AMD Athlon 200GE против Intel Pentium G4560. Тестирование бюджетных процессоров

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Alessander:Я так розумію, що ти дуже далека від цього питання людина. Бо інакше знав би, що оновлення ніяким чином не впливають на стійкість ОС до нових вірусів, і Пєтя покосив як раз фірми, де адміни усе виставили на авто увірувавши в розумних дядєй з майкрософт.
Да вам учить еще нужно и учиться. у МС давно были готовы и выпущены заплатки от Пети и подобного ПО. Кто поставил (кажется полгода были выпущены как) - не пострадал. И такие заплатки не только от Пети были. Так, что у вас только мнение без зананий.

Alessander: В мене, особисто не було жодного випадку зараження і тим більш втрати якоїсь інформації.
Я ни разу не прыгал на парашюте, значить такие прыжки невозможны в принципе. Я же пишу, у вас мнение, но нет знаний и опыта.
Alessander:А, ну все зрозуміло, пішло заперечування очевидних фактів :facepalm:
Т.е. в гугл вы не полезли, что бы не менять своего мнения? Правильно. Чем меньше такие люди знают, тем больше можно заработать остальным. Главное, не дай бог такой человек начальником будет. Ссылки привести конечно вы в свою правоту забыли, а про вирусы, может и пасутся у вас стадом, но вы не в курсе :)
Alessander
Member

Alexsandr:у МС давно были готовы и выпущены заплатки от Пети и подобного ПО. Кто поставил (кажется полгода были выпущены как) - не пострадал.
:lol:
Передай мої співчуття своєму адміну (теперішніму або майбутньому) і що він має повне право на надбавку за роботу з неповноцінними.
Упаси боже від таких розумах, краще вже мої совки :facepalm:
Alexsandr
Member

Атака, основной целью которой было распространение шифровальщика файлов Petya.A использовала сетевую уязвимость MS17-010...
Я с доброты душевной дам вам почитать на досуге https://secretmag.ru/trends/whatsup/ot- ... eichas.htm А то у вас знания стремятся к нулю про патчи, у вас все только на опыте и только так, а всего мира с его опытом не существут. Гонору много, а толку меньше шерсти клока.
И еще немного, ну так, а вдруг читать умеете.
http://internetua.com/dolya-windows-10- ... tsya-k-60- Игры пишите, тормозят, то то-то пользователи слепые.
GoToHell
пес Патрон

Alexsandr
Alessander

идите в личку помоями поливаться, надоело
Alessander
Member

Alexsandr:Я с доброты душевной дам вам почитать на досуге
Слідувати савєтам козломордих, які цей вірус придумали та запустили це звісно круто - ти перевершив сам себе :lol:
Але через віддаленість від реалій та повну відсутність досвіду адміністратора ти не зрозумів головної речі - наведені тобою бажествєнниє абнавлєнія просто закривають лазівки (які, до речі, мали б бути закриті за замовчуванням, хоча це можна зробити вручну, без оновлень взагалі) по розповсюдженню вірусу локальною мережею з ВЖЕ ЗАРАЖЕНОГО ПК, і ніяким чином не протидіють первинному зараженню. А саме зараження відбувалося через людську тупість, бо люди власноруч запускали файли з невідомих джерел або тикали на посилання, а також через бовдурів адмінів, які й досі використовують РЕКОМЕНДОВАНИЙ Майкрософтом Аутлук або його аналоги, які без розбору завантажують усе сміття на комп або сервер!
Також левова частка заражень пришла через... чтоявіжу - ОНОВЛЕННЯ Медок (тобто бухгалтери як раз слідували рекомендаціям тобі подібних пустозвонів), що дуже часто призводило до шифрування даних на компі главбуха, який частенько (з відомих причин) взагалі відокремлений від мережі.

Отправлено спустя 5 минут 2 секунды:
Alexsandr:http://internetua.com/dolya-windows-10- ... tsya-k-60- Игры пишите, тормозят, то то-то пользователи слепые.
Я чогось так одразу і подумав, що коли ти писав про десятку, яка давно перевершила сімку, то мав на увазі дані із стім :lol:
Ну, а що іще дітям потрібно окрім погратися на компі?! Злой я, прізнаю, ніпачто абідєл рібьонка.
Alexsandr
Member

[quote="Alessander"][/quote]
В общем я последую просьбам людей, не засырать тему ибо у вас синдром есть один (не напишу какой). неизвестные источники были известными и даже с подписями. удачи в других местах доказывать, что есть только ваш личный опыт и он всегда прав
Alessander
Member

Alexsandr
спойлер
Пачітай надасугє що дорослі дяді пишуть, а то й справді підцепиш якусь вірусятину на свій всігдавоврімяабнавльонний віндавс10, мамка ременяки влупить ;)
Reinmar
Member

