фото сделаешь я скажу квадрат или нет))))murzik:Hotspur
Шатуны сидят норм, люфтит всё в сборе. Квадрат ли ? Нужно смотреть, это проблема?
Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
mumu
Member
Сумніваюсь, що каретку можна убити за 2к км, якщо тільки не проїхати цю відстань в водно-піщаній суміші. Люди по 2-3 й більше систем мінять, маючи єдину каретку. Почистити, бо могло щось в середину попасти, піджати, - буде ок.
Та й навіть якщо є невеликий люфт, можна катати, цей вузол відносно важковбиваємий.
Та й навіть якщо є невеликий люфт, можна катати, цей вузол відносно важковбиваємий.
-
WalkMan
Member
murzik
Якщо там, щось типу BB-ES25 то під заміну. Я після 4-ох років теж поміняв, за цей час з лівої сторони наскрізь іржа розїла канавку підшипника.
Якщо там, щось типу BB-ES25 то під заміну. Я після 4-ох років теж поміняв, за цей час з лівої сторони наскрізь іржа розїла канавку підшипника.
-
nukeproof
Member
попустись кЕтайбой, качества там вообще нет, пойди ашан купи в ближайшем ашане и будь счастлив как много ты сэкономилJora_Kornev:спешиалайзед бой не успокоится
идеальная цель для маркетологов.
кЕтайский свет лучший по соотношению цена/качество.
-
murzik
Member
Вел б/у, неизвестно сколько он катался до меня. Нечем снять шатуны/поджать, в сентябре-октябре на ТО поеду.( В Киеве кого посоветуете не далеко от Вокзальная?)mumu:Junior
-
Hotspur
Member
на комбайнеров хорошая мастерская, магазин и все такое. но они не близко к вокзалу https://velokyiv.com/pages/remontmurzik:Вел б/у, неизвестно сколько он катался до меня. Нечем снять шатуны/поджать, в сентябре-октябре на ТО поеду.( В Киеве кого посоветуете не далеко от Вокзальная?)mumu:Junior
-
murzik
Member
У LuminTop C01 стробоскоп нормальный? (см.видео)
в принципе там есть медленное мигание. стробоскоп будет в дневное\вечернее время, т.е в принципе он не будет никому мешать.
в принципе там есть медленное мигание. стробоскоп будет в дневное\вечернее время, т.е в принципе он не будет никому мешать.
-
tw-r
Advanced Member
Той строб тільки для денних покатушок. Вночі від нього сам зайчики ловитимеш і у зустрічних водіїв зникне відчуття відстані до тебе.
Маяк - для зупинок вночі на узбіччі дороги.
Нормальний нічний велостроб - це постійне світло, на яке накладається раз в 5-6 секунд 2-3 швидких більш потужних спалахи. Нормальний велостроб є в Конвоях, наприклад, зпрошивкою драйвера Біскотті
Маяк - для зупинок вночі на узбіччі дороги.
Нормальний нічний велостроб - це постійне світло, на яке накладається раз в 5-6 секунд 2-3 швидких більш потужних спалахи. Нормальний велостроб є в Конвоях, наприклад, зпрошивкою драйвера Біскотті
Последний раз редактировалось tw-r 15.08.2019 21:21, всего редактировалось 1 раз.
-
murzik
Member
є віддомі пристрої які таке вміють?Myp4uk_psx: Нормальний нічний велостроб - це постійне світло, на яке накладається раз в 5-6 секунд 2-3 швидких більш потужних спалахи
-
tw-r
Advanced Member
з дешевих варіантів - Конвой з таким драйвером можна купити. Ну а далі є ліхтарики з кастомізацією, де цей режим можна ввімкнути. Ціна від 25 доларів за такий ліхтарик (Велкам 2 fonarevka.ru або BudgetLightForum.com) За велофари не скажу, крім Мейлана і Люмінтопа нічого нормального не пробував 
-
murzik
Member
-
Hotspur
Member
murzik фотку шатунов и каретки сделай, можно пару
-
murzik
Member
-
Hotspur
Member
старый ход. никто такое не покупает тем более в таких количествах. у меня есть статистика по велосипедам (один офф дилер одной довольно известной марки) - после 2008 все довольно плохо с дорогими и средне дорогими моделями, спад в 3-5 раз. и в 2010-2013 не дошли до уровня 2008. а сейчас ниже уровня 2013. а к ашанам никто такой свет не беретmurzik:новый маркетинговый ход
-
tw-r
Advanced Member
Hotspur
яким боком продажі велосипедів до продажі аксесуарів
? після 2008 стали масово везти по-сірому і б/в з Європи, причому будь-якої вартості.
Ясно, що офіціали виживають за рахунок дурних цін на сервіс. Якщо я купив неофіційно за $600 велосипед, який коштує в офіціала $1300, то можу купити фару за $100 у офіціала (я ідіот або мені горить) або купити за $40 те саме у сірих чи в Китаї.
яким боком продажі велосипедів до продажі аксесуарів
Ясно, що офіціали виживають за рахунок дурних цін на сервіс. Якщо я купив неофіційно за $600 велосипед, який коштує в офіціала $1300, то можу купити фару за $100 у офіціала (я ідіот або мені горить) або купити за $40 те саме у сірих чи в Китаї.
-
Hotspur
Member
Myp4uk_psx не, статистика не врет. они же дома свои фоксы не ремонтируют 
-
murzik
Member
Myp4uk_psx
Ну если человек купил евро вело бляху за 10к даже, основной аргумент - цена, то навряд ли он купит в розетке фару за 3700. Имхо... Люди разные...
Ну если человек купил евро вело бляху за 10к даже, основной аргумент - цена, то навряд ли он купит в розетке фару за 3700. Имхо... Люди разные...
-
Hotspur
Member
дорогой вел, дороже 2000 очень специфичен в обслуживании, даже шоссер. никто такое дома не разбирает если сам не механик. банально карбоновые шатуны пережмешь или рульmurzik:Myp4uk_psx
-
tw-r
Advanced Member
murzik нормальний велосипед від $400 починається. Б/в брати за таку ціну - то можна натрапити на простий майже новий або на середніх компонентах в хорошому стані. А за 3000 грн - то тільки під реставрацію
показати веломеханіку нормальному і дізнатись скільки "зекономив"
-
nukeproof
Member
Смотрю я сайт этого Феникса - мне их продукция очень сомнительно выглядит, эдакий китайстайл с закосом под США.murzik:Ха, что за мажоры купили столько фар по 4к? Или это новый маркетинговый ход?
Отправлено спустя 32 секунды:
От 500 у.е. всегда был если брендовая базовая модель новый.Myp4uk_psx:велосипед від $400
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
Нижняя калька с https://princetontec.com/product/swerve/ только без интеллектуальных паттернов мигания.murzik:Какую взять?
В любом случае два ярких диода лучше чем один так что если только из этих двух то нижнюю.