Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
antihope
Member

вобще то корма тоже норм есть, гуглите корма холистик класса
murzik
Member

Нашого шлунками кожен день кормимо (зручно - не буває відмов, наївся і спати\гуляти), каші не признає. сьогодні нарізав шматочками і змішав з гречкою - навіть після того як обтрусив гречку не їв. коли не давати нічого альтернативного, починає їсти і супи\каші, тільки попередньо за"мяу"кає всю голову. Овочі не дуже шанує, влітку їв кабачки,буряк, гарбузову кашу.
харчів не шкода, і хочеться як краще йому, щоб отримував насолоду від процесу, а не як вівсянку пхати "бо корисно".
пишуть що до нової їжі привчається місяць.
leif
які овочі даєте? в АТБ є морожені овочі (для сильно зайнятих\лінивих). кукурудзу консервовану дуже любить. а морква, схоже, залежить від того яка попадаться, можливо вона "забиває" смак\запах мяса\каші і не хоче їсти

але! виношу те, що він не з'їв і звичайні каші\супи котам на вулицю - зїдать все. значить мій не голодний ...
Последний раз редактировалось murzik 16.11.2019 15:42, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

viperest1
мені здається, що на кормі все не так вже і погано, це не те що коти прям страждають від такого напів-фабрикатного харчування, але ж м'ясо то завжди інша справа. хоч для людей хоч для котів :D
murzik
Member

antihope
ценовой вопрос тоже актуален ... так 300 грн, а корма под косарь на месяц
часто слышу как покупатель говорит "дайте ливерной для кота". наш её не ест, наверное те тоже сами жрут, стесняются чтоль :D

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
leif
рекомендують з мяса жир видаляти
ще печінку полюбляє, але вона специфічна, можна відварити.
паштет курячий гад жре з заохоченням, вирішили зробити домашній з овочами - шлунки\печінка\морква - на мясорубку або блендер якщо є - свіже зїв порцію, а з холодильника вже ні. :(
любить "капустняк", напевно є різні рецепти, в общим овочі\капуста\картопля і пшоно розварене.
Последний раз редактировалось murzik 16.11.2019 15:51, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

murzik:каші не признає
наші інколи можуть пару разів куснути вівсянку, інші каші поки не пробували давати. овочі окрім моркви\гарбуза я нічого не бачив , щоб жінка давала :) та й овочі поки тільки білий кіт не помічає і їсть спокійно, чорна кітка ті шматочки, що з овочами не їсть досі, але ми і не наполягаємо сильно.

Відправлено через 53 секунди:
murzik:рекомендують з мяса жир видаляти
так, бо печінка котяча під жирні продукти не пристосована ніяк, тому і сметану жирну не можна. кисломолочні продукти знежирені — ок :)
Sixma
Member

murzik
щодо овочів, то мій навіть насіння гарбузове лопає коли на печі лежить :lol: , також тертого гарбуза та буряк, взагалі ржу з цього.
Правда киця безпородний, але все ж таки

Отправлено спустя 1 час 10 минут 21 секунду:
viperest1
киці така милота, іноді дивитися (як на ваших фото) таке маленьке чудо. Люблю котів з самого
murzik
Member

Sixma
Любити це добре, але це відповідальність. З іншого боку, всі брати і сестри нашого кота в селі померли в перший рік життя.
Думаю ще одного, але як вгадати, щоб вони дружили? І самця чи самку...наш кастрований
Барбарис
Member

Мои два кота только мясо и рыбу, причем старший любит жареную, младший - сырую.
murzik
Member

головне щоб такого не було
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=Q5BCcLmGs-g
viperest1
Member

Sixma
Він вже в мене що ого ( останній раз, як важив було 5.5 кг, а зараз ск не знаю). Приходжу з роботи, то він більше радий мене бачити ніж діти - прям наперегонки з ними з ніг збиває. Бісить лише одне- коли сплю він прилазить і моє чоло своїм "рашпилем" лиже будить нездаль :gigi:
спойлер
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Барбарис
Member

murzik, в моїх порода велика - селкірк страйт у старого, а молодший напів-дворняга від нього, тому трохи менший.
Freem-freem
Member

viperest1:Теплого молока і все буде ок
Котам нельзя молоко, это слабительное. Любой ветеринар запретит.

Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
leif:котів практично за кілька тижнів почала краще виглядати шерсть, стали ще більш задоволені життям
Можно просто купить витамины и поливать ими корм, в них содержится омега ;) и остаться на рояле который чище и натуральнее чем потроха которые у нас покупаешь :-/
murzik
Member

Freem-freem
мій п'є - значить можна.
Freem-freem
Member

leif:жінка начиталась в фб\редіті
Все беды оттуда, когда что-то болит мы идём к врачу, а есть люди которые ставят себе диагноз по интернету, а там хоть помирай :D
Прочитал я последние несколько страниц и у меня сложилось впечатление, что сходить к ветеринару, отдать 250 грн за приём для всех жуть как накладно. Каждый себе выдумывает чем поить/кормить животное.

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
murzik:мій п'є - значить можна
А если ребенок ест пенопласт - тоже значит можно :up:
leif
Member

Freem-freem: остаться на рояле который чище и натуральнее чем потроха которые у нас покупаешь
які потроха? печінку і сердечка даємо 1 раз на тиждень (в них мінерали і вітаміни яких немає в м'ясі), весь інший час коти їдять м'ясо, таке саме філе\стенго, як я їм. де більше білку? мабуть в роялі, лол

вітаміни я написав звідки можна брати, а не в добавках, які не не зрозуміло чи засвоюються чи не засвоюються (як і у людей). у котів від природи є ще механізм отримання корисних для себе речовин й із системи травлення мишей та інших гризунів, яких вони їдять. тобто миша з'їла зерно->перетравила його трохи->кіт з'їв мишу.
Freem-freem:Каждый себе выдумывает чем поить/кормить животное.
ну так ніхто ж тебе не змушує, годуй чим хочеш, твій вибір.
Only Read
Member

Е! Шотакоое Аааа? Алееё
yq_fwlqY7rs.jpg
sanya555
Member

murzik
Чтобы живность ела кашу, надо было приучать с малого, и давать регулярно. У меня собакен лопает гречку, пшеничку, пшено аж бегом, понятно с мясом :D Варю чтобы слегка была переварена. А сухой корм, или из пакетиков, для моего типа съесть конфетку вкусняшку, прибежит к миске схватит одну бубку, и убежит. Кила Рояла хватает месяца на три :laugh:
murzik
Member

sanya555
Есть план Б и он работает - не ест значит не голодный
murzik
Member

Кіт став менше перебувати на вулиці в мороз, але частіше. Якщо не може зайти в підїзд - залазить на дерево навпроти підїзду. Боюсь, що якщо він так буде сидіти до ранку (8 годин мінімум), то можуть бути наслідки. Краще б вже бігав чи і підвал ... З іншої сторони, він жеж знає, що вночі його ніколи додому не пускали, що великий перерив.
Інша проблема - лід, чи не полізе він на озеро ... собаки бігають (зимою), котів не бачив.
Кіт лохматий став, кожен день на вулиці гуляв і може закалений і морози не страшні?
Only Read
Member

Ну ну, доиграешся так однажды и встретите утро .... ты и задубевшая волохатая шышка
Ответить