Последние статьи и обзоры
Новости
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Scoffer
Member
Або як в 80х сильно збільшиться термін актуальності платформи. Скільки там років спектрум випускався без жодних змін? 10? А клони і того більше.
От тільки це категорично не вигідно виробникам, бо на прикладі тих же 80х всі ті популярні виробники таки загнулись
Bloody_Justice
Немає ніякої конкуренції, це все казки. Конкуренція в умовах олігополії і без того дуже примарна штука, а коли один з конкурентів в 5-10 раз відстає по продажам за іншого так зовсім не існує.
А якщо ще згадати, що голови обох компаній - родичі...
Отправлено спустя 6 минут 53 секунды:
Я вже висказував непопулярну у місцевих форумчан ідею, що найкращим для покупця розвитком подій було б банкруцтво АМД з подальним продажем більш сильному гравцю на ринку електроніки або деребаном інтела і нвідії на частини силами антимонополістів. Бо антимономольні закони є і таки працюють, рано чи пізно, а антиолігопольних чомусь не вигадали.
От тільки це категорично не вигідно виробникам, бо на прикладі тих же 80х всі ті популярні виробники таки загнулись
Bloody_Justice
Немає ніякої конкуренції, це все казки. Конкуренція в умовах олігополії і без того дуже примарна штука, а коли один з конкурентів в 5-10 раз відстає по продажам за іншого так зовсім не існує.
А якщо ще згадати, що голови обох компаній - родичі...
Отправлено спустя 6 минут 53 секунды:
Я вже висказував непопулярну у місцевих форумчан ідею, що найкращим для покупця розвитком подій було б банкруцтво АМД з подальним продажем більш сильному гравцю на ринку електроніки або деребаном інтела і нвідії на частини силами антимонополістів. Бо антимономольні закони є і таки працюють, рано чи пізно, а антиолігопольних чомусь не вигадали.
-
Bloody_Justice
Member
Scoffer
Олігополія конкуренцію між уже присутніми гравцями не виключає.
Про родичів я не чув, може там ті азіати всі між собою родичі.
І ти все-таки мусиш погодитись, що крах Червоних нічого хорошого рядовим споживачам не принесе.
Отправлено спустя 2 минуты 9 секунд:
І які це такі на ринку є сильні гравці, щоб їм продався АМД у випадку краху?
Олігополія конкуренцію між уже присутніми гравцями не виключає.
Про родичів я не чув, може там ті азіати всі між собою родичі.
І ти все-таки мусиш погодитись, що крах Червоних нічого хорошого рядовим споживачам не принесе.
Отправлено спустя 2 минуты 9 секунд:
І які це такі на ринку є сильні гравці, щоб їм продався АМД у випадку краху?
-
Scoffer
Member
Bloody_Justice
Валом їх. Техас інструментс, броадком, квалком якщо брати тільки штати. І ще з десяток японокорейськоєвропи. А китайці під таке діло можуть і нових компаній наклепати
Валом їх. Техас інструментс, броадком, квалком якщо брати тільки штати. І ще з десяток японокорейськоєвропи. А китайці під таке діло можуть і нових компаній наклепати
-
Bloody_Justice
Member
Scoffer
Ну ок, лопнули/продались - що далі? Новий власник вливає ресурси, займаючи втрачений шмат ринка - та ж олігополія. Не вливає ресурси, розбирають усе на патенти, як Моторолу, - маєм монополію НВ. Ти справді думаєш, шо антимонопольщики щось зможуть заподіяти у такому випадку? Я дуже сумніваюся.
Ну ок, лопнули/продались - що далі? Новий власник вливає ресурси, займаючи втрачений шмат ринка - та ж олігополія. Не вливає ресурси, розбирають усе на патенти, як Моторолу, - маєм монополію НВ. Ти справді думаєш, шо антимонопольщики щось зможуть заподіяти у такому випадку? Я дуже сумніваюся.
-
Scoffer
Member
Bloody_Justice
І чим ця ситуація гірша за нинішню коли АМД випускає аналог 2080 за ціною 2080? Щось не видно профіту для споживача.
І чим ця ситуація гірша за нинішню коли АМД випускає аналог 2080 за ціною 2080? Щось не видно профіту для споживача.
-
Bloody_Justice
Member
Scoffer
Ну все-таки це утримує Зелених від ще більшого підвищення цін. Стимулює швидший випуск нових генерацій адапторів, нехай навіть вони несуть сумнівні "інновації". Зменшує ризик ще якихось схем пригноблення юзерів, як-от яблучні гальмувалки для старіших моделей продукції. І тд і тп. Корочше, звичайнісінька економіка, 7 клас середньої школи. Чомусь всіх дивує, що Червоні випустили аналог 2080, по схожій ціні. Лол. На то вони і карти одної категорії. Все у світі ринкової економіки саме так і влаштовано.
