнка інша, але може тут просто потрібен свіжий біос?Купил в паре с материнкой ASUS Crosshair IV Formula . Windows 7 поставила оценку 7,5 . НО .... все утилиты (даже BIOS ) видят память как 1333 а при попытке выставить вручную законные "2000 MHz" синий екран увидел уже на 1786 MHz в чем тут прикол так и не понял .
Может кто шарил ?
Може ви і праві, я просто з платформою 1156 і ддр3 не мав справи, і думав як в 775 - що память може не дати розігнати систему, от і думав брати 1600, глянув а ціни однакові що на 1600, що на 2000, то думаю візьму 2000.IceKeeper:2000 Мхз - деньги на ветер... купить 1333 без радиаторов - они намного дешевле - это раз.
Я і не думав, що ддр3 так добре розганяєтьсяIceKeeper:А если есть вопросы как сделать из памяти 1333 все полноценные 2000 то этот сайт для тебя - проблем не возникнет.
2х2гб (2 слоти)IceKeeper:И ещё не заметил сколько памяти будет ?
Ммм... Якщо я правильно зрозумів, почитавши інтернет, то таке спостерігається лише на асусах (p7p55d і похідні від неї p7p55d-e і т.д.) - імхо, бо завжди рекомендували ставити пам'ять в ближчі до процесора слоти.IceKeeper:если два слота то первый и третий слоты - они изначально только для общей заполнености в 4х слотах. Что-то часто с таким сталкиваюсь... Если ставить в первый и третий слоты - комп не загрузиться.
Ну, поліматек класні кулери, я дивився на них. але пожлобився трохиIceKeeper:А кулер уж лучше было взять пролиматек - благо на него цены сейчас нормальные - да и кулер к нему можно найти самомстоянтельно в соответствии с личными потребностями.
На Гигабайт, Асус и 100% уже и EVGA P55...Якщо я правильно зрозумів, почитавши інтернет, то таке спостерігається лише на асусах
Ого, в таку жару це, імхо, чудовий результат, мабуть у вас і екземпляр проца вдалий(і це в жахливому лінпаку!), взимку буде не більше 70 градусів .leif:для розгона навіть до 4.0 ГГц(сьогоні розганяв) комплектного вентеля достатньо-77 градусів після 25 прогонів Лінпаку 64.
я вже взяв 2000 мгц, див. попередній пост.leif:а стосовно пам"яті, то я би мабуть взяв 1600МГц.
Кстати ДДР3 практически не реется... как это (возможно было в ДДР2)... так что если снять радиаторы то на любой проц кулер станет все 4 слота...Vasyl
пили радиаторы