Слух: графический процессор Intel DG2 будет выпускаться на заводах TSMC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Scoffer:Під керівництвом раджі не можуть навіть просто в лоб вбудовану графіку помножити до ліміту TDP в 150-200 ват :laugh:
Амд щось там випускало, але поки Раджа там працював, його не можна було хейтити, бо замінусували би.
Scoffer
Member

alexvvv
Я хейтив його до того як це стало модним :rotate:
manbearboar
Member

nochnik89:Я уже 2й год жду адекватную замену своей старушки 1070 . Мне нужна карта с производительностью ее уровня ,только значительно меньше энергопотребление
1660 давно ж продаются, любых сортов.
lokkiuni
Member

archetype247:Прям слоган с презенташки Intel. Никаких точных цифр - пустые слова про "дешевле, быстрее, надежней".
Ну я как бы не представитель вендора, чтобы результатами бенчей размахивать. Если интересно - иди к вендорам, они тебе протестируют что тебя интересует. Со вторых рук - сильно быстрее чем СХД и даже директ сторейдж по задержкам, но сильно медленней, чем in-memory, плюс поддержка продуктом всего этого дела по-хорошему нужна. Но цена вопроса опять же где-то посередине, не серебряная пуля, но где-то то что надо.
Kotya
Member

Начало конца?
А как же мегавпередистская компания? :gigi:
alexvvv
Member

Scoffer:alexvvv
Я хейтив його до того як це стало модним :rotate:
Щось погано хейтив, бо він пішов на підвищення
catdoom
Member

Китайцы уже в этом году выпустят аналог гтх1080,для своего рынка,пускай вероятно и стыренаяя архитектура Веги.
neonglaу
Member

catdoom:Китайцы уже в этом году выпустят аналог гтх1080,для своего рынка,пускай вероятно и стыренаяя архитектура Веги.
Можно подробнен? Первый раз сдышу про такое.
catdoom
Member

neonglaу:
catdoom:Китайцы уже в этом году выпустят аналог гтх1080,для своего рынка,пускай вероятно и стыренаяя архитектура Веги.
Можно подробнен? Первый раз сдышу про такое.
В этой статье: https://3dnews.ru/1000391/itogi-2019-china
_clawfinger_
Member

catdoom то все дрібниці, та й оффтоп. Більш цікаво й в тему буде ось це: https://www.phoronix.com/scan.php?page= ... lti-GPU-Xe
На вулкані буде підтримка мульті ГПУ. Отже вона буде не тільки на лінуксі, а й на віндовс. Стосовно дірекса, всі питання до Наделли, якщо Майкі зроблять то буде.
Scoffer
Member

_clawfinger_
на дх вже роки 3 як є підтримка мульти гпу, якщо це робиться силами іграшки, власне як і на вулкані
окрім ashes of the singularity ще прецеденти серед іграшок траплялись?
_clawfinger_
Member

Scoffer я взагалі не знав, що на вулкані можлива підтримка й вже є. Адже амд забила. Вона б не помішала, наприклад щоб можна було до АПУ додати недорогу відяху й користуватися, я в курсі що вона працюватиме не на повну потужність в режимі 3.0 х8, а не 16. Інтел схоже щось подібне реалізовує, але тільки для своїх відях.
Scoffer
Member

_clawfinger_
Ти не зрозумів.
На відміну від кросфайрів з СЛІ, в іграшках на дх12/вулкан/мантл без підтримки мульти гпу зі сторони іграшки друга карта не буде задіяна ніяк, навіть на 0.000000001%.
Дх12/вулкан дають можливіть задіяти декілька гпу, можна навіть від різних чіпмейкерів, але все розрулення між відяхами з відеодрайвера перекладається на двигло іграшки і на всі 146% залежить від того що там ігроділи набидлокодять.
Наскільки мені відомо, окрім вже допотопної сінгуляріті, всі забили.
_clawfinger_
Member

Scoffer:Ти не зрозумів.
На відміну від кросфайрів з СЛІ, в іграшках на дх12/вулкан/мантл без підтримки мульти гпу зі сторони іграшки друга карта не буде задіяна ніяк, навіть на 0.000000001%.
Дх12/вулкан дають можливіть задіяти декілька гпу, можна навіть від різних чіпмейкерів, але все розрулення між відяхами з відеодрайвера перекладається на двигло іграшки і на всі 146% залежить від того що там ігроділи набидлокодять.
Наскільки мені відомо, окрім вже допотопної сінгуляріті, всі забили.
Зрозуміло. Коли вже на оптмізізацію софта забили, то що казати про підтримку? Питання риторичне.
Шкода, а хотілося хоча б АПУ з відяхою підтримувало, було б здорово. На енгліш форумах, давно таке побажання висловлювалось, але ніхто не слухає.

ЗІ: Вже новину випустили на цю тему)) viewtopic.php?f=23&t=228703&p=2852141#p2852141
Ответить