да носталгия была,вот решил и поиграть.артмани то я над одной игрой издевался.nochnik89:Bloody_Justice
я его спецом держу ) работает прекрасно . Нет рекламы и неимоверно быстро включается .
okypant
sasha76
Бордерлендс и артмани . как давно это было ))
Последние статьи и обзоры
Новости
А что у вас на рабочем столе? (Меряемся скринами)
-
sasha76
Member
-
Bloody_Justice
Member
Васильович
nochnik89
Якось у другана записували диск за допомогою Неро 6. Все чітко. Хоча я зара юзаю фрішний CDBURNERXP, там теж все чітко. Але швидкодія і доступність 13-річного Неро мене все одно приємно здивувала.
nochnik89
Якось у другана записували диск за допомогою Неро 6. Все чітко. Хоча я зара юзаю фрішний CDBURNERXP, там теж все чітко. Але швидкодія і доступність 13-річного Неро мене все одно приємно здивувала.
-
nochnik89
Member
Bloody_Justice
Вот так совпадение ! я тоже юзаю неро .Каждый день .
записываю диски с исследованиями пациентам ))
Вот так совпадение ! я тоже юзаю неро .Каждый день .
записываю диски с исследованиями пациентам ))
-
Bloody_Justice
Member
nochnik89
А яку версію?
Отправлено спустя 5 часов 41 минуту 39 секунд:
А от мій ноутбучний стіл. На ПК те ж саме, тільки Full HD.
А яку версію?
Отправлено спустя 5 часов 41 минуту 39 секунд:
А от мій ноутбучний стіл. На ПК те ж саме, тільки Full HD.
- спойлер
-
freedom2686
HWBOT OC Team
Bloody_Justice
А чому б просто не винести іконку "Мій комп'ютер", а не робити для нього ярлик?
А чому б просто не винести іконку "Мій комп'ютер", а не робити для нього ярлик?
-
Bloody_Justice
Member
freedom2686
А що це змінить? Мені просто треба швидкий доступ до файлової системи.
Тим більше у Він10 я навіть не знаю де взяти ту іконку. По-дефолту тільки Кошик на столі після встановлення ОС. А цей ярлик я просто витягнув десь із глибин меню Пуск і користуюся собі.
А що це змінить? Мені просто треба швидкий доступ до файлової системи.
Тим більше у Він10 я навіть не знаю де взяти ту іконку. По-дефолту тільки Кошик на столі після встановлення ОС. А цей ярлик я просто витягнув десь із глибин меню Пуск і користуюся собі.
Последний раз редактировалось Bloody_Justice 06.02.2019 20:58, всего редактировалось 2 раза.
-
Trinity
Member
freedom2686
Вы думаете в windows 10 это легко? на такое способны только специально обученые люди
Вы думаете в windows 10 это легко? на такое способны только специально обученые люди
-
Bloody_Justice
Member
Во-во.)) Я ше ж не досяг такого крутого рівня. Це й сертифікат певно треба мати спеціальний...Trinity:freedom2686
-
Juzt
Member
там на панелі задач, в дефолті, є значок "проводник"Bloody_Justice:А що це змінить? Мені просто треба швидкий доступ до файлової системи.
-
freedom2686
HWBOT OC Team
-
Bloody_Justice
Member
freedom2686
Ого! Дякую! Я навіть ніколи не лазив в тому розділі налаштувань. Тепер Галактика лежатиме у моїх ніг...
Ого! Дякую! Я навіть ніколи не лазив в тому розділі налаштувань. Тепер Галактика лежатиме у моїх ніг...
-
jimbo
Member
потом такие вот и бегают с рассказами про плохие ОС. Дальше вкл/выкл/интернет/игратб не заглядывают)Bloody_Justice: Я навіть ніколи не лазив в тому розділі налаштувань.
-
sergiiua
HWBOT OC Team
На работе:
-
жека бц
Junior
Мой рабочий стол.Он у меня уже давно.С винды на винду кочует
- спойлер
-
Bloody_Justice
Member
Якщо ти вже зовсім не кмітливий, то я недарма виділив курсивом слово "розділі". Бо мався на увазі конкретний розділ із оформляшками. Який мені до сих пір на @ не падав. А з компуктерами у мене повний порядок, так що не треба тут.jimbo:потом такие вот и бегают с рассказами про плохие ОС. Дальше вкл/выкл/интернет/игратб не заглядывают)Bloody_Justice: Я навіть ніколи не лазив в тому розділі налаштувань.
Отправлено спустя 7 минут 38 секунд:
жека бц
То таки Опера чи ФайрФокс?
-
жека бц
Junior
Мне опера ближе а дети юзают лису
-
GrayWolf
Junior
Мій робочий стіл. Забагато всього, потрібно викидати лишнє. Але так звик за багато років користування...
- спойлер
-
Crossbow
Member
-
Злой Ворон
Member
Десктоп привязан к профилю MS, кочует от компьютера к компьютеру
- спойлер
-
GrayWolf
Junior
Crossbow
Теж люблю мінімалізм. Але ніяк не вдається все повикидати. Старий вже, консервативний став...
Теж люблю мінімалізм. Але ніяк не вдається все повикидати. Старий вже, консервативний став...
А як прив'язується? І що саме? Тільки фон, чи щось ще?Злой Ворон:Десктоп привязан к профилю MS, кочует от компьютера к компьютеру
- спойлер
- 01cff3460c84c1720949505d71dac751.jpg