Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

yupi
полно. 903, 403/703, 603, 305, pro, rival 650, mamba wireless, lancehead
MaxA
Member

DuckRider:полно. 903, 403/703, 603, 305, pro, rival 650, mamba wireless, lancehead
Думаю, речь шла о количестве производителей.
DuckRider
Member

MaxA
как будто у нас много нормальных производителей :D Всё сводится к тройке разор/лога/сс и плюс удачные модели других компаний. Тут как бы те, кто вкладывают деньги в развитие технологий, сотрудничают с пиксартом и другими - те и впереди, у остальных банально нет технологий
Freem-freem
Member

MaxA:Куда тебе еще мыши?
Оставить панику :D оказывается что-то пошло не так и заказ неактивен, посмотрел обзор на данную мышь и там столько претензий, что к качеству сборки (люфты кнопок), что к лазерному сенсору в комплекте, который даром не нужен, что отмел сию дурацкую затею.

Мой Basilisk мне пока больше всех нравится, даже вот пару макросов настроил (никогда таким не занимался), макросами правда это не сильно назовешь, просто теперь открытие cmd и пинг определенного ресурса у меня занимает секунду, немного автоматизировал себе работу.
Хотя интерес появился настроить какой-то макрос убирающий отдачу оружия в играх или что-то такого плана, видал для Fortnite такое есть, но я с пол года его не запускал, быть может для Starcraft что-то настрою, типа дозаказа войск...
Xray999
Member

Freem-freem:интерес появился настроить какой-то макрос убирающий отдачу оружия в играх или что-то такого плана
З цим найкраще справляється макроси в мишках Logitech. Можна навіть написати щоб після першого пострілу віддачу гасило сильно, після другого слабше, після третього ще слабше а далі однаково. У Logitech безмежні можливості написання макросів. Можливості макросів A4Tech і близько не стояли. А макроси Razer, Roccat , та інших іменитих виробників мишок - абсолютно безкорисні, хіба шо світюльками управляти.[/quote]
Последний раз редактировалось Xray999 05.01.2019 00:00, всего редактировалось 1 раз.
Freem-freem
Member

Xray999
А есть какие-то мануалы? Интересно было бы попробовать, есть же G603\403, хотя я не представляю как их задействовать на простой мышке без доп.кнопок.
Xray999
Member

Freem-freem:интерес появился настроить какой-то макрос убирающий отдачу оружия в играх или что-то такого плана
З цим найкраще справляється макроси в мишках Logitech. Можна навіть написати щоб після першого пострілу віддачу гасило сильно, після другого слабше, після третього ще слабше а далі однаково. У Logitech безмежні можливості написання макросів. Можливості макросів A4Tech і близько не стояли.А макроси Razer, Roccat , та інших іменитих виробників мишок - абсолютно безкорисні, хіба шо світюльками управляти
belykholeh
Member

Так за макроси , віддачу зменшує і інші не знаю як в пабг і фронтіер , а в кс го якщо ліцензія куплена , а не піратка можна бан отримати. Ще є миші де додаткову кнопку нажимаєш і йде не 1 а 3 патрони. Воно оказалось на практиці менш влучно і ефективно , але теж за це бан.
Xray999
Member

Freem-freem:Xray999
А есть какие-то мануалы? Интересно было бы попробовать, есть же G603\403
В софті для Logitech є редактор макросів. Макроси пишуться на мові програмування "Lua". Я не парився з вивченням мови а просто знайшов на забугорному форумі вже готові макроси для БФ4. А потім вже прорсто міняючи параметри та затримки адаптував під різну зброю.
belykholeh:Ще є миші де додаткову кнопку нажимаєш і йде не 1 а 3 патрони. Воно оказалось на практиці менш влучно і ефективно , але теж за це бан.
Це A4Tech, на скыльки знаю у всіх іграх античітингові системи блокують іхній софт. А Logitech ніхто вже дуже давно не блокує.
DuckRider
Member

Идите пиво пейте, игры - это не ваше, раз заговорили о макросах
Trinity
Member

Какая из мышей лучше:
HyperX Pulsefire FPS (HX-MC001A/AS) за 900 грн (сенсор 3310)
или
Epicgear Morpha X за 1000 грн (сенсор 3360)
или
Dream Machines DM1 Pro за 1000 грн (сенсор 3310)

Интересует больше качество сборки, пластика (чтобы не затерся и не блестел) , долговечность.
Смущает, что у хайпера появились разные модели, а в чем отличия не указано.
1. (HX-MC001A/EE)
2. (HX-MC001A/EM)
3. (HX-MC001A/AS)
Mike88
Member

Господа, спасибо всем за советы, купил Logitech G403 - мышь просто отпад) :beer:
Xray999
Member

DuckRider:Идите пиво пейте, игры - это не ваше, раз заговорили о макросах
Я просто відповів на питання - найкраща мишка в плані макросів це Logitech. У всьому останньому вони теж найкращі (залежить від моделі), але декілька років тому вони це зрозуміли і задрали ціни на свої мишки. Зараз у мене Roccat EMP, тобто звісно ніяких макросів :) Але кращої мишки ніж моя стара G400 , я так відчуваю у мене вже не буде. І це зовсім не із-за макросів. Просто у неї молнієносно швидкий клік і дуже удобні бокові кнопки.
У Roccat EMP лише розмір мені більше підходить, бо долоня довжелезна у мене 21см. А у всьому останньому небо і земля, не на користь ЕМР. Ход ЛКМ просто жахливо довгий порівняно з G400, та ще і бокові кнопки знаходяться не під великим пальцем а вище нього - це жахливо для онлайн шутерів. Але до любої какульки можна привикнути і я поки шо змирився. Хоча G400 користувався 6 років і вона досі чудово робить, лише глайди зовсім зносилися.
Последний раз редактировалось Xray999 05.01.2019 12:42, всего редактировалось 1 раз.
iwojima
Member

Xray999:Але кращої мишки ніж моя стара G400 , я так відчуваю у мене вже не буде.
Все можливо, Logitech G MX518, відновили легенду :)
Xray999
Member

iwojima:
Xray999:Але кращої мишки ніж моя стара G400 , я так відчуваю у мене вже не буде.
Все можливо, Logitech G MX518, відновили легенду :)
Практично один в один як моя старушка G400 :) ...їй би ще сенсор 3360 - 3310
iwojima
Member

Xray999: Практично один в один як моя старушка G400 :) ...їй би ще сенсор 3360 - 3310
Hero це сенсор Logitech на рівні 3360-3366 ;)
yupi
Member

Xray999:їй би ще сенсор 3360 - 3310
После Roccat Kone Pure Military с сенсором 3310, я разницы на Logitech G603 с сенсором Hero не вижу вообще нигде :)
Freem-freem
Member

yupi
А я ощутил, как-то точнее чтоли ощущается.
falcongrig
Member

Freem-freem
Видимо, в этом и заключаются особенности реализации сенсоров у конкретных производителей, с разницей в обвязке и софте.
Я при переходе с 3310 на 3360 (Rival 300 - 310) улучшений не заметил. Даже наоборот, иногда кажется, что появилась небольшая акселерация.
Ответить