Присоединюсь к выводу команды в первые 2к, а то уже больше месяца полземНу можно задать планку - вывод группы во вторую тысячу, а там и подзабить.
Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
Runax
Member
-
Zhekawork
Advanced Member
Порядок.Artistus:Додано.Zhekawork:Добавьте еще для каждого ключа описание (для чего он нужен) и тогда будет полный порядок
Добавлено спустя 1 минуту 32 секунды:
ПоддерживаюRunax:Присоединюсь к выводу команды в первые 2к, а то уже больше месяца полземНу можно задать планку - вывод группы во вторую тысячу, а там и подзабить.
-
Artistus
Digital Artist
Ну, не знаю, може це надто складно реалізувати. Керівництво компаній мабуть не дозволить нагружати свої сервери офіційно - нагрузіть дата-центр SMP-розрахунками - такі рахунки за енергію їм прийдуть, що очі на лоба полізуть. Там дуже виважено підходять до питання ефективність-вартість утримання.Alexsandr:мог бы Стенфорд и поддержвать винду 2000 такие сервера простаивают
Добавлено спустя 1 минуту 35 секунд:
На багато запитань по SMP можна знайти відповідь в SMP FAQ команди TSC! Russia!
Добавлено спустя 5 минут 26 секунд:
Виявив причину блокади старту SMP-клієнта в ESET Smart Security.
Блокує його фаєрвол, якщо працює в автоматичному режимі. Перемкнув на режим інтерактивної фільтрації і при звертанні в мережу розблокував програми клієнтів. GPU теж почали приймати завдання.
Коротше, тепер казка - система працює злагоджено і продуктивно. Дає на 5850 + 4850 + smp 3 = 8,5K PPD на опущеному до 2,75 GHz профільному Феномі.
-
Zhekawork
Advanced Member
Кстати GPUObserver заработал для GF 8600 после включения последнего GPU-Z 0.4.4, прям таки чудеса какие-тоArtistus:
ZhekaworkВ мене теж не показує завантаження на гаджеті, але воно там 99-100%, повір. Зате температуру коректно виводить.Подскажите у кого GPUObserver гаджет для EN8600GT показывает загрузку, а то у меня никак не хочет.

-
Andrey235
Member
А какую мощность из розетки потребляет компьютер? Наверное, уровень шума впечатляетArtistus:Дає на 5850 + 4850 + smp 3 = 8,5K PPD на опущеному до 2,75 GHz профільному Феномі.
-
Artistus
Digital Artist
Andrey235
Підняв частоту до 3.3 GHz - стало ~9,8 КППД.

При цьому системний блок згідно з моніторингом УПСа зжирає 97% стабілізованого навантаження, тобто 0,97*300 Вт = 291 Вт. Це разом з ADSL Wi-Fi модемом. Запасу мого Chieftec APS-600C ще багато, як це не дивно.
При увімкненому моніторі - 110% - 330 Вт. Шум при цьому, звичайно, є, але терпимо - при відкритому вікні на вулицю з дитячим майданчиком і включеній музиці його просто не чути. А при закритому вікні і вимкненій музиці - не дуже напрягає. Вночі спати можу, хоча заважає трохи. Найбільше шумить турбіна 5850.
Для того, щоб температури знизились (особливо центрального процесора), довелося усунути імпровізовані пилові фільтри.
Підняв частоту до 3.3 GHz - стало ~9,8 КППД.
При цьому системний блок згідно з моніторингом УПСа зжирає 97% стабілізованого навантаження, тобто 0,97*300 Вт = 291 Вт. Це разом з ADSL Wi-Fi модемом. Запасу мого Chieftec APS-600C ще багато, як це не дивно.
При увімкненому моніторі - 110% - 330 Вт. Шум при цьому, звичайно, є, але терпимо - при відкритому вікні на вулицю з дитячим майданчиком і включеній музиці його просто не чути. А при закритому вікні і вимкненій музиці - не дуже напрягає. Вночі спати можу, хоча заважає трохи. Найбільше шумить турбіна 5850.
Для того, щоб температури знизились (особливо центрального процесора), довелося усунути імпровізовані пилові фільтри.
-
Artistus
Digital Artist
10K PPD! Ура! 
Добавлено спустя 46 минут 39 секунд:
Хм... ключ -forceasm варто додавати і для GPU. В мене на 4850 продуктивність зросла з 2000 до 2600 PPD.
Добавлено спустя 46 минут 39 секунд:
Хм... ключ -forceasm варто додавати і для GPU. В мене на 4850 продуктивність зросла з 2000 до 2600 PPD.
-
malTTa
Member
Со временем привыкаешь настолько, что потом без него спишь как-то тревожно. А отсутствие писка ВК вызывает ощущение - "что то не ладное с компом".Artistus:Вночі спати можу, хоча заважає трохи.
-
SANUK
Member
malTTa
+1
+1
-
Artistus
Digital Artist
+1
Правда в мене писку ВК не чути.
Чути, як повітря шумить і тихенький гул вентиляторів.
Подумую про новий корпус (можливо, кастом) + СВО.
Хоча замість СВО можна просто кулер 5850 поміняти..
Правда в мене писку ВК не чути.
Чути, як повітря шумить і тихенький гул вентиляторів.
Подумую про новий корпус (можливо, кастом) + СВО.
Хоча замість СВО можна просто кулер 5850 поміняти..
-
EvGaS
Member
Artistus
Ща наблюдаю тотальное разочарование в СВО - много возни, мол.
Ща наблюдаю тотальное разочарование в СВО - много возни, мол.
-
malTTa
Member
EvGaS я вполне доволен СВО. Уже почти 2 года не ломаю голову над вопросом выбора процессорного куллера. А морока была только при первоначальной сборке контура.
-
Runax
Member
Во, чуток быстрей поползли наверх

-
SANUK
Member
СтараемсяRunax:Во, чуток быстрей поползли наверх![]()
-
Artistus
Digital Artist
SANUK
Який твій нік у фолдингу? Бо такого, як тут не видно.
-
Andrey235
Member
Arikatodome онArtistus:SANUK
-
Artistus
Digital Artist
Так і зогадувався. 
-
Drager
Member
а не знаешь какие это оптимизации клиент отключает у ATI?Artistus:ключ -forceasm варто додавати і для GPU.
-
SANUK
Member
Artistus:
ключ -forceasm варто додавати і для GPU.
А много пользы он даст для карт Nvidia (в часности для моей старушки 9600GT) ? И где его прописывать нужно?
ключ -forceasm варто додавати і для GPU.
А много пользы он даст для карт Nvidia (в часности для моей старушки 9600GT) ? И где его прописывать нужно?
-
Zhekawork
Advanced Member
Подскажите, пожалуйста, как уменьшить нагрузку на GF 8600GT с 98-100% до 85-90%, а то вырубает видеодрайвер (у меня такая трабла и на игрушках была, когда используешь ее на 100% длительное время все замирает и только ребут помогает).