Майнинг - заставь комп работать!

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Dzen914
Не переживай ,у меня есть чем заняться )
TheBlackFox
Ключ уже был, помогли старые дрова
souvenirUA
Member

Кто понял что будет из себя представлять мастернода эфира с обновлением каспера? А то в сети очень мало информации. Это будет отдельно pos (мастерноды по 32 эфира) и отдельно pow майнинг? Или это будет гибридный майнинг, где для запуска PoWa нужна будет мастернода?
ARomanA
Member

Coinotron у всех отвалился ?
Omelya
Member

b_andriy:Эх вспомнил это время прошлого года когда 14*1063 давали примерно 35-45$ в сутку :weep:
souvenirUA:
b_andriy:Эх вспомнил это время прошлого года когда 14*1063 давали примерно 35-45$ в сутку :weep:
спойлер
Изображение

Ех... я згадав 2012-2013 рік коли я заробляв по 1000-2000доларів в місяць, а в сезон літом по 3-4К в міс....ото були часи :( мені ваш майнінг нафіг не нужний був...
а щас 300уе в міс...революція гідності однако
Вивод: привикайте до нових :mad: жостких :mad: умов життя, не стройте іллюзій, що шара буде вечно.
TheBlackFox
Member

Omelya
Та вроде из нас решили лепить витрину Европы, правда когда оно там будет непонятно.

Шо думаете? Эфир отскочит?
Kronus
Member

TheBlackFox: Та вроде из нас решили лепить витрину Европы, правда когда оно там будет непонятно.
Скорей, отхожее место. И у у них это хорошо получается.
panitive
Member

кто подскажет с чем связано https://radikal.ru/lfp/d.radikal.ru/d10 ... 0t.jpg/htm ?, написало такое на 4х фермах с рх 470 , фаил подкачки везде 30к-50к , драйвера сносил , проблема не ушла

Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
может нужно винду переустановить ? помогло - eres 0 , но как не странно на других фермах работает все как и работало
TheBlackFox
Member

panitive
Объём видеопамяти?
panitive
Member

4гб , занято 3гб должно все работать , другие фермы работают
TheBlackFox
Member

panitive
Что то много сообщений об отвалах карт с небольшим объёмом видеопамяти. Надо покопать на эту тему.
Omelya
Member

TheBlackFox:Omelya
Та вроде из нас решили лепить витрину Европы, правда когда оно там будет непонятно.

Вітрина? де ви таке почули? :) Параша європи!!! :rotate: Уже в Криму люди кажуть добре що у нас такого бардака менше. і це правда. у мене батько їздить кожен рік в крим на відпочинок в Алушту до хороших знайомих. Ці знайомі теж до нас приїзжають. Раньше ціни на продукти були у нас дешевше в два раза. в цьому году рівні ціни. а зп і пенсії більше, особенно бюджетніки в виграші. пенсії 5000грн не менше в переводі на наші. бензін і соляра ДО 20грн за літр. газ ніхто не ставить.
А це вони приїхали в жовтні до батька в гості, пішли в кабак бухать, то кажуть нікуясобі - у вас бухать даже дороже чим у нас.

Ох я вспомню як я заробляв( з мамкою на двох) за місяць 30К+ грн в 12 році в сезон...потом іще 27...потом почти 40...зімой по 12-18к, коли прості люди по 2000-4К заробляли...коли це все в 15 году рухнуло до 10%...іще куча проблем добавилось...то я просто забухав і єМджей юзав...і так на протязі 3-4місяців,догулявся до того шо кредіт 21 000 висить + всю дорогу техніку спродав...ну а потом поднявся,взявся в руки і пішов робить на 8000грн при курсові 25. ну а цим бізнесом мати занімається,тим шо осталось - якраз на жизнь.
короче я вас майнерів понімаю...особенно тих хто ніхрена не напрягався,а лавешка капала і так капала,шо не було смисла не то шо десь робить,а даже забугор їхать...а потом бац! і попа...бомбить щас у вас жостко...лічіться народним методом :beer: осьо одного бомбить так шо дар речі отобрало
спойлер
в прочем ви, майнери ,самі винні...знали шо пузирь роздуваєте,от він і схлопнувся...
не оживе майнінг,курс тоже...
і вообще совет - валіть забугор...тут ВСЬО... я доки в агенство вже подав, жду норм робити...
panitive
Member

4гб вроде еще долго будет достаточно
souvenirUA
Member

Omelya
Глупо надеяться на один майнинг, тем более такой рискованный источник дохода) Один фиг до розетки не дошли, благо эл-во пока по 5 центов. Майнеры пузырь не дуют, рынок на этапе становления, по-этому на нем играют не очень честные игроки от слова совсем, но и с этим делом справяться, только нужно время, уже более менее вырисовывается картина какими рычагами на это воздействовать. На фондовом рынке тоже много проблем было в начале прошлого века, много сломанных судеб и ограбленных простых людей - ничего, справились.
Dzen914
Member

то я просто забухав і єМджей юзав...
это самая ценная инфа из твоего "повествования" :laugh:
рынок на этапе становления,
сразу видно кто мечтает стать миллионером на крипте)))
поезд ушел. такой халявы больше не будет!
кто не поднял в 2017 тот лох.
evenmore
Member

Omelya:
TheBlackFox:Omelya

Вітрина? де ви таке почули? :) Параша європи!!! :rotate: Уже в Криму люди кажуть добре що у нас такого бардака менше. і це правда. у мене батько їздить кожен рік в крим на відпочинок в Алушту до хороших знайомих. Ці знайомі теж до нас приїзжають. Раньше ціни на продукти були у нас дешевше в два раза. в цьому году рівні ціни. а зп і пенсії більше, особенно бюджетніки в виграші. пенсії 5000грн не менше в переводі на наші. бензін і соляра ДО 20грн за літр. газ ніхто не ставить.
А це вони приїхали в жовтні до батька в гості, пішли в кабак бухать, то кажуть нікуясобі - у вас бухать даже дороже чим у нас.