Ну все-таки це утримує Зелених від ще більшого підвищення цін. Стимулює швидший випуск нових генерацій адапторів, нехай навіть вони несуть сумнівні "інновації". Зменшує ризик ще якихось схем пригноблення юзерів, як-от яблучні гальмувалки для старіших моделей продукції. І тд і тп. Корочше, звичайнісінька економіка, 7 клас середньої школи. Чомусь всіх дивує, що Червоні випустили аналог 2080, по схожій ціні. Лол. На то вони і карти одної категорії. Все у світі ринкової економіки саме так і влаштовано.
-
Scoffer
Member
Bloody_Justice
Ага, утримує 2080ti на старті коштувала дорожче за 1080ti, котра в свою чергу дорожче за 980ti.
Не працює твоя теорія. Нвідія ставить ціни які хоче, амд слідом підганяє (підвищує) на свої відеокарти, часто ще й більше ніж треба. Навіщо в таких умовах потрібна амд в упор не бачу.
Нові покоління відеокарт з новими "корисними" технологіями і без АМД будуть штампувати щороку інакше ринок перенасититься а виробник скопититься.
Ага, утримує 2080ti на старті коштувала дорожче за 1080ti, котра в свою чергу дорожче за 980ti.
Не працює твоя теорія. Нвідія ставить ціни які хоче, амд слідом підганяє (підвищує) на свої відеокарти, часто ще й більше ніж треба. Навіщо в таких умовах потрібна амд в упор не бачу.
Нові покоління відеокарт з новими "корисними" технологіями і без АМД будуть штампувати щороку інакше ринок перенасититься а виробник скопититься.
Последний раз редактировалось Scoffer 08.03.2019 00:07, всего редактировалось 1 раз.
-
Sanьka
Member
А я беру то что лучше здесь и сейчас. И чхать я хотел на то что кто то сейчас не может.Bloody_Justice:Scoffer
Мене цікавить конкуренція. Як рушій прогресу. Тому я підтримую АМД. Якби все було зеркально навпаки, у долях ринку, - підтримував би Зелених.
Вот меня называют синим нефонатом, а ведь процов АМД у меня раза в 3 больше было с 2002 года, когда купил первый ПК.
Когда могли - брал амд. А сейчас пусть идут лесом со своими пингами и фризами.
Ахах. А вспомнить Рузены когда Интолы 8 серии только вышли.Scoffer:Навіщо в таких умовах потрібна амд в упор не бачу.
Блин я брал свой 8700к в 1месяце 18 года. Спустя несколько месяцев после анонса.
И цена на 8700к была всего на 1000грн выше чем на Рузены 1700х.
АМД добрая решила сдоить лошков , а потом когда поняла что те процы совсем не конкуренты, сбросила цену почти вдвое.
Кстати с ФХ была та же фигня и дикий оверпрайс.
Добрая АМД....ага
А ты включи логику.Bloody_Justice:що крах Червоних нічого хорошого рядовим споживачам не принесе.
Играет сильный и слабый. У обоих патенты. Но по сути только сильный диктует условия. И мы получаем монополию.
Если патенты передать другому сильному, получится хотя бы 2 игрока. Это лучше чем один.
Так что если амд скопытится и ее выкупит какой то Самсунг и т.п. то выиграют все.
Я уже писал выше, такого падения ГПУ не было ещё никогда. Жаль АТИ, что с ней сделали неудачники
-
Феном Феномыч
Member
Чё сразу банкроты, было 35%. Конечно надо шевелится, и цена завышена, даже на бу. Ну какой аналог 1060 можно взять за 100 от урасных, даже сейчас
-
Bloody_Justice
Member
Scoffer
Ну ти все про топ клас, котрий не для всіх. Якби не було Червонозадих, то ціни на найбільш затребувані та масові картки середнього сегменту були б іншими. Та й динаміка зростання на топ-клас була би іншою. Наївно думати, що було б навіть так як зараз є, при монополізмі Зелених. Подивіться в історію, до чого приводили монополізми в тих чи інших галузях.
Sanьka
Ну ти все про топ клас, котрий не для всіх. Якби не було Червонозадих, то ціни на найбільш затребувані та масові картки середнього сегменту були б іншими. Та й динаміка зростання на топ-клас була би іншою. Наївно думати, що було б навіть так як зараз є, при монополізмі Зелених. Подивіться в історію, до чого приводили монополізми в тих чи інших галузях.
Sanьka
Яким чином?Так что если амд скопытится и ее выкупит какой то Самсунг и т.п. то выиграют все.
