Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Sterkh
Member

murzik
Жодного разу не застали за тим.
Можливо, що живе у квартирі з самого малечку і не має природної "конкуренції" за лоток та зайчика)
sanya555
Member

Sterkh
Я как то засветил слоника ультрафиолетовым фонариком :lol: жесть, страшно в руки брать после этого
murzik
Member

sanya555
Главное в своей комнате не светить
viperest1
Member

:gigi: ультрафіолетового фонарика дякувати Богу не маю :D :D :D
murzik
Member

Приніс мишу :D не впустили) поклав біля дверей і мявкав з яскравими очима і явно в збудженому стані
винесли на двір разом з мишею в зубах, де згодом собака спугнула кота а кошеня сперло цей харч і слава Богу :laugh:
спойлер
Изображение
п.с: а потім на руки ласки мурчання облизування ... потрібно бути обережним з тваринами.
viperest1
Member

murzik
Уважуха :super: .
Мій мабуть нашугався б миші :gigi: . Відвіз з дітьми свого кота до батьків. Там 2 кітки ( одна недавно вродила, а інша :censoured: :gigi: якраз десь має родити десь) і мій олень хоч я його до них не пускав підхопив бліх ( добре, що хоч не тріпер :lol: ) . Бліх вивів, але все одно він якийсь засмучений тепер ходить :shuffle: , ну і своїх яїкен через тиждень півтора позбудеться.
murzik
Member

viperest1
наш в ошийнику антиблохастому, вже рік нема. а від кліщів доводиться 1 раз в 2 місяці мазати засобами. теж замучений після них 1 день. хоча наврядче ошийник так довго діятиме ... там на 3 місяці здається, напевно це засіб від бліх і кліщів.
viperest1
Member

murzik
Я своєму каплі на голову капав, щоб здохли. Нашийник є, но видно вже пора міняти.
Сьогодні в тирі своїй скотиняці виграв іграшку м'яку, буде мати що товкти :lol: :lol: :lol:
murzik
Member

Трішки кота вам, який любить гороховий суп, смажені кабачки, вінігрет і мяяяяясо :D в сирому вигляді і "призирає" сосиски :laugh:
П.с: і веселка
спойлер
Изображение
Изображение
Тут явно краще спати, ніж в квартирі
спойлер
Изображение
viperest1
Member

murzik
Класс :gigi:
murzik
Member

:D клавиатуру нужно коту купить.
Или мне :D ведь самое удобное место для поспать. Зачем кровать и лежаки :-P
Muttabor
Member

murzik
Чтобы не ущемлять ни чьи права, я просто поставил рядом с компьютером дополнительный стульчик с мягкой подушкой...
спойлер
IMG_20180613_190921.jpg
Adamantium
Ghost

Кошка "колонка" :gigi:
спойлер
IMG_20190614_191616.jpg
murzik
Member

Интересные у вас экземпляры :)
Muttabor
Мой всегда на руки просится, вернее он не спрашивает :D прыгнул и всё - спать. Но попробовать с дополнительным стулом можно.
А вот так я смотрю кино :laugh:
Вложения
IMG_20190904_224651.jpg
marran
Member

murzik, хера ж себе у тебя клавиатура стёртая! Ты что, секретарём работаешь?))) Или в шутерах фитнессом занимаешься: только и делаешь, что бегаешь и приседаешь (ctrl и shift пипец какие стёртые!) :gigi:
murzik
Member

marran
А стіл типу норм :lol: біля голови кошака шар фарби відсутній :laugh:
Vader
Member

Вот так мой пассажир своим задом помагает вентиляции в корпусе))+15градусов по железу)
Вложения
IMG_20190809_001915.jpg
murzik
Member

Vader
Коту антистатический ошейник нужен :idea:
П.с: о температуре серьезно?
Dark-seer
Member

Vader
пухлый ленивец :gigi:
Vader
Member

murzik:Vader
Коту антистатический ошейник нужен :idea:
П.с: о температуре серьезно?
Ну да))Он жопой закрывает основной выдув 140мм вентилятора...в простое особо не влияет..Вообще животные любят когда прохладно,а этот товарищ в жару,ложит свой зад на горячий воздух...и полностью сим действом удовлетворен... :gigi:
p.s кейс и так продувается плохо,а с такими приколами вообще туго...благо,что кот редко посещает это место..
Ответить