Alessander: На пробу був взятий NUC на 2/4 і5, і достатньо відкрити браузер з десятком закладок, середньої складності Ексель табличку та перегляд картинок, щоб навантажити ЦП на максимум.
Бред какой-то. Имею 4560, запускаю любые вкладки, программы, ОС с ССД грузиться за секунды. Мало того, я играю на нем в паре с хорошей картой во ВСЕ топовые игры. Какие нафиг подвисания в екселе? Кому вы рассказываете? Причем этот "пенек" быстрее моего старого верного 4 ядерного Phenom 955 Black Edition, а он далеко не мусор даже сейчас. На работе селерон 1840. вот там может и подвиснуть в ексле что-то, но не в простой таблице,а при 5-10 окнах и открытом документе, которые влючает огромную выгрузку данных с ссылками на внутренние листы.
o_O
Member

Татишо, якось 30 років без цього жили, а тепер виявилося, що невимикні оновлення, раптом, стали палєзнимі...
Любий девайс, підімкнений до інтернета/мережі може стати жертвою хакерів, відповідно софт і ОС має бути "up to date", але під виглядом оновлень часто пропихують якесь побічне лайно, аля реклама/телеметрія/100500-ий редизайн/урізання фіч/попапи. Виробники мобілок і роутерів взагалі забивають величезний болт на все (економія + спецслужби у захваті, гугл і китайці тирять інфу аж гай шумить). Якщо у тебе ретро ПК за надійним фаєрволом (або взагалі відімкнений), можеш там хоч Win 95 ганять з Office 97, плюс поставить на шлюзі https://github.com/tenox7/wrp/ і браузити сайт під Netscape :gigi:
Volosaty
Member

o_O: плюс поставить на шлюз
Due to a recent migration of the whole Internet to SSL/HTTPS, WRP is currently pretty much useless
:dontknow:

Сімку оновлення безпеки ламали (є один комп, який легше блокірнути і вирубити оновлення, ніж все переставляти). Офіційний ключ, активація, всі дєла.
Десятка валилася від антиспектру/мелтдауна та, яка апалася з 7/8. Якщо на той же ящик поставити десятку начисто, все тип-топ. Там іноді і 1607 не могла апнутися на новіші білди.
Alessander
Member

Reinmar:Бред какой-то: Имею 4560, запускаю любые вкладки, программы, ОС с ССД грузиться за секунды. Мало того, я играю на нем в паре с хорошей картой во ВСЕ топовые игры...
Чим би дитя не гралося, аби не плакало :lol:
Хоча, якщо після брєд какойта поставити двокрапку замість крапки, то я повністю погоджуюся
o_O:Любий девайс, підімкнений до інтернета/мережі може стати жертвою хакерів, відповідно софт і ОС має бути "up to date", але під виглядом оновлень часто пропихують якесь побічне лайно, аля реклама/телеметрія/100500-ий редизайн/урізання фіч/попапи. Виробники мобілок і роутерів взагалі забивають величезний болт на все (економія + спецслужби у захваті, гугл і китайці тирять інфу аж гай шумить). Якщо у тебе ретро ПК за надійним фаєрволом (або взагалі відімкнений), можеш там хоч Win 95 ганять з Office 97, плюс поставить на шлюзі https://github.com/tenox7/wrp/ і браузити сайт під Netscape :gigi:
І як я раніше без таких "порад" обходився, уманіпрілажу :think:
Reinmar
Member

Alessander:
Reinmar:Бред какой-то: Имею 4560, запускаю любые вкладки, программы, ОС с ССД грузиться за секунды. Мало того, я играю на нем в паре с хорошей картой во ВСЕ топовые игры...
Чим би дитя не гралося, аби не плакало :lol:
Хоча, якщо після брєд какойта поставити двокрапку замість крапки, то я повністю погоджуюся
o_O:Любий девайс, підімкнений до інтернета/мережі може стати жертвою хакерів, відповідно софт і ОС має бути "up to date", але під виглядом оновлень часто пропихують якесь побічне лайно, аля реклама/телеметрія/100500-ий редизайн/урізання фіч/попапи. Виробники мобілок і роутерів взагалі забивають величезний болт на все (економія + спецслужби у захваті, гугл і китайці тирять інфу аж гай шумить). Якщо у тебе ретро ПК за надійним фаєрволом (або взагалі відімкнений), можеш там хоч Win 95 ганять з Office 97, плюс поставить на шлюзі https://github.com/tenox7/wrp/ і браузити сайт під Netscape :gigi:
І як я раніше без таких "порад" обходився, уманіпрілажу :think:
Давайте без образ, я різко висловився,але ось прямо зараз пограв на 4560 в бф1. И відкрито овери в файрфоксі. Що не так? Які ваші аргументи , тому що по вашому проц вже повинен плавитися якщо тільки по ярлику гри клікнув) Так це мінімум серед Інтел проців для ігр на сьогодні.Але він працює. А ви про то,такі машини для офісу. А що ж тоді робити з селеронами,атлонами, старими 2,3,4 ядерними машинами 5-7 річної давнини? Викинути одразу?
Alessander
Member

