Тачка не выездная, а кузовщикам по городу нужно привезти авто своим ходом/буксиром.
Прошу помощи
Hells Angels:Azazavr
впаривать америку и расказывать какие они все правильные и по хорошей цене бред ибо по итогу привозки и ремонта получиться дешевле нашего рынка на 3-4к баксов, когда таже европа не битая/топленая и не списанная с эксплуатации и стоит на 2-3к дешевле. Ну и еще до америки добавляется проблемма запчастей и ожидание их доставки.
Це теж ще один з "екстремумів", як і биток з Америки. Ну і треба розуміти, що це зовсім різний підхід до купівлі автомобілів - нове, але лоу-енд, чи намагання на ринку вживаних знайти щось з кращими ТТХ. І навряд ці множини покупців перетинаються.Scoffer:За ціну вбитого америкоса купіть собі краще нового китайця.
18+!!!Scoffer:Нічого подібного. Китайці зараз це не ті китайці що 20 років тому.
Все це саме чули і 10 років назад разом з чермулетами і тому подібним. Особливо про рівень корейців посміхнуло. Може, якраз про тих 20-річних корейців мова?Scoffer:SergN
Нічого подібного. Китайці зараз це не ті китайці що 20 років тому. Вони як мінімум на рівні корейців. Прогрес за ці роки дуже сильний.
Вот поэтому наш народ, обжегшись после кредитного бума в 2007-2008гг. на тех же китайцах, которых тогда нагреблись, уже им очень слабо верит. Что имеет соответствующие последствия в ценообразовании на их продукцию на вторичке.fantomrulezz:И на вторичке потом не будет гигантской потери стоимости, как в случае с любым китайцем.
Если посчитать стоимость владения, т.е. (цена при покупке минус цена при продаже + топливо + расходники + ТО) делить на время владения, то китайцы ни разу не выгоднее корейцев и японцев получаются.
Я просто трішки цікавлюся автівками, щоб розглядати китайавтопром, як автівки. А от корейці, як стартова точка входу - вже досить норм. Про "шик" - то вже твої слова. Ось рейтинг світових автопродажів за виробниками:Scoffer:Ти або сильно недооцінюєш китайців, або сильно переоцінюєш корейців. Корейці - не самий шик автопрому.

Саме так. Я хоча й повністю задоволений своєю "американкою", але це моє останнє придбання з США, забагато нервів при сумнівній економії.SergN:Те ж саме і з автомобілями, якщо від них хоч якесь задоволення хочеш отримати. В цьому тексті я не за "тотал" за Америки виступив, а лише про похід за лоу-ендом нових автівок з салону, в приклад яким наведені китайці, як альтернатива. І добре, що загалом в рейтингу продажів у нас вони майже відсутні.
Ну от саме отакі варіанти, як ти навів, і ваблять з того напряму, оскільки тут таких відносно мало. Відповідно, брак пропозиції визначає ціни. А звичайні *оповозки, як на мене, собі великого сенсу везти звідти, та ще і серйозно вгашеними (якими автоперекупи промишляють) немає.Yaroslav:Саме так. Я хоча й повністю задоволений своєю "американкою", але це моє останнє придбання з США, забагато нервів при сумнівній економії.SergN:Те ж саме і з автомобілями, якщо від них хоч якесь задоволення хочеш отримати. В цьому тексті я не за "тотал" за Америки виступив, а лише про похід за лоу-ендом нових автівок з салону, в приклад яким наведені китайці, як альтернатива. І добре, що загалом в рейтингу продажів у нас вони майже відсутні.
З іншої сторони, якщо не брати до уваги всі ці моменти з доставкою та ремонтом, коли це все пережив та забув, То тепер кожна поїздка на авто це реально кайф та задоволення
Компактний крос з 400+ конячок та 4,5 сек до 100 км/год, крутий та зручний салон - блін ну реально почуваєш себе людиною
![]()
Коли потрібно - це зручне сімейне авто для поїздок з родиною по-магазинам, а коли є настрійще й їдеш сам, то можна й трохи й "похуліганити"
Так у ВАГ добрая часть комплектухи из Китая...так что берущие ВАГ берут "китайца" в каком-то смысле.Scoffer: Я ж не сказав, що гівно ваші тойоти з фольцами, беріть китайців.
митсубися по-малу вливается в концерн рено-ниссан и это тянет их на дно, а ВАГ делает пару миллионов продаж как раз за счет китайского рынка, где китайцы заставили их построить и заводы и клепать комплектуху для всех авто.Або ось, мітсубіся вчисту програє китайцям. Правда?)