Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Crossbow: а ! ещё пришла мысль в голову!
Может автору, взять велик на планетарке ? ;)
чому? та і норм великів на планетарці за 6к не знаходить (вірніше - взагалі не має, одні шосейні) . тільки велоБляхи по 2-3к
для мішків буде ашан. новий вел чисто для жопокатання.
планетарка там же мало передач, я дрищ і не витягну на планетарці під горку. може новий велик мені так вподобАється шо продам органи чи в секс індустрію подамся шоб купити норм агрегат.
Последний раз редактировалось murzik 27.01.2019 12:46, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

murzik:
Crossbow: чи в секс індустрію подамся шоб купити норм агрегат.
В качестве кого ?Купи евробляху и не парься ,есть немецкие велики Bulls или KTM ,недорогие и качественные модели с Европы .Если новый с магазина ,то это нужно брать по сезонным скидкам ,обычно до нового года ,а так весной цены на них космос .
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.01.2019 12:53, всего редактировалось 1 раз.
viperest1
Member

snapdragon999
А потім розтаможка за бляху :gigi:
snapdragon999
Member

viperest1:snapdragon999
А потім розтаможка за бляху :gigi:
Тогда китаец типа Сrosser
Hotspur
Member

snapdragon999:
murzik:
В качестве кого ?Купи евробляху и не парься ,есть немецкие велики Bulls или KTM ,недорогие и качественные модели с Европы .Если новый с магазина ,то это нужно брать по сезонным скидкам ,обычно до нового года ,а так весной цены на них космос .
там нормальное идет от 500 долларов что далеко за бюждетом
viperest1
Member

snapdragon999
Потрібно робити як я - сину взяв алюмінієва рама, перекидки алівіо, вилка рок шокс ( яку я замалював чорною фарбою, щоб гірше виглядала і не вкрали малому транспорт :D ) і написи було аж занадто чітко видно, поставив багажник і крила. Дитина радіє і я інколи користуюсь теж :). Сам буду брати лише і тільки Cannondale ( спочатку хотів Ghost, но в канонд. довічна гарантія на раму :super: ) гроші вроді і є, но завжди вилазить якийсь форсмажор і покупка переноситься :gigi: . Но я такий - або беру те що хочу, або чекаю, компромісу нема. Це все суто моя думка ;)
Hotspur
Member

mumu:Так мішки зараз по 25 кг здебільшого, на що й розраховані середньостатистичні велосипедні багажники. Якщо кріплення під багажник з заводу є - можна брати. І немає різниці, якої конструкції рама. в походи дехто з таким грузом їздить.
Головне, щоб багажник кріпився безпосередньо притискаючись до рами, а не через втулку, вже неодноразово бачив, як ламались навіть з легкими туристичними баулами. У друга на найнері спиці лопались від навантаження, але з рамою все ок.
интересно, а спицы нормальные 2мм были или гоночные утонченные ?

Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
viperest1 Треки посмотри и Мериду. Какондейлы страдают своими стандартами рулевой и кареток, что при ремонте выходит в дикую головную боль
mumu
Member

Hotspur
Нормальні, але і посилені якісь ставив. Дійшли висновку, що треба більшу кількість, тому він пересів назад на 26". Велосипед - мтв ТРЕК 29", точну модель не пам’ятаю, не базова. Але він їздить періодично з дуже важким баулом (барахло на туристичну групу з продуктами)

Якщо дешево і сердито - шукати сітібайк на алівіо/деоре(але деоре там часто стоять часів мамонта). Там і рама міцна жорстка. Комплектуючі від мтв. Тільки колеса вузькуваті для пісчаних грунтів, якщо в такі грунти сильно не лізти - дуже ок варіант.
Hotspur
Member

mumu очень странно, 2мм и больше обычно рвет из за неправильной спицовки или от сильных ударов типа метрового дропа не техничного. хотя если у него 28 спиц а не 32 то вполне себе. читал человека с похожими проблемами, вылетали постоянно и спереди и сзади, сзади больше, половину сменил по итогу, он плюнул, купил колеса на 36 спиц, больше никаких проблем :shuffle:
mumu
Member

