Kакую музыку вы сейчас слушаете?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Знайшов в мережі цікавий хіп-хап укр колектив, зацініть, файно качає:)

пирожок с малиной
Member

fleshgod apocalypse - the fall of asterion
Smurniy
Member

Delfin4ick:Знайшов в мережі цікавий хіп-хап укр колектив, зацініть, файно качає:)
Перші слова, що я почув "ти зустрічалася з ним, а я дивився на тебе" одразу спонукали мене вимкнути та прочистити вуха. Художня цінність текстів дуже близька до тексту Акина, який "співаю що бачу". Вставки англійською не зовсім зрозумілі стилістично, якщо це український хіп-хоп.
Піду мабуть Девіда Дреймана послухаю, там хоч тексти не про пубертатні хвилювання. :laugh:
Delfin4ick
Member

Smurniy: Перші слова, що я почув "ти зустрічалася з ним, а я дивився на тебе" одразу спонукали мене вимкнути та прочистити вуха. Художня цінність текстів дуже близька до тексту Акина, який "співаю що бачу". Вставки англійською не зовсім зрозумілі стилістично, якщо це український хіп-хоп.
Піду мабуть Девіда Дреймана послухаю, там хоч тексти не про пубертатні хвилювання. :laugh:
Та це їх ранні треки для відпочинку "під пивко".
Хочеш змісту - набери в ютуб Аромотерапія, там є що послухати, повір) Волинська хіп-хап банда рулить! А грузитися "типу філософською" маячньою жидівського пшеко-масона, щось немає ніякого настрою, повір :gigi:
Smurniy
Member

Мені вся культура чорної музики ніколи не заходила. Єдиний білий репер - це Емінем... ну може ще Оксімірон.
Дуже мудро єврея Дреймана записувати в масони, але при цьому бути прихильником нигга стайл музік.
Доречі, я колись кажу одному типа реперку, а ти в курсі звідки цей стайл пішов? Так він мені про якихось растаманів почав плести, про Ямайку (хіп-хоп Карл). А коли я йому сказав що хіп-хоп це музика афроамериканців (на початку), а тільки потім вона поширилася на інші слої, то він хотів кидатися на мене за неправду, як йому здавалося. :laugh: :lol:
Феном Феномыч
Member

Smurniy
Мне тоже не заходит, но пяток трэков у каждого из имён можно найти
Smurniy:хотів кидатися на мене за неправду,
Это по нашему, по нефонатски :gigi:
Smurniy
Member

О_о, ласкающий слух думчик :laugh: Tiamat, Lake of tears, Paradise lost - всё было отслушано в их золотые дни... Сейчас немного не то. Кто-то распался, кто-то свернул с пути...
KorbenDalass ник бы я исправил. Безграмотно, потому что.
Феном Феномыч: Это по нашему, по нефонатски :gigi:
Ну тот случай был не очень весёлым, потому что защитник ямайских родоначальников рэп-культуры случайно подскользнулся и упал раза три, сломав себе нос и разбив губы в мясо. В июне 18го года такой гололёд был, ужас. :laugh: :lol:
Prescott
Member

Pale Blue Eyes
Schiller
Очень классная электроника :up:
Феном Феномыч
Member

Smurniy:июне 18го года такой гололёд был, ужас
:laugh:
Hedake
Member

:super:
Вложения
Screenshot_2019-05-04-18-26-47-449_com.spotify.music.png
SERGBILL
Member

Заморочился историей различных музыкальных стилей, слушаю первоистоки, так сказать, первые записи, альбомы в определённых жанрах, записи, которые можно классифицировать как протожанр, иногда первая записанная вещь в определённом жанре (протожанре) моложе самого жанра на 10+ лет, как, например, первые 3 альбома Black Sabbath, являющиеся в значительной степени протодумом, опередили появление жанра Doom Metal на 16 лет, интересно ведь :)
SoundSX
Member

DM Galaxy - Our Weapons Ft.Q'Aila (Abandoned Remix)
Juzt
Member

выбирали песню на первый танец, из всего незаезженного выбор пал на божью кару :laugh:
Godsmack - Under Your Scars

а дальше понеслось по старой :super:
I Stand Alone
I Am
Sick Of Life
пирожок с малиной
Member

Juzt:выбирали песню на первый танец, из всего незаезженного выбор пал на божью кару :laugh:
Godsmack - Under Your Scars

а дальше понеслось по старой :super:
I Stand Alone
I Am
Sick Of Life
straight out of line настольгичная, использовалась в титрах принца
Juzt
Member

пирожок с малиной
с принца как раз i stand alone запомнилась)
marran
Member

Какого ещё принца, парни?
alexvvv
Member

marran:Какого ещё принца, парни?
персії
Metroa
Member

Gary Moore - Still Got The Blues
Ответить