нормально так буде не вистачати (як спитали така і відповідьsuper37:вопрос а на сколько в играх будет не хватать 1070 если взять LG 27UK650-W
для 4к бажано мінімум 2080\1080ті.
нормально так буде не вистачати (як спитали така і відповідьsuper37:вопрос а на сколько в играх будет не хватать 1070 если взять LG 27UK650-W
Наслышан, что многим попадаются битые пиксели. Хочется за ограниченную денежную сумму получить желаемое, но это только к серым поставщикам. А это не всегда надежные люди и возможность возврата.Alexey1977:Dorsai
у них всех одна проблема - битые пиксели и неравномерность подсветки, это касается любого монитора.
покупать по возможности только с проверкой и возвратом.
Дякую за посилання, але це для мене велика ціна. Да і той товар в них закінчився.leif:Dorsai:я купив свій pg279q влітку 2017го — засвіти мінімальні, битих пікселів не було, брав в кен.юа. мій друг купив собі також цей асус у грудні 2018го — і так само мінімальні засвіти і відсутність битих пікселів. але перевіряти звичайно бажано
спочатку сильно, потім ніби то звикаєш і перестаєш помічати більшість часу. але іноді знову помічаєш і такий:Dorsai:На сколько вообще такой дефект бросается в глаза на мониторах с таким разрешением?
Шикарний монік, але і ціна не мала. І для ігор згодиться, якшо не мережеві шутери.papkasasha:Подскажите Dell U3415W норм монитор,ищу на замену своему asus pb278
Если по скорости такой как мой то устраивает полностью,хочу поменять из-за диагоналиXray999:Шикарний монік, але і ціна не мала. І для ігор згодиться, якшо не мережеві шутери.papkasasha:Подскажите Dell U3415W норм монитор,ищу на замену своему asus pb278
Сам на нього задивляюся - Color Support --- 1.07 billion colors. Якби не 60 Гц. то мабудь би взяв.papkasasha:Если по скорости такой как мой то устраивает полностью,хочу поменять из-за диагоналиXray999: Шикарний монік, але і ціна не мала. І для ігор згодиться, якшо не мережеві шутери.
надо 144?Xray999:Сам на нього задивляюся - Color Support --- 1.07 billion colors. Якби не 60 Гц. то мабудь би взяв.papkasasha: Если по скорости такой как мой то устраивает полностью,хочу поменять из-за диагонали
Ну хоть 120 би бажано. В основному граю онлайн "Battlefield 4" та "WW3". Якби не був заядлим фанатом БФ, то звісно не було би так критично.papkasasha:надо 144?
Как купите - черканите, так же смотрел на эту модель.super37:начитавшись и насмотревшись я остановился на Монитор 27" AOC Q2790PQU/BT, думаю его и моя 1070 вывезет да и по отзывам вроде как неплохой
Монитор наверное хороший, но такое увеличение бюджета я сейчас не потяну.fuksa:zeroed
попробуйте прожать бюджет до уровня хотя бы AOC AG271QG, монитор вы же не несколько лет покупаете, вам понравится