Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Dark-seer
Member
HappyBird
та хоть обмелевшее, у меня вид в окно один и тот же - пробки
та хоть обмелевшее, у меня вид в окно один и тот же - пробки
-
odessitmws
Member
HappyBird
так никто не заставляет вольтаж трогать, просто выставь точку напротив нужной частоты вот и получишь нужный результат
так никто не заставляет вольтаж трогать, просто выставь точку напротив нужной частоты вот и получишь нужный результат
-
HappyBird
Member
odessitmws
О, вечером попробую
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Dark-seer
В этом конечно хорошая сторона небольших городков, пробок нет и нет ощущения муравейника
О, вечером попробую
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Dark-seer
В этом конечно хорошая сторона небольших городков, пробок нет и нет ощущения муравейника
-
leif
Member
-
Deadpool
Member
leif можливо щось не те роблю.
Завантажив стім. Знайшов ТаймСпай через пошук. Пише безкоштовно. Обираю завантажити. Нічого не відбувається. Лише над плашкою зеленого кольору з надписом "завантажити" є ще одна пурпуроового кольору, на якій пише що ще безкоштовне доповнення до базового тесту. А він щось там від 300грн якщо перейти. Окремо тайм-спай не дає завантажити. Де я натупив?
Завантажив стім. Знайшов ТаймСпай через пошук. Пише безкоштовно. Обираю завантажити. Нічого не відбувається. Лише над плашкою зеленого кольору з надписом "завантажити" є ще одна пурпуроового кольору, на якій пише що ще безкоштовне доповнення до базового тесту. А він щось там від 300грн якщо перейти. Окремо тайм-спай не дає завантажити. Де я натупив?
-
HappyBird
Member
leif
Ну да
большое село
ну или этот размер города самый оптимальный в плане комфорта все что надо в шаговой доступности и такой давки как в Киеве и Харькове нет 
Ну да
-
leif
Member
Deadpool
на сайті 3дмарк в описі безкоштовної версії пишуть таке:
на сайті 3дмарк в описі безкоштовної версії пишуть таке:
є там така кнопка?Click the "Download Demo" button on the Steam store page to download 3DMark Basic Edition.
-
Deadpool
Member
leifкачнув поки торент версію.
-
leif
Member
Deadpool
різниці немає в принципі, просто якщо не піратка, то можна на сайт 3дмарк посилання на результати кидати, а там вся інфа.
до речі, у мене 3dmark advanced edition, ключик йшов в комплекті як раз з цією 1070 inno 3d, купленою ще в 2016р
різниці немає в принципі, просто якщо не піратка, то можна на сайт 3дмарк посилання на результати кидати, а там вся інфа.
до речі, у мене 3dmark advanced edition, ключик йшов в комплекті як раз з цією 1070 inno 3d, купленою ще в 2016р
-
Evilness
Junior
leif
У мене те саме, що і у Deadpool'а. Воно не дає скачувати без базової версії. Клікаєш "завантажити" на пів секунди мелькає вікно завантаження і все, далі нічого не відбувається )))
У мене те саме, що і у Deadpool'а. Воно не дає скачувати без базової версії. Клікаєш "завантажити" на пів секунди мелькає вікно завантаження і все, далі нічого не відбувається )))
-
leif
Member
Evilness
дивно, не зрозуміло, навіщо вони тоді на сайті розробника взагалі пишуть про безкоштовну версію
може від регіону залежить
дивно, не зрозуміло, навіщо вони тоді на сайті розробника взагалі пишуть про безкоштовну версію
-
Deadpool
Member
leif готово, правда трохи пізно кидаю, запрацювався.
- спойлер

-
leif
Member
Deadpool
Та ми ж тут не поспішаємо
а то можна встигнути
я сам поки ще трохи зайнятий, але можу одразу скинути результат 2017 року. втім, не думаю, що буде велика різниця.
https://www.3dmark.com/spy/1542818
різниця по GPU score 5029 vs 6849, що досить суттєво.
p.s.
ого у мене gtx 1070 аж 2126мгц бустить
Та ми ж тут не поспішаємо
я сам поки ще трохи зайнятий, але можу одразу скинути результат 2017 року. втім, не думаю, що буде велика різниця.
https://www.3dmark.com/spy/1542818
різниця по GPU score 5029 vs 6849, що досить суттєво.
p.s.
ого у мене gtx 1070 аж 2126мгц бустить
-
Deadpool
Member
leif Мда. В розгоні фіг там однакові вони) то хіба брати 980 розгон і 1070 сток, і десь там валялась поряд 980
опа, бачу в когось був слай 980
*задумався*
Отправлено спустя 12 минут 29 секунд:
Отправлено спустя 7 минут 1 секунду:
Прогнав бенч Екзодуса.
А знаєте що? А ну його в баню ті тести
На тому ж екстрім пресеті з викл хейрворксом і фізіксом в бенчі середній фпс близько 30 пише.
І тут я чогось не доганяю. Бо поки зараз проходжу то мав 50-70фпс
опа, бачу в когось був слай 980
*задумався*
Отправлено спустя 12 минут 29 секунд:
думав взяти б.у. 1070 за 4тис грн мсі турбіна після майну, і натянути універсал водоблок за 500грн з китаю + радіатори на память + врм + вентилятор городити на врм, виходило під 5 тисяч за не дуже гарно, але практично. Або брати б.у. водоблок і під нього відяшку. А таких варіантів було по пальцям однієї руки. І всі вони виходили близько 7тис. грн і більше за якийсь майнінг 1070/ТІ більш кращий за мсі, + фуллкавер 1500 б.у., 2500новий.leif:gtx 1070 аж 2126мгц бустить
Отправлено спустя 7 минут 1 секунду:
Прогнав бенч Екзодуса.
А знаєте що? А ну його в баню ті тести
На тому ж екстрім пресеті з викл хейрворксом і фізіксом в бенчі середній фпс близько 30 пише.
І тут я чогось не доганяю. Бо поки зараз проходжу то мав 50-70фпс
-
анти__бот
Member
ты сам говорил что там слишком волосатый олень
-
Evilness
Junior
leif
Це як безплатні длц до платної гри
Deadpool
Можеш кинути ссилку в лс де скачував тест!?
- спойлер
- https://imgur.com/BLYApbj
Це як безплатні длц до платної гри
Deadpool
Можеш кинути ссилку в лс де скачував тест!?
-
leif
Member
У мене був SLI два рази в житті: в 2010 році з нових на той час gtx 480 (хоч crysis як біла людина пройшовDeadpool:слай 980
-
Deadpool
Member
ось бенч на екстрім пресеті з викл хейром та фізіком
- спойлер

- спойлер

-
HappyBird
Member
leif
Можешь прогнать в свежей версии ?
Можешь прогнать в свежей версии ?
-
leif
Member
Deadpool
може налаштування не однакові?
Відправлено через 54 секунди:
може налаштування не однакові?
Відправлено через 54 секунди:
звичайно, але пізніше сьогодні. наперед можу сказати, що буде максимум пару відсотків різниціHappyBird:Можешь прогнать в свежей версии ?