Тут згоден. Якось поворушив стопку журналів Чіп за середину 2000-х, то навернулась скупа сльоза.Жаль АТИ, что с ней сделали неудачники
Ні. Ринкова економіка працює не так. Скачай підручник і подивися, якшо мені не віриш.Играет сильный и слабый. У обоих патенты. Но по сути только сильный диктует условия. И мы получаем монополию.
-
Феном Феномыч
Member
https://korrespondent.net/amp/4073316/
Никогда не ссортесь с коллегами
Никогда не ссортесь с коллегами
-
Sanьka
Member
Конечно не так.Bloody_Justice:і. Ринкова економіка працює не так
18% доли АМД мне приснилось, как и цены на РТХ.
Был бы это сильный игрок, было бы иначе.
В принципе когда то и АМД могла и даже 51% у нее было (да да именной столько).
Но сейчас сдулась и только тянет резину. Место того что бы дать вожжи тому кто сможет.
-
Sanьka
Member
-
_SerGe_
Member
19% в амд прибуток 1,45млрд
81% в новідії прибуток 2,2 млрд
81% в новідії прибуток 2,2 млрд
-
Sanьka
Member
ага всей амд вместе с процами._SerGe_:19% в амд прибуток 1,45млрд
Так то приплюсуй к НВ тогда и заработок Интела. то бы понять на какой днище АМД.
-
leif
Member
-
Sanьka
Member
Мне кажется это потому что основной "прайд" фанатов АМД
leif
по этому можно сказать вручка +/- как и была.
_SerGe_
Ты хоть понимаешь что НВидия по выручке больше чем вся АМД (Процы, видики, серваки) вместе взятые?
https://www.ixbt.com/news/2018/07/26/do ... na-53.html
как можно быть таким тютей то бы не протичать новость до конца и понять что это за 1.7
К примеру интел за квартал получил в неск раз больше чем амд за весь год
Дада, никто не берет Интел, все за АМД
Но на форуме в тренде топить за неудачников, тогда плюсики ставят
а еще круче топить за неудачников, но сидеть на нормальных Интел и НВидия
leif
по этому можно сказать вручка +/- как и была.
_SerGe_
Ты хоть понимаешь что НВидия по выручке больше чем вся АМД (Процы, видики, серваки) вместе взятые?
https://www.ixbt.com/news/2018/07/26/do ... na-53.html
как можно быть таким тютей то бы не протичать новость до конца и понять что это за 1.7
К примеру интел за квартал получил в неск раз больше чем амд за весь год
https://www.ixbt.com/news/2018/07/27/intel-15-82.htmlКомпания Intel опубликовала отчет за второй квартал 2019 года. За отчетный период производитель получил рекордный доход 17,0 млрд долларов,
Дада, никто не берет Интел, все за АМД
Но на форуме в тренде топить за неудачников, тогда плюсики ставят
а еще круче топить за неудачников, но сидеть на нормальных Интел и НВидия
-
YAYA
Member
зайшов у тему і аж прозрів від того як горять пердаки синьо-зелених нефанатів в них прямо аж "манічка" опустити "неудачників". Десь я таке зустрічав: ах да, на форумах БМВ і рисовозок, особливо цікаво коли нефонати останніх починають сперечатися хто круче.
-
Sanьka
Member
и сам притом боманулYAYA:зайшов у тему і аж прозрів від того як горять пердаки синьо-зелених нефанатів
Но тебе не тут надо быть, там новость ...точнее слух о том что АМД когда то что то выпустит под названием Нави (очередной ГКН конечно)
Теперь ты можешь ждать дальше
-
YAYA
Member
Да мені якось пофіг. Я не комп'юторний фанат, абсолютно. Просто смішно читати зі сторони як поливають помиями один одного нефонати та компанії які вони підтримують. Об'єктивності як правило тут чекати годі. До речі, це не тільки в комп'юторних темах, тому я недаремно згадав автотему як приклад.Sanьka:и сам притом боманулYAYA:зайшов у тему і аж прозрів від того як горять пердаки синьо-зелених нефанатів
П.С. Я за здорову конкуренцію і свободу вибору, а не поклонінню ідолам які створєю суспільство https://www.youtube.com/watch?v=2D0eVnkNsyk
Отправлено спустя 4 минуты 25 секунд:
Та в мене є 3 ноута, 2 на інтел, 1 на амд для роботи з офісом і ось думаю купити консоль щоб порубитись в п'ятницю вечерком з друзями під пивко, нічого не чекаю і не чекав. Так що звичка нефаната записувати опонента відразу в протилежний зручний йому лагер тут мимоSanьka: Но тебе не тут надо быть, там новость ...точнее слух о том что АМД когда то что то выпустит под названием Нави (очередной ГКН конечно)
Теперь ты можешь ждать дальше