Ничёсе. Такой чип можно совать в мобильные рабочие станции.энергопотребление видеокарты составляет 50 Вт
Последние статьи и обзоры
Новости
AMD Radeon Pro WX 3200: недорогой ускоритель для CAD-приложений
-
Grinnie Jax
Member
Предлагаю обсудить AMD Radeon Pro WX 3200: недорогой ускоритель для CAD-приложений
-
Grimstroke
Member
Чините.благодаря ??? она обходится без дополнительного
-
dead_rat
Member
На фоне последних ценовых тенденций, прочитав «недорогой ускоритель» я ожидал сумму в 499, а в итоге всего 199.
Неужто у АМД осталось немного совести?
Неужто у АМД осталось немного совести?
-
Polaris
Member
Сразу встал вопрос, если воткнуть как вторую карту она сможет обрабатывать cad приложения, а основная карта игры?
-
Scoffer
Member
А CAD-проги знають про цей прискорювач?)
99.(9)% CAD'ів на CUDA писані.
-
Izraphail
Member
Scoffer:А CAD-проги знають про цей прискорювач?)
-
Scoffer
Member
Izraphail
Сам ти фейспалм. Відкрий системні вимоги кадів і подивись. Куда виникла за пару років до опенцл, і про-софт кинулись писати на ній. Історично.
Сам ти фейспалм. Відкрий системні вимоги кадів і подивись. Куда виникла за пару років до опенцл, і про-софт кинулись писати на ній. Історично.
-
Softas
Member
Izraphail:Scoffer:А CAD-проги знають про цей прискорювач?)
-
WhiteFallen
Member
Любопытная проф карта, тем паче за 200 баксов - насколько знаю, все проф карты люто дорогие =)
-
Izraphail
Member
ну ок, смотрим..Scoffer:Izraphail
- спойлер
- AutoCAD 2020
Operating System: Microsoft Windows 10 (64-bit only), 8.1 (64-bit only), or 7 SP1 (64-bit only)
Processor: 2.5 GHz (3+ GHz recommended)
Memory: 8 GB (16GB recommended)
Disk space: 6.0 GB
Display: 1920 x 1080 resolution with True Color
Bricscad
Operating systems:
Windows 10 or higher (32 and 64 bits)
Windows 8 or higher (32 and 64 bits)
Windows 7 (32 and 64 bits)
Windows Vista with Service Pack 2 or later (all editions except Starter Edition)
Windows Server 2008 R2
Windows Server 2008 with Service Pack 2 or later
Mac OSX 10.10 or higher
Ubuntu 14.04 or higher (*)
openSUSE (*)
Fedora (*)
Solid works
Processor: 3.3 GHz or higher clock speed
Operating System: Windows 10 64-bit
Memory: 32GB (16GB minimum)
Hard Drive: Solid State Drive (SSD), maintaining at least 20GB free space
Graphics Card:
NVIDIA Quadro P600 (entry level), P1000/2000 (mid-range) or P4000 (high-end)
AMD Radeon Pro WX 3100 (entry level), WX 4100 (mid-range) or WX 5100 (high-end)
NOTE: See graphics card section below for more detail
Internet Connection: High speed broadband connection for downloading service packs
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Еще один Очень! инжЫнер?Softas:
-
dendenis82
Member
Да, сможет. Но за двести баксов её заменит 1070 б\у. Так на ней еще играть можно и рендерить трассировку.Polaris:Сразу встал вопрос, если воткнуть как вторую карту она сможет обрабатывать cad приложения, а основная карта игры?
У WX 3200 очень узкое призвание: рендерить 3D вьюпорт.
Как владелец 1066 и vega56 сообщаю, что CUDA предпочтительней для большинства моих приложений, начиная от Marvelous Designer заканчивая Blender.
-
Scoffer
Member
Izraphail
Продовжуй
https://forums.autodesk.com/t5/autocad- ... -p/8710697
В автокаді радеони через сраку працюють. І то тому що епл вимагала щоб працювали хоч якось, а то їхні робочі станції не такі і робочі виходили.
Продовжуй
В автокаді радеони через сраку працюють. І то тому що епл вимагала щоб працювали хоч якось, а то їхні робочі станції не такі і робочі виходили.
-
Izraphail
Member
А еще там есть жалобы и на невидииScoffer:Izraphail
Продовжуй
-
Misanthrop
Member
Сказали бы вы это Apple когда они проектировали Mac Pro может и одумались бы. А теперь обанкротятся выпустив такую дорогущую махину без CUDAScoffer:А CAD-проги знають про цей прискорювач?)
-
77sss
Member
Softas:Izraphail:
-
Dikr
Member
Я за автокад не скажу, але у SolidWorks слабший Pro WX 3100 працює на ура.Scoffer:
Ще трохи не забув, у Siemens NX - WX 5100 працює як кулемет. И "Катя" - теж без особливих проблем. (CATIA)
-
valeraaa
Member
не успели интеля свою карту выпустить как амд уже тырит дизайн
-
odessitmws
Member
Rx550 это ты?
-
GrimReaperUA
Junior
Звісно, просто ти налаштовуєш якою картою опрацьовувати кад програму, а якою гру. От тільки якщо ти зібрався моделити в 3д макс, блендер і їм подібних то вона тобі не треба, мені rx 588 вистачає, а до того gtx780 вистачало. Щодо cad-програм то, то мені і вище названих відях вистачало/вистачає для роботи в solidworks. Я там моделі різні 3d форми для відливки з бетону, чавуну, гіпсу. Тобто я роблю модель котру потім чпу станок вирізає. Так от, на профкарті можга увімкнути відображення матеріалів, тіней, все красивенько відбиває світло в ріалтайм, але знаєш, чпу станку пофіг на твої текстурки і матеріалі в солідворкс. То ж, для нескладних збірок (це коли модель складається з кількох частин) на 20-30 елементів вистачить і ігрової карти нормального рівня. Он на роботі на компі стоїть rx574, і в ігри пограт сь поки станок робить і замоделити без глюків в солідворкс вистачає. Профкарта на нескладних задачах не більше як понти, а для складних... Знаєш, якщо ти будеш робити дуже складні моделі в соліді, з симуляціями і всім подібним то тобі і дорога карта не буде бити по карману при купівлі.Polaris:Сразу встал вопрос, если воткнуть как вторую карту она сможет обрабатывать cad приложения, а основная карта игры?
Думаю що ця, запропонована карта від амд за 200 баксів, мало кому реально от потрібна. Це щось на кшталт того, що, якщо не вистачатиме ігрової карти і буде підлагувати, то цей варіант врятує.
-
August
Member
Del.