![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
согласен с тобой на все 100%leif:Д 14 шикарная вещъ! только зачем он нужен при разгоне без поднятия вольтажа? ну вот какой от него реальный толк будет без разгона и5 750 до 4.2?
может есть все-таки смысл взять память с невысокими радиаторами?Vasyl:Пам'яті ще не купив, але виберу щось із тих двох варіантів, про які написав в першому пості.
да, есть такое, поэтому штатный вентилятор я сразу заменил на ноктуа, на счет установки, да, есть неудобства, но только когда на интел его ставить с АМД этих проблем нет, но понятно, для тебя АМД не актуальноVasyl:крім того ZZ має свої недоліки (це я вже оглядів встиг начитатьсь) - шум при високих обертах, незручна установка на кліпсах.
гы, тоже так делаю всегда, автокад рулитVasyl:Я навіть рисунок материнки вставив в масштабі в автокад і накладаю на сокет габарити кулерів.
хорошие варианты, на счет того что дороговато, имхо лучше не экономить, как показывает практика - скупой платит дваждыVasyl:мені найбільш до вмодоби МУКС 120, щоправда ціна на нього в нас, мабуть трохи завищена, порівняно з тим же муген 2. Ну і в мене є ще стереотип - я чомусь боюсь брати кулер без бекплейту з отими кліпсами (чи як їх правильна називають), а так ще цікава річ Xigmatek HDT-SD1283.
Эт я образно сказал, а то взять - не взять МУКС120, и уже выбираем память.Vasyl:Вже замовив. Сьогодні заберу.
Ну вибачте... Нікого не хотів мучити. Якщо мені щось рекомендують, то я можу відреагувати і висловити свою думку?
Цена то такая, но задержки бОльше, плата память официально поддерживает?Vasyl:Я це зрозумів і пояснив, що в моєму випадку переплати немає - ціна як за комплект 1600МГц з малими радіаторами.
Думав, але чомусь вирішив, що якщо вентилятор втягує повітря через кулер то ефективність менша ніж коли штовхає повітря через кулер. Але годі вже про кулер, я вже все все вирішив, скоро заберу.localpirat:А не думали взять другой куллер, и вентилятор прилепить на выдув
Ну, в мене чомусь така думка, що якщо вони прицюють на 2000 МГц при 9-9-9, то зможуть на 1600 МГц при 8-8-8, є підозра, що там однинакові чіпи, просто підняли частоту і збільшили таймінги, ну і радіатори поставили більші, бо може трохи більше гріється, це імхо.localpirat:Цена то такая, но задержки бОльше
Ну, цього не знаю...localpirat:плата память официально поддерживает?
А ота гіга, що я примітив (перший пост) чимось недобра?Mahaja:кстати, можно еще МП обсудить
никто ж не говорит хороша или плохаVasyl: А ота гіга, що я примітив (перший пост) чимось недобра?