Alexsandr:Я с доброты душевной дам вам почитать на досуге
Слідувати савєтам козломордих, які цей вірус придумали та запустили це звісно круто - ти перевершив сам себе
Але через віддаленість від реалій та повну відсутність досвіду адміністратора ти не зрозумів головної речі - наведені тобою бажествєнниє абнавлєнія просто закривають лазівки (які, до речі, мали б бути закриті за замовчуванням, хоча це можна зробити вручну, без оновлень взагалі) по розповсюдженню вірусу локальною мережею з ВЖЕ ЗАРАЖЕНОГО ПК, і ніяким чином не протидіють первинному зараженню. А саме зараження відбувалося через людську тупість, бо люди власноруч запускали файли з невідомих джерел або тикали на посилання, а також через бовдурів адмінів, які й досі використовують РЕКОМЕНДОВАНИЙ Майкрософтом Аутлук або його аналоги, які без розбору завантажують усе сміття на комп або сервер!
Також левова частка заражень пришла через... чтоявіжу - ОНОВЛЕННЯ Медок (тобто бухгалтери як раз слідували рекомендаціям тобі подібних пустозвонів), що дуже часто призводило до шифрування даних на компі главбуха, який частенько (з відомих причин) взагалі відокремлений від мережі.
Отправлено спустя 5 минут 2 секунды:
Я чогось так одразу і подумав, що коли ти писав про десятку, яка давно перевершила сімку, то мав на увазі дані із стім
Ну, а що іще дітям потрібно окрім погратися на компі?! Злой я, прізнаю, ніпачто абідєл рібьонка.