Reinmar:Давайте без образ, я різко висловився,але ось прямо зараз пограв на 4560 в бф1. И відкрито овери в файрфоксі. Що не так? Які ваші аргументи , тому що по вашому проц вже повинен плавитися якщо тільки по ярлику гри клікнув) Так це мінімум серед Інтел проців для ігр на сьогодні.Але він працює. А ви про то,такі машини для офісу. А що ж тоді робити з селеронами,атлонами, старими 2,3,4 ядерними машинами 5-7 річної давнини? Викинути одразу?
По-перше, тут йдеться про ЦП для офісу, а не для ігор, а це зовсім інші умови використання. Вище, я чітко описав умови, в яких продуктивності вже недостатньо. По-друге, в мене є NUC на 2/4 і5 та 4-ядерний Phenom, і в навантажених умовах другий виглядає навіть краще (не виключно, що через тротлінг, який властивий процесорам Інтел в тісних умовах). Іноді буває корисно прочитати хоча б декілька попередніх повідомлень, а не одразу палитися на чомусь типу "мой пень тащіт фсьо".
Старі ПК, я завжди задарма віддаю різним дитячим установам, це набагато дешевше, ніж катувати співробітників селеронами.
Феном Феномыч
Member

Alessander:катувати співробітників селеронами.
:lol: точно. Работа должна быть комфортной и быстрой.
Reinmar
Member

Alessander:По-друге, в мене є NUC на 2/4 і5 та 4-ядерний Phenom, і в навантажених умовах другий виглядає навіть краще (не виключно, що через тротлінг, який властивий процесорам Інтел в тісних умовах). Іноді буває корисно прочитати хоча б декілька попередніх повідомлень, а не одразу палитися на чомусь типу "мой пень тащіт фсьо".
До чого тут "тащить всьо"? І я як раз таки й писав,що змінив 4 ядерний phenom Black Edition на 4560. В мультімедійно-офісному викорисанні різниці немає, тому що і феном "всьо тащил",а вот в іграх краще відсотків на 30-40%, при цьому холодний й більш енергоефективний. Як може він бути краще, якщо я бачу,що був гірше. Проц легенда,але нові технології - це нові технології. Може бути ви це виводите з якіхось спец тестів, що рисують в синтитиці "міць" феному,аде в реалі це не так
tvojemale
Member

Reinmar:змінив 4 ядерний phenom Black Edition на 4560.
Аналогічна історія, три роки тому змінив 955 фен на и3 6100 (по суті чуток швидший гіперпень) брав як тимчасову затичку, але...
Виявилось що для всього вистачає, 10ка з браузерами і офісами працює швидко і бездоганно, з того часу пройшов багато нових ігр,
і в баттлу5 побігав, і Асассін Одісея і Форзу хорайзен4 катаю :)
спойлер
Вложение bfvob_2018_09_04_21_39_56_095.jpg больше недоступно
ACOdyssey_2018_11_14_00_30_33_067.jpg
Forza Horizon 4 Demo 22.09.2018 22_58_54.png
Alexsandr
Member

Reinmar: Давайте без образ, я різко висловився,але ось прямо зараз пограв на 4560 в бф1. И відкрито овери в файрфоксі. Що не так? Які ваші аргументи

Не обращайте внимания. У него есть свое правильное мнение и неправильное. Он не дочитывает тех ссылок, что сам дает, а свой опыт переносит в статус абсолютного.
12val12
Junior

тут мне
viewtopic.php?f=23&t=202253&start=20
утверждали что "Процессорная часть у 220GE действительно в два раза экономней чем у G4560"
я же говорю что примерно одинаково
Из результатов вижу тоже

Лично у меня не было ни того не другого но G3258 работал на 4.0 Ггц при 1.08 Вольт
тогда как райзеноподобьные процы достигают этой частоты при 1.35 вольт ..
acm_fan
HWBOT OC Team

Показатель производительности не только частота (выбранные Вами 4 ГГц).
point77
Member

вот они, золотые камни офисных компуктеров)) 1с просто улетит в космос, молчу уже про мс ворд)) :rotate:
кстати для компактных систем под мультимедиа тоже очень гуд
правда наступление аднроид тв боксов за меньшие деньги ставит под сомнение сборку ПК для "фильмы музычка" :rotate:
Ответить