Ох я вспомню як я заробляв( з мамкою на двох) за місяць 30К+ грн в 12 році в сезон...потом іще 27...потом почти 40...зімой по 12-18к, коли прості люди по 2000-4К заробляли...коли це все в 15 году рухнуло до 10%...іще куча проблем добавилось...то я просто забухав і єМджей юзав...і так на протязі 3-4місяців,догулявся до того шо кредіт 21 000 висить + всю дорогу техніку спродав...ну а потом поднявся,взявся в руки і пішов робить на 8000грн при курсові 25. ну а цим бізнесом мати занімається,тим шо осталось - якраз на жизнь.
короче я вас майнерів понімаю...особенно тих хто ніхрена не напрягався,а лавешка капала і так капала,шо не було смисла не то шо десь робить,а даже забугор їхать...а потом бац! і попа...бомбить щас у вас жостко...лічіться народним методом :beer: осьо одного бомбить так шо дар речі отобрало
спойлер
в прочем ви, майнери ,самі винні...знали шо пузирь роздуваєте,от він і схлопнувся...
і вообще совет - валіть забугор...тут ВСЬО... я доки в агенство вже подав, жду норм робити...
Может стоило освоить хоть какую-то профессию?)
souvenirUA
Member

Dzen914
Где я говорил что можно будет сделать х100 на эфире? Я полностью согласен что иксов уже не будет. Этап становления это не устоявшийся рынок с кучей проблем, которые еще предстоит решить.
Kronus
Member

Dzen914:поезд ушел. такой халявы больше не будет!
Каждые 2-3 года массово появляются подобные сообщения.
Omelya
Member

evenmore:
Omelya:

спойлер
Может стоило освоить хоть какую-то профессию?)
вообще виучився я на економіста, так як мамка менджером робила,то я мав до неї в офіс іти робить - уже й місце було, но потім крізіс 2008 года бахнув...ну а я уже по інерції учився дальше. потом в 10 году занались перепродажом риби,оптом понятне діло...ну а після жопи 15 года...я пішов до батька - заделався перекупщиком машин...ну а щас хочу з кентом в прибалтіку рвонуть...кстаті хотів і майнінгом заняться...чуть бітків не накупляв коли курс був 20к

Отправлено спустя 11 минут 3 секунды:
Dzen914:
то я просто забухав і єМджей юзав...
это самая ценная инфа из твоего "повествования" :laugh:
рынок на этапе становления,
сразу видно кто мечтает стать миллионером на крипте)))
поезд ушел. такой халявы больше не будет!
ну а що...просто хотілося забутися...просто все в один місяць наложилося...
главне що щас двигаюсь вперед...

да я хотів накупить відюх якраз в 17 році...сциканув...потом хотів купить біткоїна на 2000, перший раз коли він був по 6000...сциканув...а потом коли по 20 000, тоді Бог одвів від попадалова --- помню держу в руках 1900уе і жду мінялу. він десь за городом був, а тут мені звонять шо треба десь їхать, думаю завтра поміняю...завтра був занят,а післязавтра курс пішов вниз...помню іше міняла казав, що не переживай - біток буде по 100 000 і він тіпа сам тоже вложив 7000.

Отправлено спустя 6 минут 58 секунд:
Kronus:
Dzen914:поезд ушел. такой халявы больше не будет!
Каждые 2-3 года массово появляются подобные сообщения.
уже хана кріптовалютам... в серпні я вчасно скинув gtx1080 за 10500грн... брав її на пару місяців, шоб в ігри пограть, за 400уе, ну і думаю скину її осінню і верну гроші.
в ітогі кончена гривня просіла з 26 до 28, і плюс нвідіа оголосила шо скоро нове покоління вийде - я сразу поняв - пора скидувать... ну короче 500грн потіряв із-за курса гривні...а яка її щас ціна? 200уе?
Alekse777
Junior

evenmore: Может стоило освоить хоть какую-то профессию?)
8к. Это как раз профессия в Украине средняя. А пенсия минимальная на 2019-60$...
Omelya
Member

я думаю ви оба винні...один каже хто не вспів в 17 році той л0х.а інший про жопу писав...що хтось нею підторговує... :rotate:
не сорьтесь...жити краще ми від цього не станемо...
краще розкажіть в кого є родичі по заграницям і хто як устроївся...
буде прикладом,шо робить далі - для майнерів які залишилися без роботи...
в прочем для всіх підійде,можна даже нову тему в флуді создать -- тіпа "куди б ви хотіли переїхати жити?"
Ответить