Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
SergN
Member
Не було в Україні дефляції, в Україні інфляція нарешті на цілі 5%, що і було завданням Нацбанку. А ти путаєш дефляцію з ревальвацією.Scoffer:Феном Феномыч
Так не роблять же. Нацбанк міг викупити більше валюти. Судячи з усього - набагато більше. І тут питання в студію: чому він це не зробив? З якою цілю була допущена така дефляція? В усьому світі від дефляції біжать як чорт від ладану.
-
leif
Member
Правильно ж я розумію, що ревальвація це класна штука за умови, що вона супроводжується позитивним торгівельним балансом, зростанням реального сектору економіки і т.д. а у нас що? Що зростає власне кажучи? Перекази від заробітчан, фінансовий сектор, торгівля і будівництво? 
Це якась стрьомна економічна конструкція...
-
odessitmws
Member
это не конструкция, а загон оленей... ветерок дунет, завалитсо все это очковтирательствоleif:стрьомна економічна конструкція
Отправлено спустя 10 минут 54 секунды:
хехе это какойтоо позор
охлад такая бандура а температура обороты фпс хуже моей дешманщины на жме правда
-
SergN
Member
Загалом нашу економіку особливо немає за що похвалити, хіба те, що потроху зростає на фоні військової агр... (отут щоб не перейти в політику). Але поправлю: не торговельний баланс визначає, а платіжний. Будівництво теж до реального сектору відноситься.leif:Правильно ж я розумію, що ревальвація це класна штука за умови, що вона супроводжується позитивним торгівельним балансом, зростанням реального сектору економіки і т.д. а у нас що? Що зростає власне кажучи? Перекази від заробітчан, фінансовий сектор, торгівля і будівництво?
-
leif
Member
ну так це не дивно, на моєму улюбленому 3д-ньюз взагалі в останніх тестах зробили висновок, що навіть новий 8\16, а саме 3700х не може до кінця розкрити променисту 2070с, що там вже казати про r7 2700, який зливає інтелам починаючи ще з 4770к з норм. пам'яттю.odessitmws:и рузен 8ядер 16 потоков внезапно не загрузил карточку
а у тебе завантаження карти в 100%? в старворз, що ти викладав, ніби стрибало постійно, чи то щось було недоналаштовано?
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
SergN:не торговельний баланс визначає, а платіжний. Будівництво теж до реального сектору відноситься.
p.s.
щойно глянули 8й епізод mandalorian, непоганий фінал
а от відьмака почнуть зйомки лише наступного року тож до 2021 його не буде
-
odessitmws
Member
leif
в старах немного зафейлил, там стоял лок кадров, на заставках загрузках фпс в небеса и начинает пищать как старая дверь поэтому без лока никак
ну фпсов то больше, опять же по линии фрейма видно что нету дропов сильных
я аж приофигел когда на такой бандуре увидел 90 градусов... у меня с хе модом на 2000 (по идее можно и больше) 70 градусов и 2к оборотов
в старах немного зафейлил, там стоял лок кадров, на заставках загрузках фпс в небеса и начинает пищать как старая дверь поэтому без лока никак
ну фпсов то больше, опять же по линии фрейма видно что нету дропов сильных
я аж приофигел когда на такой бандуре увидел 90 градусов... у меня с хе модом на 2000 (по идее можно и больше) 70 градусов и 2к оборотов
-
leif
Member
odessitmws
для 4к і фреймрейтів в районі 40-60 кадрів процесорам все ж простіше, впораються і досить слабкі моделі. весело CPU стає в 1080\1440p + 144\240гц з картами 5700хт\2070с і вище

для 4к і фреймрейтів в районі 40-60 кадрів процесорам все ж простіше, впораються і досить слабкі моделі. весело CPU стає в 1080\1440p + 144\240гц з картами 5700хт\2070с і вище
та це ж галімий гігабайт. я свій аорус 1080ті теж поки не допрацював не сильно полюбляв через шум і нагрів, хоча радіатор цілком непогано зроблений сам по собі, розкрив потенціал з двома SilentWings 3odessitmws:я аж приофигел когда на такой бандуре увидел 90 градусов.
-
Феном Феномыч
Member
Ну атлон раскрыл патанцевал 1060. А вообще да, пора на 2к. Вот я и смотрю только на последнее поколение дрезины. +- 10,% можно ещё дожать.odessitmws:8ядер 16 потоков внезапно не загрузил карточку,
Отправлено спустя 4 минуты :
А что это за жлобство с пси4.0? Дали, забрали Варианты восстановить есть? Типа определенные биосы.
-
odessitmws
Member
Феном Феномыч
да качать первые бивасики, может есть гайды по редактированию бивасиков
да качать первые бивасики, может есть гайды по редактированию бивасиков
-
Феном Феномыч
Member
odessitmws
Ух, сложно. Под 3×××
Ух, сложно. Под 3×××
-
Scoffer
Member
Ревальвацію і мав на увазіSergN: Не було в Україні дефляції, в Україні інфляція нарешті на цілі 5%, що і було завданням Нацбанку. А ти путаєш дефляцію з ревальвацією.
Відправлено через 1 хвилину 17 секунди:
Нє. Не класна в будь-якому випадку.leif:Правильно ж я розумію, що ревальвація це класна штука за умови, що вона супроводжується позитивним торгівельним балансом, зростанням реального сектору економіки і т.д. а у нас що?