Hotspur
у нього баул (велосумка) дуже важка періодично(більше 25кг точно + він ±80кг), рвало тільки на задньому колесі. Ніяких дропів, погані дороги онлі.
36 спиць. Але так як густина кріплень спиць до обода менша порівняно з 26" + більша довжина спиць, ось вони і не витримували. Просверлити отвори у втулці, щоб збільшити кількість спиць, не було місця, там і так все плотно.
Я також катав деколи з 20+кг баулом, спиць у мене не рвало, але от задня втулка навпіл(дефолтна до бергамонт ревокс 29"). не знаю, то брак виробника чи навантаження.
Hotspur
Member

mumu:Hotspur
у нього баул (велосумка) дуже важка періодично(більше 25кг точно + він ±80кг), рвало тільки на задньому колесі. Ніяких дропів, погані дороги онлі.
36 спиць. Але так як густина кріплень спиць до обода менша порівняно з 26" + більша довжина спиць, ось вони і не витримували. Просверлити отвори у втулці, щоб збільшити кількість спиць, не було місця, там і так все плотно.
Я також катав деколи з 20+кг баулом, спиць у мене не рвало, але от задня втулка навпіл(дефолтна до бергамонт ревокс 29"). не знаю, то брак виробника чи навантаження.
ну 25+80 не так много. может еще обод был паскудный ? у большинства ободов ограничение 100-110 если они не для АМ Ендуро и ДХ
murzik
Member

на двухподвесах катают :weep:
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=aLxMFDHZ568
Crossbow
Member

murzik:на двухподвесах катают :weep:
спойлер
да , душевные видосы у Сан Саныча )) Много смотрел видосов с его покатушками :beer:

Отправлено спустя 42 минуты 33 секунды:
и вот в качестве "справки" -- канал Дмитрия. Вполне умные вещи говорит и главное доходчиво.
В частности дал ссылку на "технологии в Раме велика".
Hotspur
Member

murzik:на двухподвесах катают :weep:
спойлер
его обслуживать дорого

Отправлено спустя 41 секунду:
Crossbow да, велолаб очень полезный канал, сам его смотрю

Отправлено спустя 2 минуты 24 секунды:
1 что то очень дешевый, вживую смотреть надо, так брать нельзя
2 торгуйся и смотреть у механика перед покупкой
murzik
Member

Hotspur:
1 что то очень дешевый, вживую смотреть надо, так брать нельзя
в Ивано Франковск не поеду точно.
Serg2112
Member

Если есть ашан, то как я и писал, поставить 2 хороших обода и 2 вибрейка шимано аливио, это решит трэбл с тормозами, по желания обвес шимано торней и для мешков будет счастье, а для прогулок купить хороший вел
murzik
Member

на ашане не удобно ездить. скорее всего потому что он подростковый. Вместо чинить ашан думал купить евробляху за 3к, пообщавшись тут уже поднял планку до 6к, и вполне хотелось бы купить тот Юкон. В ашане сломаны все системы, сломаны манетки, сломаны переключатели, трещетка крутится в холостую (нет движения велосипеда если крутить педали), тормозов нет, только ручки, вилка заклинена. Покрышки сношены (11 лет все таки), обода с трещинами, спицы неотрегулированы, погнуты некоторые. Думаю любой евробляхоВел за 3к будет лучше чем это.
Sphinx
Member

viperest1
ЕМНИП, пожизненная гарантия - не означает гарантию навсегда. Это гарантия на жизненный цикл вещи, на который дается гарантия. А продолжительность жизненного цикла производитель может укать любую. У кадейла, насколько я знаю, жизненный цикл на рамы - 5 лет. Если интересно - у Орбеа (испанцы) тоже пожизненная гарантия, но сколько это в годах уже не в курсе.
viperest1
Member

Sphinx
Я теж чув про 5 років, потрібно буде уточнити ;)
Стосовно Obrea то в нас в Стрию чол має апарати жесть, но ціни там від 1000-1300 $.

Отправлено спустя 6 минут 16 секунд:
Тих вже немає, но появилось повно Cube по адекватних цінах
спойлер
http://velo-life.com.ua/index.php?route ... =34&page=2
Отправлено спустя 2 минуты 51 секунду:
Хочу ось такий :
спойлер
https://veloplaneta.com.ua/velosiped-29 ... bon-5-2019

Но це поки плани ;), бо дуже багато палиць в колеса....
Ответить