У меня на 420 чифе ни единого. Ну висят внутри лианы-разветвители для ЖФ.260-той, пусть и дальше будут.буде ОК, оце що тільки один 6-пін для відеокарти

У меня на 420 чифе ни единого. Ну висят внутри лианы-разветвители для ЖФ.260-той, пусть и дальше будут.буде ОК, оце що тільки один 6-пін для відеокарти
І мені не подобається, але бюджет - 1000, потрібен проц 1055T і відео 5850, а більше нема на чому зекономити.Не понравились три последних пункта в шапке
Никакого.а какое отношение имеет количество блинов к объему буфера обмена?
він же в комплекті з 460 ватним блоком йде? Такого кулер мастера для стокових частот повинно вистачати, а піднакопить грошей - поміняєMoleX:А корпус за свої гроші в самий раз (просили компактний)
я можу забрати без БЖ за 40уо , а за таку суму я нічого кращого не знайду.він же в комплекті з 460 ватним блоком йде?
http://www.brain.lviv.ua" target="_blankRostyslav777:В якому магазині збираєшся збирати?
судя по последней фотке viewtopic.php?t=14490, расстояние от задней стенки (плохо видно, откуда именно меряли) до посадочного места винчестеров около 29 см, минус углубление в районе плат расширения.Rost:MoleX
http://hotline.ua/tx/xigmatek_asgard_500w_cpc-t45ub-u51" target="_blank
Вот такой поищи. БП 4870 и феном х4 держал без проблем. Да и продать можно БП по нормальной цене.
В шапці написанонафіга 6-ядерний проц
з Києва під замовлення можуть привезти. ( я так брав свою 5870 )де її взяти, а у Львові тим більше
i5-750 будет дороже потому, что мамка на 1156, которая "умеет делать так же", стоит на 70 баксов дороже.ja-vova:Ну основний момент: нафіга 6-ядерний проц![]()
Тим більше, що навіть і750 буде швидший в іграх (хіба клієнт професійний фотограф чи відеооператор).
з Києва під замовлення можуть привезти. ( я так брав свою 5870 )
А наявність уточняли?MoleX вже писав у Брейні + в Дефісі теж є правда тільки Асус. Розетку теж ніхто не закривав,день два почекав і в них в офісі забрав.
Пальцем в небо?i5-750 будет дороже потому, что мамка на 1156, которая "умеет делать так же", стоит на 70 баксов дороже.
напиши нормально, пожалуйстаja-vova:Пальцем в небо?
що за дурне питання, може людині треба, клієнт завжди правийнафіга 6-ядерний проц