Принаймні так стверджують всі економісти з цієї планети
-
leif
Member
Scoffer
не читав всіх економістів цієї планети, але думаю так, що у будь-якого явища є позитивні і негативні наслідки, пропорція між якими сильно залежить від конкретної ситуації в якій це явище відбувається.
припустимо ситуацію, що гривня зміцнилась різко як цього року, але за рахунок того, що всередині країни — економічний бум, а у світі склалась кон'юнктура, яка сприяла зростанню експорту умовних автобусів богдан, продукції с\г та інших товарів\послуг.
внаслідок цього платіжний баланс змінився, дефіцит перетворився на профіцит -> гривня ревальвує. (те що я мав на увазі під "класною штукою"
)
і от така тимчасова ревальвація зумовлена об'єктивними чинниками не виглядає як чистий негатив, а просто етап економічного циклу.
Звичайно за умови, що на зміну цьому етапу зміцнення національної валюти потім приходить поступова, повільна девальвація, до якої і прагнуть більшість розвинених і конкурентноспроможних економік.
не читав всіх економістів цієї планети, але думаю так, що у будь-якого явища є позитивні і негативні наслідки, пропорція між якими сильно залежить від конкретної ситуації в якій це явище відбувається.
припустимо ситуацію, що гривня зміцнилась різко як цього року, але за рахунок того, що всередині країни — економічний бум, а у світі склалась кон'юнктура, яка сприяла зростанню експорту умовних автобусів богдан, продукції с\г та інших товарів\послуг.
внаслідок цього платіжний баланс змінився, дефіцит перетворився на профіцит -> гривня ревальвує. (те що я мав на увазі під "класною штукою"
і от така тимчасова ревальвація зумовлена об'єктивними чинниками не виглядає як чистий негатив, а просто етап економічного циклу.
Звичайно за умови, що на зміну цьому етапу зміцнення національної валюти потім приходить поступова, повільна девальвація, до якої і прагнуть більшість розвинених і конкурентноспроможних економік.
-
Феном Феномыч
Member
Вчера краем глаза видел, почти 24. Или показалось.
Отправлено спустя 2 часа 14 минут 10 секунд:
https://hotline.ua/computer-korpusa/kol ... lite-plus/
Вот неплохой. Чуть ниже, на 30-40, чуть шире на 20. Ну и охлаждени перфорация чуть другая + фильтра
Отправлено спустя 1 час 55 минут 24 секунды:
Достал свой скворечник, хотя, там птичкам явно места мало
, и понял, ничего я большего не хочу.найти на форуме или поговорить в кастоме и сделать морду и крышку другую, чуть попилить каркас, и будет мне счастье 
Отправлено спустя 2 часа 14 минут 10 секунд:
https://hotline.ua/computer-korpusa/kol ... lite-plus/
Вот неплохой. Чуть ниже, на 30-40, чуть шире на 20. Ну и охлаждени перфорация чуть другая + фильтра
Отправлено спустя 1 час 55 минут 24 секунды:
Достал свой скворечник, хотя, там птичкам явно места мало
-
Kozakevich
Member
Решил вот на днях приобрести GoodRAM IR-SSDPR-S25A-240 (простым языком GoodRAM Iridium GEN. 2 на 240GB).Вот нигде не могу найти размер SLC кэша.Может кто-то располагает такой информацией? 
Отправлено спустя 5 минут 34 секунды:
)
Отправлено спустя 6 минут 39 секунд:
Отправлено спустя 5 минут 34 секунды:
Ні,була,але за зовсім маленький проміжок часу(по-моєму,Київська область або Київ,якийсь місяць 2013 року,дефляція на 0,3 відсоткаSergN: Не було в Україні дефляції
Отправлено спустя 6 минут 39 секунд:
Це коли в травні 2015 надрукували 150 мільярдів гривень?Scoffer: Чи не велике діло гривню штампувати, але чомусь це не зробив.
-
Crossbow
Member
скорее всего 8гб. Проверить на практике можно.Kozakevich:Решил вот на днях приобрести GoodRAM IR-SSDPR-S25A-240 (простым языком GoodRAM Iridium GEN. 2 на 240GB).Вот нигде не могу найти размер SLC кэша.Может кто-то располагает такой информацией?
-
Феном Феномыч
Member
Кажется курс под 26 уже. Во кто то раскрутился нехило.
-
SergN
Member
До чого тут локальний випадок 2013го, якщо Scoffer в тому пості описував розвиток подій 2019го, я ж його виправив термінологічно. Бо якщо вже заглиблюватися в історію, то дефляція дійсно була, і не просто по Києву, а по всій Україні, і це був цілий рік: проміжок 10.2012 - 10.2013.Kozakevich: Отправлено спустя 5 минут 34 секунды:Ні,була,але за зовсім маленький проміжок часу(по-моєму,Київська область або Київ,якийсь місяць 2013 року,дефляція на 0,3 відсоткаSergN: Не було в Україні дефляції)
-
анти__бот
Member
вы мне скажите что за дефляция
в гугле бан на 3 дня!
в гугле бан на 3 дня!
-
Volodimir
Member
Куплю перфоратор под елочку. Буду мстить соседям. bosch 2-24 dfr нормуль?
-
fantomrulezz
Member
Volodimir
У меня дрель бош, ничего плохого сказать не могу.
Made in Germany
У меня дрель бош, ничего плохого сказать не могу.
Made in Germany