Амд щось там випускало, але поки Раджа там працював, його не можна було хейтити, бо замінусували би.Scoffer:Під керівництвом раджі не можуть навіть просто в лоб вбудовану графіку помножити до ліміту TDP в 150-200 ват
Последние статьи и обзоры
Новости
Слух: графический процессор Intel DG2 будет выпускаться на заводах TSMC
-
alexvvv
Member
-
Scoffer
Member
alexvvv
Я хейтив його до того як це стало модним
-
manbearboar
Member
1660 давно ж продаются, любых сортов.nochnik89:Я уже 2й год жду адекватную замену своей старушки 1070 . Мне нужна карта с производительностью ее уровня ,только значительно меньше энергопотребление
-
lokkiuni
Member
Ну я как бы не представитель вендора, чтобы результатами бенчей размахивать. Если интересно - иди к вендорам, они тебе протестируют что тебя интересует. Со вторых рук - сильно быстрее чем СХД и даже директ сторейдж по задержкам, но сильно медленней, чем in-memory, плюс поддержка продуктом всего этого дела по-хорошему нужна. Но цена вопроса опять же где-то посередине, не серебряная пуля, но где-то то что надо.archetype247:Прям слоган с презенташки Intel. Никаких точных цифр - пустые слова про "дешевле, быстрее, надежней".
-
Kotya
Member
Начало конца?
А как же мегавпередистская компания?
А как же мегавпередистская компания?
-
alexvvv
Member
Щось погано хейтив, бо він пішов на підвищенняScoffer:alexvvv
-
catdoom
Member
Китайцы уже в этом году выпустят аналог гтх1080,для своего рынка,пускай вероятно и стыренаяя архитектура Веги.
-
neonglaу
Member
Можно подробнен? Первый раз сдышу про такое.catdoom:Китайцы уже в этом году выпустят аналог гтх1080,для своего рынка,пускай вероятно и стыренаяя архитектура Веги.
-
catdoom
Member
В этой статье: https://3dnews.ru/1000391/itogi-2019-chinaneonglaу:Можно подробнен? Первый раз сдышу про такое.catdoom:Китайцы уже в этом году выпустят аналог гтх1080,для своего рынка,пускай вероятно и стыренаяя архитектура Веги.
-
_clawfinger_
Member
catdoom то все дрібниці, та й оффтоп. Більш цікаво й в тему буде ось це: https://www.phoronix.com/scan.php?page= ... lti-GPU-Xe
На вулкані буде підтримка мульті ГПУ. Отже вона буде не тільки на лінуксі, а й на віндовс. Стосовно дірекса, всі питання до Наделли, якщо Майкі зроблять то буде.
На вулкані буде підтримка мульті ГПУ. Отже вона буде не тільки на лінуксі, а й на віндовс. Стосовно дірекса, всі питання до Наделли, якщо Майкі зроблять то буде.
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
на дх вже роки 3 як є підтримка мульти гпу, якщо це робиться силами іграшки, власне як і на вулкані
окрім ashes of the singularity ще прецеденти серед іграшок траплялись?
на дх вже роки 3 як є підтримка мульти гпу, якщо це робиться силами іграшки, власне як і на вулкані
окрім ashes of the singularity ще прецеденти серед іграшок траплялись?
-
_clawfinger_
Member
Scoffer я взагалі не знав, що на вулкані можлива підтримка й вже є. Адже амд забила. Вона б не помішала, наприклад щоб можна було до АПУ додати недорогу відяху й користуватися, я в курсі що вона працюватиме не на повну потужність в режимі 3.0 х8, а не 16. Інтел схоже щось подібне реалізовує, але тільки для своїх відях.
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Ти не зрозумів.
На відміну від кросфайрів з СЛІ, в іграшках на дх12/вулкан/мантл без підтримки мульти гпу зі сторони іграшки друга карта не буде задіяна ніяк, навіть на 0.000000001%.
Дх12/вулкан дають можливіть задіяти декілька гпу, можна навіть від різних чіпмейкерів, але все розрулення між відяхами з відеодрайвера перекладається на двигло іграшки і на всі 146% залежить від того що там ігроділи набидлокодять.
Наскільки мені відомо, окрім вже допотопної сінгуляріті, всі забили.
Ти не зрозумів.
На відміну від кросфайрів з СЛІ, в іграшках на дх12/вулкан/мантл без підтримки мульти гпу зі сторони іграшки друга карта не буде задіяна ніяк, навіть на 0.000000001%.
Дх12/вулкан дають можливіть задіяти декілька гпу, можна навіть від різних чіпмейкерів, але все розрулення між відяхами з відеодрайвера перекладається на двигло іграшки і на всі 146% залежить від того що там ігроділи набидлокодять.
-
_clawfinger_
Member
Зрозуміло. Коли вже на оптмізізацію софта забили, то що казати про підтримку? Питання риторичне.Scoffer:Ти не зрозумів.
Шкода, а хотілося хоча б АПУ з відяхою підтримувало, було б здорово. На енгліш форумах, давно таке побажання висловлювалось, але ніхто не слухає.
ЗІ: Вже новину випустили на цю тему)) viewtopic.php?f=23&t=228703&p=2852141#p2852141