Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Grinnie Jax
Member
Блин, загуглил Бердянск - аж захотелось тудаleif:ну от дітям я такого би не хотів) чим сильніше оточення, тим більше шансів теж не стати лохом
- спойлер

-
Dark-seer
Member
Grinnie Jax
А комаров там....
А комаров там....
-
Hack-Stock
Member
Жена к ребенку никого не подпускает, если в магазе кто руки тянет, может и уипать.Grinnie Jax:И не нужны никакие прелести города?) Типо там скорую чуть что вызвать, и она приедет через 5-10 мин, в будущем садики там и т.п.?Hack-Stock:
1 год
В больницу сами едем на авто, я из дому работаю.
-
Grinnie Jax
Member
Больше, чем на Нарочи, комаров нигде не бываетDark-seer:А комаров там....
-
leif
Member
це можливості народжують конкуренцію за них, щільна-жорстка конкуренція всім людям іде на користь. натомість спокійне-розслаблене життя в провінції серед посередніх людей — слабкий мотиватор для молодої людини, щоб досягти більшого._clawfinger_:У великих містах просто більше можливостей й все
-
Grinnie Jax
Member
Тут я не пришёл к однозначному выводу. Читал статью, что самый зверский иммунитет, внезапно, у индийских детейHack-Stock:Жена к ребенку никого не подпускает, если в магазе кто руки тянет, может и уипать.
-
Dark-seer
Member
Grinnie Jax
Я турист байдарашник, овердофига походов, комаров кормил в своей жизни достаточно. Но на пляжному релакс отдыхе, нет спасибо
Я турист байдарашник, овердофига походов, комаров кормил в своей жизни достаточно. Но на пляжному релакс отдыхе, нет спасибо
-
leif
Member
Комарів стало багато відносно нещодавно... порушили місцеві керманичи, курча мать, екологічний механізм якийсь і розвелось купа. зараз чимось повитравлювали їх, менше ніби стало, але місцеві кажуть, що разом з комарами витравили ще інших комах, і тепер фауна знов змінюється 
Последний раз редактировалось leif 31.10.2019 14:49, всего редактировалось 1 раз.
-
Hack-Stock
Member
Мы отчасти так и воспитываем, без соски, разрешаем всё облизывать, в пределах разумного.Grinnie Jax:Тут я не пришёл к однозначному выводу. Читал статью, что самый зверский иммунитет, внезапно, у индийских детейHack-Stock:Жена к ребенку никого не подпускает, если в магазе кто руки тянет, может и уипать.которые просто в овнище весь день сидят и руками грязными едят.
-
Grinnie Jax
Member
Тут ты прав на 100%. У меня вот жена не знает, что делать со своими двоюродными братьями - они форменно гниют в провинции (ну как провинции - город Борисов). Старшему 18, за последних два года искололся весь (всё тело в тату), сидел на спайсах, сейчас он или играет в доту, или пропадает ночью на гулянкахleif:це можливості народжують конкуренцію за них, щільна-жорстка конкуренція всім людям іде на користь. натомість спокійне-розслаблене життя в провінції серед посередніх людей — слабкий мотиватор для молодої людини, щоб досягти більшого.
-
_clawfinger_
Member
Це такий атрибут як й дідівщина в армії.leif:це можливості народжують конкуренцію за них, щільна-жорстка конкуренція всім людям іде на користь. натомість спокійне-розслаблене життя в провінції серед посередніх людей — слабкий мотиватор для молодої людини, щоб досягти більшого.
-
Scoffer
Member
Самі відкормлені комари в Фінляндії. В пів долоні розміром.
Можна як шашлик нанизувати
Можна як шашлик нанизувати
-
leif
Member
не зовсім зрозумів аналогію, бо в армії я не був. але коли в Київ приїхав, просто почав з місцевими тусити, дівчину київську собі завів. це мені 17 років було. через 2 роки — зовсім інша людина, ціну цьому я знаю добре._clawfinger_:Це такий атрибут як й дідівщина в армії.
-
Sanьka
Member
трындежь!!!!leif:в Україні швидка за 10хв тільки в центральних районах мегаполісів і то, якщо пощастить
10 минут прилетела как часики. Нормальная современная коляска. И живу я не в мегаполисе.
-
leif
Member
ну, друже, випадків коли 30-40хв їде в рази, якщо не в десятки разів більше. навіть в Києві десь на осокоркахSanьka:10 минут прилетела как часики. Нормальная современная коляска. И живу я не в мегаполисе.
-
Sanьka
Member
это какие то приколы с 90-х.leif:ну, друже, випадків коли 30-40хв їде в рази,
-
_clawfinger_
Member
Мав на увазі, що це атрибут який потрібен для відповідного результату, тільки методи досягнення не дуже.leif:не зовсім зрозумів аналогію, бо в армії я не був. але коли в Київ приїхав, просто почав з місцевими тусити, дівчину київську собі завів. це мені 17 років було. через 2 роки — зовсім інша людина, ціну цьому я знаю добре.
-
Scoffer
Member
В Дніпрі швидка щоб їхала годину - нормальна ситуація. До лікарні, до речі, рівно один кілометр.
-
Sanьka
Member
То что привозят тебя в больницу "Привет из 70-х" то вопрос другой, но привозят быстро )))
-
leif
Member
та де там. про осокорки, на жаль, з власного досвіду з моєю матір'ю в 2016му.Sanьka:это какие то приколы с 90-х.