Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
leif
Member
імхо Одеса гірше, тому що вона не орієнтована на західного туриста, а орієнтована на наших "успішних бізнесменів і чиновників" в першу чергу, а це породжує особливі викривлення інфраструктури.Sanьka:Сейчас Львов напомнил Адэсу. Цены - оверпрайс, по качеству либо как было, либо хуже.
-
Scoffer
Member
Ну і їдла з доставки в Києві норм, але дорогувато як на мене.
-
leif
Member
Scoffer
я жив на шулявці 4 роки (в КНЕУ там жеж на шулявці вчився), місцин було як мінімум 4 в радіусі 1.5 км від гуртожитку не враховуючи їдалень в копусах і гуртожитках. там жеж КПІ ще поруч, всі студенти, всі голодні
я жив на шулявці 4 роки (в КНЕУ там жеж на шулявці вчився), місцин було як мінімум 4 в радіусі 1.5 км від гуртожитку не враховуючи їдалень в копусах і гуртожитках. там жеж КПІ ще поруч, всі студенти, всі голодні
-
HappyBird
Member
Scoffer
Доставка это прям крайний вариант, да и ничего толкового нет там один фастфуд, хотя мб в больших городах лучше с этим
Доставка это прям крайний вариант, да и ничего толкового нет там один фастфуд, хотя мб в больших городах лучше с этим
-
Scoffer
Member
HappyBird
Маю на увазі конкретно Київ. Там є варіанти з доставкою. Бо в тому ж Дніпрі реально одні просрочені фастфуди. І начебто не сильно маленьке місто.
Маю на увазі конкретно Київ. Там є варіанти з доставкою. Бо в тому ж Дніпрі реально одні просрочені фастфуди. І начебто не сильно маленьке місто.
-
HappyBird
Member
Scoffer
Не, ну если можно заказать борща и пюрешки то это топ
Не, ну если можно заказать борща и пюрешки то это топ
-
Scoffer
Member
HappyBird
Можна-можна
Відправлено через 3 хвилини 16 секунди:
Ось тобі борщі:
https://eda.ua/restorany/korchma-taras- ... egory-2803
і там же пюрешки:
https://eda.ua/restorany/korchma-taras- ... egory-2825
Можна-можна
Відправлено через 3 хвилини 16 секунди:
Ось тобі борщі:
https://eda.ua/restorany/korchma-taras- ... egory-2803
і там же пюрешки:
https://eda.ua/restorany/korchma-taras- ... egory-2825
-
leif
Member
що норм, так це бізнес ланчі в Києві в центрі. я активно користувався всіма цими пропозиціями "перше-друге-і-кампот к-к-комбо" з 12 до 16 години в пристойних місцях, в які я просто так ніколи не заходивHappyBird:Не, ну если можно заказать борща и пюрешки то это топ
-
Grinnie Jax
Member
В Китае доставка еды божественно работает. За 30 минут доставят что угодно откуда угодно, бесплатно. Если крупная сеть типо Dominos Pizza - так вообще через 15 минут звонок в дверь
после этого в Минске заказываю еду и фейспалмлю - последний раз заказывали из "Быстрого Ли", который нам 3 часа лапшу вёз и два раза перепутал дом 
-
Scoffer
Member
Grinnie Jax
В Мінські замовляй з Шеньженя, швидше буде
В Мінські замовляй з Шеньженя, швидше буде
-
Grinnie Jax
Member
Scoffer
да вот я тоже подумал
да вот я тоже подумал
-
Dark-seer
Member
Почти во всех заграничных маках где я был, либо платный туалет, либо код в чеке для входаScoffer:Макдак - мережа безкоштовних туалетів по всьому світу
-
leif
Member
>>"Быстрого Ли"
>>3 часа лапшу вёз
норм неймінг, чого
у Львові вже з'явились "29хв, або бургер у подарунок" і я реально користуюсь багато в чому саме через їхню швидкість (ну і бургери непогані). в 2017 ще такого не було нічого. що завгодно замовиш і сидиш чекаєш 1.5-2 години голодний
>>3 часа лапшу вёз
норм неймінг, чого
у Львові вже з'явились "29хв, або бургер у подарунок" і я реально користуюсь багато в чому саме через їхню швидкість (ну і бургери непогані). в 2017 ще такого не було нічого. що завгодно замовиш і сидиш чекаєш 1.5-2 години голодний
-
Scoffer
Member
Grinnie Jax
Там же у вас в китаях, до речі, водяться елітні бомж-пакети з супами і локшиною, баксів по 5-10. Назву не скажу, бо ієрогліфами читати не навчений
Але на смак краще ніж у нас тут в китайських забігаловках свіжоприготовлені
Там же у вас в китаях, до речі, водяться елітні бомж-пакети з супами і локшиною, баксів по 5-10. Назву не скажу, бо ієрогліфами читати не навчений
-
Grinnie Jax
Member
Да ну нафиг?Dark-seer:Почти во всех заграничных маках где я был, либо платный туалет, либо код в чеке для входа
-
Scoffer
Member
Grinnie Jax
В Україні є з кодом, місцями, не всі. По Європах теж через раз.
Відправлено через 39 секунди:
Dark-seer
Ну так купи мороженку і проходь
В Україні є з кодом, місцями, не всі. По Європах теж через раз.
Відправлено через 39 секунди:
Dark-seer
Ну так купи мороженку і проходь
-
Grinnie Jax
Member
Нас тоже на ржач пробило, когда через 3 часа в домофоне прозвучало "БЫСТРЫЙ Ли"leif:>>"Быстрого Ли"
>>3 часа лапшу вёз
норм неймінг, чого![]()
Самые топовые бич пакеты, что я тут ел, внезапно, не китайские, а японские. Например, Curry Cheese Noodles от Cup Noodles. Офигенно вкусная лапшаScoffer:Там же у вас в китаях, до речі, водяться елітні бомж-пакети з супами і локшиною, баксів по 5-10. Назву не скажу, бо ієрогліфами читати не навчений
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
вот такие: https://www.amazon.com/Nissin-Noodles-E ... B00G15WCI6
-
Dark-seer
Member
Grinnie Jax
Амстердам, Гамбург, Мадрид, Будапешт, Вильнюс, на сколько я помню нигде не было бесплатно. В Украине тоже полно, маков по коду в чеке
Амстердам, Гамбург, Мадрид, Будапешт, Вильнюс, на сколько я помню нигде не было бесплатно. В Украине тоже полно, маков по коду в чеке
-
Grinnie Jax
Member
Во Львове вообще вкусной еды хватает, нам так показалось. Там у вас даже прям паломничество какое-то было за шаурмой из свинины (ливанцы тут, наверное, со скалы прыгнули бы).leif:29хв, або бургер у подарунок
Вот те на. Последний раз в Испании в мак ходил в курортном городке Салоу - так там норм было. Приезжайте в МинскDark-seer:Мадрид
-
Dark-seer
Member
Делали пару раз так, но как правило в крупных туристический городах нет проблем с туалетами даже если платный то обычно 0.5-1евро.хотя 1раз на вокзале не помню где, аж 3евро былScoffer:Ну так купи мороженку і проходь